Esim cok Zayifff :((

Ayni benim erkek arkadasim.Askerde bile zayifliktan b grubu ozur durumundaydi.Tiroidleri isik hiziyla calisiyor ne kadar yese alamiyor.Kaldi ki cokta yemiyor.Miyminti gibi suyundan koyma,onu sevmem bunu yemem.Aynen kemikleri sayiliyor.Yapicak bisey yok.Evlendikten sonra alirim ben diyor gorucezz.Bizimki gibi tiroidlerse problem ilerleyen yaslarda oturuyormus bu durum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Spo yapsa hem kaslanir yapilanir hem de istahi acilir. Kilo alma programlari falan oluyodur spor salonlarinin iyi bi diyete dahil olsa..

Balik yagi cok kilo aldırıyor ben bi ara boy icin kullanmistim boyumu uzatacagina 7-8 kilo aldirmisti😡 ama ben cok oburumda , abur cubur kilo yapmiyo demissiniz ama yapiyo cok kalorililer cunku balik yagina baslayin ve kahvaltida simit pogaca falan yesin

Canım bende aynı dertten muzdaribim..ama benim eşim bi ara spora gitti işleri dolayısıyla devam etmedi gerçi gitse belki faydasını görürdü...ben eşime bildiğin bebek biskuvisini sütle karıştırıp yedirtiyordum.. akşam yatmadan önce...her sabah ve akşam pekmezli su iciriyotdum...meyvesi kuruyemisi tatlısı hiç eksik etmezdim bi ata bıldırcın yumurtalı suttr iciriyodum iki kilo kadar aldı ama bizim bazı sıkıntılarımız vardı bende bıraktım ilgilenmeyi oyle çok derin ilgilenmiyrm meyvesini tatlisini yine eksik etmem ama bebek gibi bakmiyrm artık

Kesinlikle spor yapsın diyorum birçok tanıdığım o şekilde kilo aldı bayanları bilmiyorum ama erkeklerde kas ve yağ oranını dengelediği için daha yapılı ve kilolu yapıyor spor.Ona göre beslenir mesela etti tavuktu yumurtaydı.İkna edin bi şekilde spora gitsin

Benimkide evlnmeden önce 8
95 kiloydu şim 80 kilo 190 boy ramazanda iyice süzüldü yemek çok seçiyo önüne ver peynir ekmek yesin akşama kadar işe yürüyerek gidiyodu artık gitmicek vitamin şurupları vardı aslında ama nasıldır acaba

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim esim yiyor ama kilo almiyor cok yavas yer yemegini ondan yok olmuyor kek borek yapsamda almadi kilo

ahh ahh benim eşimde aynı boyda çok zayıf demek isterdim :)) arkadaşım sipraktin şurup var böle kocaman bi şişe bi ara kullandım sağlık problemlerimden dolayı arada iştah komple kapanır bu şurup çocuklar için genelde ama yetişkinlerde kulanıyo suda eriyen hapı var onu almayın bu şurup süper bu konuda öyle bi iştah açıyoki hemde eksik olan vitaminleri tamamlıyo eşin ne sigarayı bırakır ne spora gider de en kolayı bu peki sizin kolay bi zayıflatma yönteminiz varmı :)

Kizlar hepinize merhaba. Benim derdim esimin zayifligi. Ramazanda 4-5 kilo verdi 70 kiloya dustu.. Boyu 1.90 cok zayif duruyor butun kemikleri sayiliyor napcam bilmiyorum cok yemek yemiyor yiyemiyor ikinci tabagi koysam kavga ediyoruz dusunun yani.. Napicam ben Allah korusun hasta olmasindan korkuyorum nasil kilo aldircam bilmiyorum.. Tatlida pek yemez abur cubur yer cekirdek yer ama onlarda kilo yapmiyorki.. Bide sigara iciyor daha ne diyim offf... Herkes evlendikten sonra kilo alir diyordu yok hic almadi aksine bu ramazanda boyle kilo verdi.. Benim gibi esi zayif olan varmii??? Ne yapiyorsunuz sizler??

benim sevgilim eti cici bebeyle kilo aldı :)
deneyebilirsiniz gece yatmadan önce yesin :)

kimi sismanlıktan,kimi zayıflıktan dertli ..:31:
bizde aldık basımızı gidiyoruz ..:30:

biz cok yiyerek sisiyorsak,sizde cok yiyin ...:56:
ekmek,princ,tatlı,hamur isleri vs ..
:52:

Benimde kilo problemim vardı bir ara çok verdim. Neredeyse 1 aydır sigara içmiyorum inanılmaz 3 kilo aldım bile. Eşin gibi hiçbirşey yiyemiyordum iştahım şahlandı. Sigarayı bırakmayı da şöyle başardım; heybeliada ya gidip üşüttüm ve hastalandım baya baya 1 hafta canım sigara istemedi aslında kendimi zorlar içerdim ama içemiyorken bırakayım dedim. Tabi eşinin hastalanmasını istemem :) sigarayı bırakmak zor oluyorsa nikotin bandı kullanabilir. Veee günde 1 muz, bal, taze kuruyemiş alabilirsin.

Benim abim de çok zayıf canım 1.80 e 58 di. Gece yatmadan önce cici bebe+ılık süt+bal karışımı yiyor bir ayda 5 kilo aldı.

ben 5 sene evvel sigarayi biraktim 55 ten 75 'e ciktim 8ayda sigara metobolizmayi cok hizlandiriyo sigara icerken cok yerdim her yemekten sonrada tuvalete giderdim cok hizliydi metobolizmam biraktim metobolizmam durdu adeta

Mrhb bnde de boy 170 kilom 42 ye kadar düştü bde sqarda kullanyorm onme ckan herkz ck zayfsin diyor nisanlmda kilo almami istyr ama alamyorm bi türlü napcm blmiyrm su cici bebe olayi ndir anlamdm bi anlatabilirmsnz acba ?

Aynısı benim erkek arkadaşmda var yaa. 180 boyunda ve 59 kilo. Aşırı zayıf yemesi de çok abartılı olmasa da fena değil yedimmi iyi yer. Ama hiç kilo almıyor. bide kendini pek zayif bulmuyor yaa sinir oluyorum. Malesef ki o da sigara içiyor bu yüzden sanırım kilo almaması su içmeyi de çok sever onunda etkisi vardır herhalde

Aynısı benim erkek arkadaşmda var yaa. 180 boyunda ve 59 kilo. Aşırı zayıf yemesi de çok abartılı olmasa da fena değil yedimmi iyi yer. Ama hiç kilo almıyor. bide kendini pek zayif bulmuyor yaa sinir oluyorum. Malesef ki o da sigara içiyor bu yüzden sanırım kilo almaması su içmeyi de çok sever onunda etkisi vardır herhalde

Aslında kilo problemi birazda psikolojik mutlyken kilo alp üzüldqnde tekrar verenler var ama snrm en basta bzm kilo nedenmz sqara e sonrada stres tbi o yüzden dikkat etmek lazım sqaryi brakmk e sen suyu da ck iciyr dyosn bn ck az icerm qnede yok alamyrm kilo napmk lazm bilemdm bnde :)

Back
X