• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim dayak atıyor sürekli

Kızlar slm benim derdim büyük ne yapacağımı bilmiyorum ben eşim beni dövüyor Allah da şu mübarek bildiği gibi yapsın.5 senedir tanıyorum 3 selik evliyim.tabi çalışıyordum ben isimdende cktim onun yüzünden 10 yıllık işimi bıraktım tek huzurlu olalım diye oda fayda etmedi saten çalışmamı nda bı anlamı yoktu maaşımı kendi çekiyordu 10 20 lira harçlık veriyordu bana.esimin ikinci evliliği kızı vardı annesinde kalıyordu bize asla vermez felan dedi evlendik kızı geldi annesi evlenmiş göndermiş kızını.cocukda hiç eğitim terbiye felan yoktu ben hep ılımlı yaklaştım ama sürekli kaynanam beni takipte altlı üstlü oturuyoruz beni analık olarak mimlediler cocuga kız sanki büyümüş küçülmüs.Esim kızının yüzüne kaç defa beni dövdü neymiş düzgün konuş sanki kendi çok güzel konuşuyor.ben ondan daha güzel konuşuyorum.benimde çocuğum var cocuguma yeni kıyafet almıyorum kendi kızına aldım ama nafile kimse bilmedi Allah bilsin.cocugumu alıp gitmek istiyorum ama tehditler diz boyu.yine kızının yüzüne dayak attı bana.sasdim dondum kaldım.caresizim.
Ailen arkandami herseyi ailene anlat ailen arkandaysa birsey yapamaz o kadin nasil bosandiysa sende bosanirsin ben o kizada cok uzuldm ne bicim.anne o evladini koca yuzune nasil brakmis off off Allahim evladina bakabilck olana cocuk ver yarabbim bole.insanlara verme verme Allahim

Ay Türk kadınları olarak o kadar arabeskiz ki.
Neymiş çocuğum babasız büyümesinmiş
Arkadaşlar şunu kafanıza sokun: siz boşanınca birileri eşinizi öldürmüyor. Yani baba = baba yine. Sanki baba ve anne sıfatları evli olununca var sanki. O onun yine babası. Babasız falan kalmayacak

Bir anlayın artık şunu ya.
Kendi korkaklığınızı çocuğunuzla paravan etmeyin.
Çocuğu bahane etmeyin.

Çocuğunu çok düşünen kişi der ki çocuğum benim dayak yediğimi görmesin. Asıl annelik budur !
bravo ne guzel demissin hele son cumle cook dogru

Ay Türk kadınları olarak o kadar arabeskiz ki.
Neymiş çocuğum babasız büyümesinmiş
Arkadaşlar şunu kafanıza sokun: siz boşanınca birileri eşinizi öldürmüyor. Yani baba = baba yine. Sanki baba ve anne sıfatları evli olununca var sanki. O onun yine babası. Babasız falan kalmayacak

Bir anlayın artık şunu ya.
Kendi korkaklığınızı çocuğunuzla paravan etmeyin.
Çocuğu bahane etmeyin.

Çocuğunu çok düşünen kişi der ki çocuğum benim dayak yediğimi görmesin. Asıl annelik budur !

Aynen adamsa babalığına devam eder zaten. Gerisi bahane. Dövse de gebertse de aşkımdan ayrılamıyorum diyemeyince..

Ailen arkandami herseyi ailene anlat ailen arkandaysa birsey yapamaz o kadin nasil bosandiysa sende bosanirsin ben o kizada cok uzuldm ne bicim.anne o evladini koca yuzune nasil brakmis off off Allahim evladina bakabilck olana cocuk ver yarabbim bole.insanlara verme verme Allahim
Ben asla ve asla çocuğumu bir erkek için bırakmam kurban olsunlar çocuğuma tırnağı ederlermi acaba bı anne var bide annecik var iste.olan çocuklara oluyor

Bunun bir kaç keresi olmaz ki ilk şiddete başvurduğunda bırakıp gidecektiniz. Sizi öldürmesini ya da çocuğunuza da aynısını yaşatmasını mı bekliyosunuz ?
Ayaklarınızın üstünde durabileceğinize inanın ve ayrılın.

Toplumda ne kadar psikopat sosyopat varsa annesinin babasından sürekli dayak yediğini görmüş tipler yada aile içi şiddete tanık olmuş kişiler...bunlar sosyolojik araştırma sonuçları. O haykonunda ailesine bakın aynı şeyi görürsünüz.Tecavüz, cinayet olaylarını bir gözden geçirin özgecan olayı gibi hepsi ruh hastası ailesi baştan aşağı problemli kişiler. Hepsinde de şiddete tanık olma durumu başı çekiyor. Hadi diyelimki bu katil kılıklı adamla yaşarken ölmediniz, katlandınız zavallıca, çocuğunuzun gelecekte yukarda örneklerdeki bir tip olma riskini göze alıyorsanız oturur kaderinize boyun eğersiniz. Kendinize saygınız varsa zaten cesaretinizde vardır bu hayattan kurtulmak için. Herşey sizin elinizde. Kaderim deyip cesaretinizi gölgelerseniz o çocuğa yazık olacak vah vah derim. Fazlada yorum yapmaya gerek yok bu konuya. Burda harcayacağınız zamanı çözüm üretmeye ayırsanız çocuğunuzun psikolojik ve fiziksel sağlığını düşünen bir ebeveyn olurdunuz.

Back
X