• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ek iş yapmak istiyor bense istemıyorum yardımm!

gizzz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2012
731
335
103
eşim yenı bir is teklıfı almıs simdiki isinden daha ıyı sartları olan işi kacırmak ıstemıyor ama aynı zamanda simdiki isindende hemen cıkıp adamları yüz üstü bırakmak ıstemıyor hepsını birden ısteyınce kendınce bı cözüm bulmus ve hafta sonları yenı ıste calıscakmıs hafta ıcı eskı ısınde pekı dedım sen nezaman dınlencen olsun dıyo biraz kenara para koyarız fena mı olur diyor
ılk evlendıgımızdede böyle yaptı borcları odemek ıcın ama ben ıstemıyorum ıkıncı ısı onu nasıl vazgecırcem bılmıyorum evet sorun degıl benımkısı ama ben kafayı yıycem zaten görüsümıyoruz zaman gecıremıyoruz ıs yüzünden iyice ev arkadası olcaz esımle nasıl vazgecırcem onu??

çalışmasa daha kötü olur içinde azim varken çalışsın bizim de hafta sonumuz yok hafta içide belirsiz ama ne yapalım gençken kazanılıyor para geleceğe yatırım yani öyle düşün

Benim esimde benzer şekilde bir teklif aldı ama kabul edemedi ders çalışması gerekiyordu. Ama çalışmasını isterdim ben. Evde tembellesti suan ki işinin saatleri o kadar azki evde durmadan ve sürekli uyuma modunda. Eşiniz bikana kadar calissin bırakın kendi haline

Bende eşimle birlikte esnafım.Ne haftaiçimiz var ne de haftasonumuz.Sabah 8,30'dan akşam 10'a kadar evde yokuz.Akşamları yatana kadar ancak 1,5 saat görüşebiliyoruz.Ne gezmemiz ne de tatilimiz var.Bir arkadaşımında dediği gibi birikim gençken olur,birşeyler sahibi olmak istiyorken gençken çalışıp yaşlıyken rahat ederiz inşaAllah diye düşünüyoruz.Eşiniz kuvveti yerindeyken çalışsın ve birikiminizi yapın derim.

hem burda eşi çalışmadığı için üzülen konu açan arkadaşlarda oldu emin ol öyle daha kötü ne güzel çalışkan eşin var gurur duy destek ol bazen bende eşime bi sinemaya bile vaktimiz yok diyorum ama sonrada pişman oluyorum adam çalışmasa evde didişsek daha ı iyi diye

madem bunu yapmak istiyor; bırak yapsın canım. onunda bır bıldıgı vardır elbet kı aklından gecende sızın gelecegınız ıcın sonucta. altından kalkamayacagını dusunse boyle bırseyı kabul etmezdı....

calismak isteyen adam birak calissin
ama madem istemiyorsunuz
sizde calisin o zaman yani ev hanimi iseniz

bence kendisi istiyorken çalışsın insanlar ne zorlukta ekmek parası kazanmaya çalışıyorlar gücü kuvveti yerindeyken çalışıp birikim yapmak en mantıklısı baktı olmuyor zorlanıyor daha bir şeyler ters gidiyor ek işini bırakır normal işine devam eder.

birakin calissin isleyen demir isildar gencken olur hersey iste bizde esimle bir ev sahibi olalim diye ayri yasamak durumundayiz kendisi suan turkmenistan da gorevli ve bizim durumumuzda binlerce insan var sizinkisi en azindan sizi birakip gitmis degil benim esim burda 2 binlira alacakken orda 5 binlira aliyor bu sebebten ayriyiz ne diyebilirim sonucta bizim icin yani calismasa borclular kapiya yigilsa benim kizlarimin eksigi gedigi olsa ne yapariz o zaman sakin engellemeyin olur mu allah yardimciniz olsun

