eşim de bende çare bulamıyoruz

ya 3 gün gecsede unutmaz yegenim bunu oyuna katmadı 3 gün sonra tek kalınca çocugun yanagını ısırdı üstelik 5 yasında yegenim
Biz pedegog â danışsanız yada yeni moda süper dadı var ya öle çalışanlar da varmış bir danışsanız cidden çok zor bnm kızım kolay kolay ağlamaz az bir ağlasa çıldırırım bn seni düşünemiyorum bile :KK51: canım bide anason rezene karışımı çay al aktardan onu içirmek balla tatlandırda onlar sakinleştirir :KK36: Allahım sabır ve kolaylık versin canım

Son düzenleme:
geçer inşallah inanın çok üzülüyorum yemek yemiyor uymuyor çokta zeki konuşkan ve uyumlu genelde ama aglıyor hemde herseye acaba nerde hata yapıyorum hep sarılırım sevdiğimi söylerim ilk ögrettiğim kelimeler seviyorum lütfen özürdilerim hep iyiliği için çalışıyorum kızmıyorum ama dikketimi çekti kaynım bizdeyken ve o gittikten sonraki ikş gün çok aglıyor eltimide görür görmez sinirlenir ve aglar eltimin bakışından bile korkuyor kaynımdan korkmaz aksine gücü yettiğince savunur kendini ama eltimden korkuyor

Allah korusun çocuğunuzà aykırı hareketlerde mi bulunuyorlar acaba. Kızıp ağlaması birseyler anlatmak istemesinden ama konusamamasindan dolayı olabilir. O kişileri bol bol uyarın ve olabildiğince az görüşün ( mumkunse tabi )

Back