eşim dostum arkadaşım cok uzaklarda

melekous

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2013
209
6
38
35
merhaba kızlar ben şu ana kadar her zaman hasret cektim hasret kaldım sevdiğim adama.artık nişanlıyız üniversitesi bitti farklı şehirlerdeydik tabii bu 4yıl boyunca üniversite bitene kadar tam geldi aynı şehirdeydik derken iş dolayısıyla ığdırda artık.haziranda evlenicem allah nasip kısmet ederse bu seferde aileme hasret kalıcam ben hasret çekmeyi,özlemi alışkanlık haline getirdim diye endişem evlendiğimde bunun sıkıntısını yaşarmıyım???kızlar uzun yıllar yokluğuna alıştığım nişanlımla aynı evde olunca tökezler miyim?

aynı durumları bende yaşıyorum ve yaşayacağım diye endişeliyim cidden..
sevgilim uzaktaydı hep, 4 yıl boyunca uzaktan görüşerek tanıdık birbirimizi.. yakın olsak ne gibi sorunlar olur acaba diye düşünmeden kendimi alamıyorum..
ama şöyle bir durum var; en yakın kız arkadaşınla bile aynı evde kaldığında sorunlar yaşayabiliyorsunuz. yani her daim yakınında olan bi erkek de olmuş olsa.,aynı evde yaşamak ayrı bi mesele diye düşünüyorum. oyuzden oluruna bırak. düşünerek çözebilceğin birşey değil
aileni tabiki özleyeceksin.. ama evlilik farklı bi boyut, kendi yuvanı kurup yuvana bağlanınca baba evi bile yabancı gibi gelir zamanla..önemli olan gurbete alışacağın dönemlerde eşinin bu konuda sana destek vermesi.. aileni çok özlediğinde sıkıntı yapmaması lazım vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…