Esim dostum yastayim saniyor hastayim kimse bilmiyor

8renkligokkusagi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
386
101
123
31
Benim sevdicek hasta oldu yataklara dustu, bogazlari iltihaplandi halsizlik burun tikanikligi vs baya agir hasta oldu. Antibiyotigiydi burun spreyiydi cayiydi masajiydi ilgilendim iyi oldu.

Derdim mi ne ?

Ben suan bi yandan burnumu silip thylot mudur nedir 2 gunluk oda arkadasimin verdigi ilaci yudumlarken, o yaklasik 3 saattir online oyunda savas yapiyor.

Normalde hic boyle degildir. Cok ilgilidir. Ama niye boyle yapti anlamadim, cok kirildim. Paylasmak istedim..

Surekli yazmasam da istisnasiz her gun okuyorum.
Iyi ki varsiniz.

Gecmis olsun en buyuk derdiniz bu olsun :)
Tesekkur ederim, amin hepimizin en buyuk dertleri boyle seyler olsa keske. Allah saglik versin hersey halloluyo ama kalp kirikligi cok yoruyo insani.

Yakin zamanda bi konuda tek basima kaldim onun yuzunden, yalniz birakti beni. Bahanesi de "nerden bilebilirdim"
Simdi ustune ben kotuyken boyle ilgisiz kalinca, nasilsin diye bile sormayinca cidden kotu hissettim.

Geçmiş olsun da ne yapıcak ki ? Ona da sen bakmışsın kendine de sen bakıcaksın diye düşünmüştür :) birkaç saatte bir "nasıl oldun" demesi yeterlidir bence mesela. Ama hakkın var ben senin kadar ilgilenmeZdim :)

Erkeklerin içine bazen bir 'öküz' kaçabiliyor.. Çok takmamak lazım..

Benimkinin icinden arada bi cikiyo o okuz, kalici yani orda

Gecmis olsun kırılmakta haklısın tavir yap azcık bence tabii

Acik acik soyledim tavir yapmak yerine. "Savasiyorum dedim ama" "saka gibi ya" "oof off" gibi cevaplar aldim.

Simdi de telefondan foruma girdim ya telim mesgul caliyomus, catladi kimle konusuyosun niye mesgul diye. Dengesiz.

Benim sevdicek hasta oldu yataklara dustu, bogazlari iltihaplandi halsizlik burun tikanikligi vs baya agir hasta oldu. Antibiyotigiydi burun spreyiydi cayiydi masajiydi ilgilendim iyi oldu.

Derdim mi ne ?

Ben suan bi yandan burnumu silip thylot mudur nedir 2 gunluk oda arkadasimin verdigi ilaci yudumlarken, o yaklasik 3 saattir online oyunda savas yapiyor.

Normalde hic boyle degildir. Cok ilgilidir. Ama niye boyle yapti anlamadim, cok kirildim. Paylasmak istedim..

Iyi ki varsiniz.
erkekler işte :KK51:
çok geçmiş olsun size

Tesekkur ederim, amin hepimizin en buyuk dertleri boyle seyler olsa keske. Allah saglik versin hersey halloluyo ama kalp kirikligi cok yoruyo insani.

Yakin zamanda bi konuda tek basima kaldim onun yuzunden, yalniz birakti beni. Bahanesi de "nerden bilebilirdim"
Simdi ustune ben kotuyken boyle ilgisiz kalinca, nasilsin diye bile sormayinca cidden kotu hissettim.
Sefkat duygusu bize bol verilmis de erkeklerde oyle degil, uzme kendini

Sefkat duygusu bize bol verilmis de erkeklerde oyle degil, uzme kendini

Aynen oyle. Tesekkur ederim

Geçmiş olsun da ne yapıcak ki ? Ona da sen bakmışsın kendine de sen bakıcaksın diye düşünmüştür :) birkaç saatte bir "nasıl oldun" demesi yeterlidir bence mesela. Ama hakkın var ben senin kadar ilgilenmeZdim :)

Iste beni yurda birakali 3 saate yakin oldu, bi ara hapsuuu yazdim cok yasa dedi, ona ragmen iyi misin filan demedi. Daha az once aradi da yarin dersin kacta gidebilcek misin diyo. Simdi mi soruyosun bosver dedim. Insana kendisinden baska kimsenin faydasi yok ya

erkekler işte :KK51:
çok geçmiş olsun size

Her bayan gibi ben de kendi erkek arkadasimi diger tum erkeklerden farkli bulurum, bitanedir ozeldir vs gibisinden. Ama bazen oyle bi oluyo ki, evet gercekten hamurlari ayni erkek milleti iste. Cok tesekkur ediyorum

Başlığı okuyunca kansersiniz falan sandım..Geçmiş olsun.

Allah korusun, kimsenin basina vermesin, olanlara da sifa versin. Tesekkur ederim

Derdim mi ne ?

Iyi ki varsiniz.
Hani erkeklerin Icinde sakladiklari perdelerini kaldirdiklarinda gorunen kedi varya,iste o cogunda kedi yerine okuz oluyor.onlar degismezler...

Gecmis olsun. Kimseden medet umma su hayatta. Sevdigin insana da annelik taslama, hasta oldugunda ilgilen tabi ama dozunu kacirma.

Hazır siz hastayken oyun oynuyayım demiştir. Normal zamanda 3 saat oynayamaz sanırım.Siz yatağınızda yatıp onu rahatsız! etmezken fırsat bu fırsat dedi sanırım. Yatıp dinlendiğinizi düşünüyordur.

Gecmis olsun oncelikle. Erkek arkadasin odunluk yapmis. Ama merak etme bu gunun yarini da var. alirsin intikamini :D

Onlar hasta oldugunda biz üzerine dusmeyıp ılgılenmesek sorumsuz sevgısız oluruz,elımızden geldıgınce hatta fazlasıyla ılgılenırız saat bası sorarız.Ama bızım azcık bı yerımızı agrısın adımız NAZlı ya cıkar hemen. Hepsı aynı hepsııı takma o yuzden :KK51:

Bosverr benimkide hasta olduğunda ilaç ismi buldum eczane eczane dolastim aradim ben geliyorum diye gelme iyi olurum dedi o kadar ilaçbuldum odunlar iste odun kiymet bilmiyorlar ne halleri varsa gorsunler

Derdim mi ne ?

Iyi ki varsiniz.

Uyuyup dinlendigini saniyodur :)

Back
X