eşim dön diyor.hayatımdaki kişiye bunu desem sıkıntı

Çözüm evli olduğun adama tek çümle kur (hayatımda başkası var)kesin çözüm emin ol.

Arkadaş yeni konu açsana herkes bu konuya göre yorum yapıyor sende soru cevap şeklinde tek cümleler yazıyorsun ilgi hoşuna gidiyor heralde ;) hoş gitmese 2 kişi arasında kalmazdın zaten :27:

önceden açtım konuyu.detaylı yazmıştım.eşimle 1 yıldır ayrı sayılırız.ara verelim daha sağlıklı olur demişri.dış etkenlerden ilişkimiz sıkıntılı olmuştu.çocuk olmama sorunu da vardı.biriyle 2-3 aydır ilişkm başladı.eşim barışalım diyo.şimdikiyle bulutlarda gibiyim.basit biri olduğum için bu ilişkide değilim.birden kapıldım.bi yanım dön diyor.eşim evlenilecek kişi.şimdiki ise gününü gün edeceğin mutluluğu sonsuz sunan biri ama nereye kadar.ve desem ki barışmak istiyorum sıkıtı çıkar gibi.beni bırakacağını da sanmıyorum.nasıl demeliyim veya dememeli ve devam mı etmeli

anlamıyorum bir türlü ben bazı seylerı
hayatını bu sekılde yaşamana ne gerek var? eşin madem evlenılecek biri o zaman niye ayrısın? demek ki iyi kişi olmak yetmıyor, aşk gerek ;) aşık oldugun kişi ise evlenılmeyecek kişi bellii..

tek şey söyluyorum; hayatındaki kişi gercekten adam olsaydı boşanmamış bir kadınla ilişki yaşamazdı. amaç belli yani:KK14:

Ben bu kadinlar yada adamlar evliluk bitmeden baska biri ile olma olayini anlamiyorum. Bosandin mi? Hayir ama ayriyiz. O yuzden baskalari ile flort edebilirim. Bu nasil mantık.

Ben yapmazdım belki ama başa gelmeden de anlayamayız konu sahibini ayıplayamıyorum şahsen. Soyadını taşıyorsun muhabbeti dönmüş erkek aynı durumda olsa 100 kere aldatırdı, soyadı değişmedi diye muaf tabii her şeyden erkekler..

Sizin yerinizde olsam eşimle barışmazdım, dünya iyisi de olsa pişman da olmuş olsam onu artık sevmediğimi söylerdim. Sevseydiniz başkasıyla ilişkiniz olmazdı diye düşünüyorum ama her ilişkinin kendi iç dinamikleri vardır. Eski eşiniz diyeceğim, bunu kaldırabilecek biriyse dürüst olun ve bir şans daha isteyin tabii başka probleminiz yoksa. Ama bana arkanızı dönüp gitmek ve bir an önce boşanıp onu geriye bırakmak en onurlusuymuş gibi geliyor.

Evliliğin hala devam ederken yeni bir ilişkiye başlamış olmanız zaten yanlış. Ayrıca boşanmaya gitmiş bir ilişki insanı çok yorar viraneye çevirir. Nasıl atlatıp yeni bir ilişkiye başlayacak gücü buldunuz kendinizde anlayamadımo_O

Back
X