eşim de bende çare bulamıyoruz

Sargoz

güncel 80 => 70 e inecegim inşallah :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
12.563
7.620
198
oglum şuanda 32 aylık
eşimle birbirimize yüksek sesle bile konuşmuyoruz son 1 1,5 yıldır
sürekli ama sürekli aglıyor kızıp bagırmayızda ama son üçgündür çekilmez oldu
bir fiil aglıyor hemde herseye ama herseye
kv dem görümcem kayınlarım kardeşlerim annem babam kp der hepsi ama hepsi yaka silkiyorlar oglumdan
nam saldı etrafa susmuyor ne yaparsan yap susmuyor suyu bile aglayarak içiyor aglayarak konuşuyor
hiçkimseye hırı yok taa 4 aylıkken böyleydi
ellerini yumruk yapar sıkardı aglayacagım diye
defalarca dr da götürdük daha gebeyken oglumla konuştum müzikler dinlettim
ilk kucagıma aldıgımdan beri gözlerine bakarak konuşurum
eşimde bende onun göz seviyesine inip konuşuyoruz
dr un dediklerini de yapıyoruz ufak cezalar falan veriyoruz ama yılmıyor vazgeçmiyor tam 5 saat aralıksız aglamışlıgı var
kesinlikle vazgeçmiyor bi kere amcası sus len artık dedi yumruklarını sıktı morarıncaya kadar agladı
6 kişi susturamadılar hiç bişey yapamayınca sustu
ertesi gün ben kv deyle mutfaktayken tepsiyi aldı bizde oynayacak sandık meger dogruca kaynımın odasına gidip kafasına tepsiyi geçirmiş
ya halim okuyorum ayetel kursiler ama nafile
eşim de bende hiç dövmedik bagırmadık bile ama psikolojim bozuldu iyice dün sabahtan beri sadece ama sadece aglıyor yiyp içmiyor hasta falan da degil dr huy dedi ne yapacagız şaşırdık
edit :
8 şubata randevu aldım psikiyatriden bir mani çıkmazsa gidecegiz inşallah

Son düzenleme:
Nazı sizlere mi acaba? Ama 4 aylıkkenden beri böyle diyorsun Allah sabır versin..

Vaktı gelince kreşe yolla bence..orda hizaya gelir.

vah vah falan diye okurken tepsi kısmına gelince koptum :KK70:
ya 3 gün gecsede unutmaz yegenim bunu oyuna katmadı 3 gün sonra tek kalınca çocugun yanagını ısırdı üstelik 5 yasında yegenim

Çok ilginç yahu hava değişimi çocukları yipratir ama sizinki hep böyleyse sıkıntı Dr. İşe yaramamıs caresiz kaldim valla

Canim cok gecmis olsun .eski konulardan hatirladigim uyumuyor da gec saatlere kadar .huysa degismesi gerekmez miydi ? Pedogog la mi gorustunuz

Nazı sizlere mi acaba? Ama 4 aylıkkenden beri böyle diyorsun Allah sabır versin..

Vaktı gelince kreşe yolla bence..orda hizaya gelir.
tek bana degil herkese öyle gecen postahanede genç bi kızcagıza kafayı taktı

Çok ilginç yahu hava değişimi çocukları yipratir ama sizinki hep böyleyse sıkıntı Dr. İşe yaramamıs caresiz kaldim valla
kendi dr dogumdan önce çocuk dr yla görüştüm dogumuma bile girdi sagolsun adam da çaresiz huy diyor

Bence cocuk simdiden öfke patlamaları yaşıyor huy falan değil . Başka bir uzmana götürme şansınız var mı?
özele götürüyorum dr da iyi ama bilmem ki bi denemek lazım

Canim cok gecmis olsun .eski konulardan hatirladigim uyumuyor da gec saatlere kadar .huysa degismesi gerekmez miydi ? Pedogog la mi gorustunuz
malesef pedagog ücretleri çok ama çok pahalı şuanda hiç ama hiç durumumuz yok

Allah sabır versin arkadaşım. Zamanın çocukları yediğimizden mi içtiğimizden mi bilemedim bir değişik oluyorlar.
Papatya çayı içirmeyi denedin mi ? Rahatlatır oğlunu..

Allah sabır versin arkadaşım. Zamanın çocukları yediğimizden mi içtiğimizden mi bilemedim bir değişik oluyorlar.
Papatya çayı içirmeyi denedin mi ? Rahatlatır oğlunu..
bilmem kullanmadım hiç

küçücük çocuk neye öfke patlaması yasıyor onu bi anlasak
5 saat boyunca aralıksız ağlaması bende bunu düşündürdü ama uzman değilim bu konuda doktorunuzla birkez daha bu durumu görüşün olmazsa bundan nasıl vazgeçireceksiniz falan belki bir yöntem bulursunuz.

tam 6 ay tv söktüm 4 5 ay telefon kullanmadım eşimde saklı kullandı oglumdan ama nafile ilk 1 1,5 yıl tv yi bile açmadık

5 saat boyunca aralıksız ağlaması bende bunu düşündürdü ama uzman değilim bu konuda doktorunuzla birkez daha bu durumu görüşün olmazsa bundan nasıl vazgeçireceksiniz falan belki bir yöntem bulursunuz.
dr um da çözüm bulamadı

Back
X