Eşim doğum günümü kutlmadı

Aselefe

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2020
1
0
1
30
Selam kızlar 1.5 yıllık evliyiz 3 aylık oğlumuz var eşim yurtdışında bu yıl ilk kez doğum günümü kutlamadı, sözleryle hep değer verdiğini anlatır ama davranışları tam tersidir hep, normalde beklentisi yüksek biri değilimdir ama bizm ailede böyle şeylere önem verilir o yüzden çokta kırıldım ama gururmdan bir şey diyemedim..bi tanıdıgımza gecen ay dogum günü süprizi hazırladık onunda eşi yurtdışndaydı eşi rica etmişti bizden, bende öyle bir şey bekledm ama malesef hayal kırıklığı..

eşiniz yurtdışında sanırım şu an?
büyük ihtimalle işler güçler derken unutmuş olabilir.

Başkalarının kutlamaması unutması normal ama eşin doğum gününü unutup kutlamaması bence de kırıcı. Eşinize karşı kırıcı olmadan üzüldüğünüzü en azından sözleriyle doğum gününüzü kutlamasını beklediğinizi söyleyin bence. Benimki unutmaz ama unutsaydı acaip duygu sömürüsü yapardım😆

Baska sey olsa unutmustur derdim. Ama yıldönümleri ve dogum günleri önemli bence. Peki telefonla biraz şakısanız "birileri benim.doğum günümü unuttu galiba" diye özür diler benxe

Yani kutlamami yapmadı yoksa hic aramadımi eğer telefinlada kutlamadiysa sıkıntı tabi ama yurtdışındaysa eğer ben bı kutlama beklemezdim gelince bir yemeğe çıkarsınız olur biter size oralardan başkasının aracılığı ile kutlama yapmasi gereksiz değil mi, ben eşim yanımda olmadan bana kutlama yapılmasını istemezdim şahsen

Hiçbir insan eşinin doğum gününü bilerek kutlamazlık yapmaz. Eşiniz ya bir an unuttu ya aklına gelmedi ama bilmiyorum. Üzülmekte haklısınız

Back
X