çalışmasa daha kötü olur içinde azim varken çalışsın bizim de hafta sonumuz yok hafta içide belirsiz ama ne yapalım gençken kazanılıyor para geleceğe yatırım yani öyle düşün

oyle ama nebiliyim oyle calısınca bırbırımızı hıc görmuyoruz diye istemıyorum

Benim esimde benzer şekilde bir teklif aldı ama kabul edemedi ders çalışması gerekiyordu. Ama çalışmasını isterdim ben. Evde tembellesti suan ki işinin saatleri o kadar azki evde durmadan ve sürekli uyuma modunda. Eşiniz bikana kadar calissin bırakın kendi haline

benımkının işi öyle degıl ama çaılsma saatlerı hıc yok gece yataktan kalkıp işe gidiyo hemde tehlıkelı işi dalgınlıga gelmez yanı korkuyorumda birsey olcak diyede ilk evlendıgımızde de oyle calısıyordu gece 3te ek ısten gelıp 7de normal ısıne gıttını biliyorum cok kaptırıyor kendını yanı..

Bende eşimle birlikte esnafım.Ne haftaiçimiz var ne de haftasonumuz.Sabah 8,30'dan akşam 10'a kadar evde yokuz.Akşamları yatana kadar ancak 1,5 saat görüşebiliyoruz.Ne gezmemiz ne de tatilimiz var.Bir arkadaşımında dediği gibi birikim gençken olur,birşeyler sahibi olmak istiyorken gençken çalışıp yaşlıyken rahat ederiz inşaAllah diye düşünüyoruz.Eşiniz kuvveti yerindeyken çalışsın ve birikiminizi yapın derim.

bizde beraber çalıssak sabaha kadarda calısalım:)ama o ayrı ben ayrı..yaslıyken rahat etmekte önemlı ama ben birazda bugunu dusunenlerdenım..

birakin calissin isleyen demir isildar gencken olur hersey iste bizde esimle bir ev sahibi olalim diye ayri yasamak durumundayiz kendisi suan turkmenistan da gorevli ve bizim durumumuzda binlerce insan var sizinkisi en azindan sizi birakip gitmis degil benim esim burda 2 binlira alacakken orda 5 binlira aliyor bu sebebten ayriyiz ne diyebilirim sonucta bizim icin yani calismasa borclular kapiya yigilsa benim kizlarimin eksigi gedigi olsa ne yapariz o zaman sakin engellemeyin olur mu allah yardimciniz olsun

allah yardımcınız olsun ayrı olmak çok zordur inş en kısa sürede kavusursunuz..ben öyle iş için ayrı kalmayı cok cok zorda kalmazsam asla kabul etmem gencken gercektende her sey oluyor ama cok yoruyor kendını ve gercekten tehlıkelı bır ıste calısıyor korkuyorumda bir sey olcak dıye

bence kendisi istiyorken çalışsın insanlar ne zorlukta ekmek parası kazanmaya çalışıyorlar gücü kuvveti yerindeyken çalışıp birikim yapmak en mantıklısı baktı olmuyor zorlanıyor daha bir şeyler ters gidiyor ek işini bırakır normal işine devam eder.

ona sorsak asla bıkmaz calısmaktan ve zorlansada vazgecmez söz verdıyse adamları yüz üstü bırakmamak ıcın zaten normal ısınıde ondan bırakmıyor

Eniştem (ablamın eşi) bi çoğunuzun ekranlardan tanıdığı bi aşçı/pasta ustası.
Aynı zamanda bi çok firmaya danışmanlık ve arge desteği veriyor,
Taksim de yemek kursunda eğitmenlik yapıyor.
Yarışmalara gidiyor jürilik yapıyor, ve son olarak demo ustaları türkiye sorumlusu olarak bir şirkette de sabit çalışıyor.
Ablamla 7 yıllık evlililer, ve kızcağız evliliğinden hiç bişey anlamadı.
Altlı üstlü oturuyoruz ablamla, bi çok hafta sonu eşi yanında olmadığı için bizimle gezmeye gelir.
Eşinin akşam tesadüfen yolu eve düştüyse iki kelam dahi edemezler, oturduğu yerde uyuyakalır abim (yani eniştem)
4kız kardeşiz ve hepimizin yaşları birbirine yakın, dolayısıyla eşlerimizde yaşıt hemen hemen.
Hepberaber toplanıp karaokeye, pikniğe, bowlinge gideriz, eniştem çalışıyordur ablam yalnız takılır bizimle.
Evde tabu oynamak için toplaşırız, eniştem yine yoktur..
Falan falan falan..
Yüzlerce örnek verebilirim.
Peki neden? Daha iyi geçinebilmek için.
Ya bi insan para için neden (sadece bir kere gelebileceği) dünyasını heba eder anlayamıyorum.
Umarım bi çözüm yolu bulur, eşinin bir şekilde yanında olmasını sağlayabilirsin.
Kolaylıklar dilerim.:31:

Eniştem (ablamın eşi) bi çoğunuzun ekranlardan tanıdığı bi aşçı/pasta ustası.
Aynı zamanda bi çok firmaya danışmanlık ve arge desteği veriyor,
Taksim de yemek kursunda eğitmenlik yapıyor.
Yarışmalara gidiyor jürilik yapıyor, ve son olarak demo ustaları türkiye sorumlusu olarak bir şirkette de sabit çalışıyor.
Ablamla 7 yıllık evlililer, ve kızcağız evliliğinden hiç bişey anlamadı.
Altlı üstlü oturuyoruz ablamla, bi çok hafta sonu eşi yanında olmadığı için bizimle gezmeye gelir.
Eşinin akşam tesadüfen yolu eve düştüyse iki kelam dahi edemezler, oturduğu yerde uyuyakalır abim (yani eniştem)
4kız kardeşiz ve hepimizin yaşları birbirine yakın, dolayısıyla eşlerimizde yaşıt hemen hemen.
Hepberaber toplanıp karaokeye, pikniğe, bowlinge gideriz, eniştem çalışıyordur ablam yalnız takılır bizimle.
Evde tabu oynamak için toplaşırız, eniştem yine yoktur..
Falan falan falan..
Yüzlerce örnek verebilirim.
Peki neden? Daha iyi geçinebilmek için.
Ya bi insan para için neden (sadece bir kere gelebileceği) dünyasını heba eder anlayamıyorum.
Umarım bi çözüm yolu bulur, eşinin bir şekilde yanında olmasını sağlayabilirsin.
Kolaylıklar dilerim.:31:

ınsan gercekten esı yanında olmayınca hiçbirseyden anlamıyor parayıda gözü görmuyo bizaman sonra yeterkı yanımda olsun dıye benın kının dunden berı sesı cıkmıyor ek ıs teklıf eden adamı arastırcaktı saglamm ı dıye galıba ıyı degıl dıyolar (ıns kötüdür) ozaman ben bırsey yapmadan vazgecer:)

ınsan gercekten esı yanında olmayınca hiçbirseyden anlamıyor parayıda gözü görmuyo bizaman sonra yeterkı yanımda olsun dıye benın kının dunden berı sesı cıkmıyor ek ıs teklıf eden adamı arastırcaktı saglamm ı dıye galıba ıyı degıl dıyolar (ıns kötüdür) ozaman ben bırsey yapmadan vazgecer:)

Şans yüzüne gülmüş :1:
inşallah sen tepki vermek zorunda kalmadan allah gönlüne göre verir :29:

Şans yüzüne gülmüş :1:
inşallah sen tepki vermek zorunda kalmadan allah gönlüne göre verir :29:

malesef öyle olmadı::( aksam eve sevınerek geldı yarın ve pazara is aldım diye..ama ben dua edıyorum kı adam yalancı cıksın parasını vermesın kı oda bidaha gitmesın diye:)

Back
X