- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
oglum şuanda 32 aylık
eşimle birbirimize yüksek sesle bile konuşmuyoruz son 1 1,5 yıldır
sürekli ama sürekli aglıyor kızıp bagırmayızda ama son üçgündür çekilmez oldu
bir fiil aglıyor hemde herseye ama herseye
kv dem görümcem kayınlarım kardeşlerim annem babam kp der hepsi ama hepsi yaka silkiyorlar oglumdan
nam saldı etrafa susmuyor ne yaparsan yap susmuyor suyu bile aglayarak içiyor aglayarak konuşuyor
hiçkimseye hırı yok taa 4 aylıkken böyleydi
ellerini yumruk yapar sıkardı aglayacagım diye
defalarca dr da götürdük daha gebeyken oglumla konuştum müzikler dinlettim
ilk kucagıma aldıgımdan beri gözlerine bakarak konuşurum
eşimde bende onun göz seviyesine inip konuşuyoruz
dr un dediklerini de yapıyoruz ufak cezalar falan veriyoruz ama yılmıyor vazgeçmiyor tam 5 saat aralıksız aglamışlıgı var
kesinlikle vazgeçmiyor bi kere amcası sus len artık dedi yumruklarını sıktı morarıncaya kadar agladı
6 kişi susturamadılar hiç bişey yapamayınca sustu
ertesi gün ben kv deyle mutfaktayken tepsiyi aldı bizde oynayacak sandık meger dogruca kaynımın odasına gidip kafasına tepsiyi geçirmiş
ya halim okuyorum ayetel kursiler ama nafile
eşim de bende hiç dövmedik bagırmadık bile ama psikolojim bozuldu iyice dün sabahtan beri sadece ama sadece aglıyor yiyp içmiyor hasta falan da degil dr huy dedi ne yapacagız şaşırdık
edit :
8 şubata randevu aldım psikiyatriden bir mani çıkmazsa gidecegiz inşallah
eşimle birbirimize yüksek sesle bile konuşmuyoruz son 1 1,5 yıldır
sürekli ama sürekli aglıyor kızıp bagırmayızda ama son üçgündür çekilmez oldu
bir fiil aglıyor hemde herseye ama herseye
kv dem görümcem kayınlarım kardeşlerim annem babam kp der hepsi ama hepsi yaka silkiyorlar oglumdan
nam saldı etrafa susmuyor ne yaparsan yap susmuyor suyu bile aglayarak içiyor aglayarak konuşuyor
hiçkimseye hırı yok taa 4 aylıkken böyleydi
ellerini yumruk yapar sıkardı aglayacagım diye
defalarca dr da götürdük daha gebeyken oglumla konuştum müzikler dinlettim
ilk kucagıma aldıgımdan beri gözlerine bakarak konuşurum
eşimde bende onun göz seviyesine inip konuşuyoruz
dr un dediklerini de yapıyoruz ufak cezalar falan veriyoruz ama yılmıyor vazgeçmiyor tam 5 saat aralıksız aglamışlıgı var
kesinlikle vazgeçmiyor bi kere amcası sus len artık dedi yumruklarını sıktı morarıncaya kadar agladı
6 kişi susturamadılar hiç bişey yapamayınca sustu
ertesi gün ben kv deyle mutfaktayken tepsiyi aldı bizde oynayacak sandık meger dogruca kaynımın odasına gidip kafasına tepsiyi geçirmiş
ya halim okuyorum ayetel kursiler ama nafile
eşim de bende hiç dövmedik bagırmadık bile ama psikolojim bozuldu iyice dün sabahtan beri sadece ama sadece aglıyor yiyp içmiyor hasta falan da degil dr huy dedi ne yapacagız şaşırdık
edit :
8 şubata randevu aldım psikiyatriden bir mani çıkmazsa gidecegiz inşallah
Son düzenleme: