çalışmasa daha kötü olur içinde azim varken çalışsın bizim de hafta sonumuz yok hafta içide belirsiz ama ne yapalım gençken kazanılıyor para geleceğe yatırım yani öyle düşün
Benim esimde benzer şekilde bir teklif aldı ama kabul edemedi ders çalışması gerekiyordu. Ama çalışmasını isterdim ben. Evde tembellesti suan ki işinin saatleri o kadar azki evde durmadan ve sürekli uyuma modunda. Eşiniz bikana kadar calissin bırakın kendi haline
Bende eşimle birlikte esnafım.Ne haftaiçimiz var ne de haftasonumuz.Sabah 8,30'dan akşam 10'a kadar evde yokuz.Akşamları yatana kadar ancak 1,5 saat görüşebiliyoruz.Ne gezmemiz ne de tatilimiz var.Bir arkadaşımında dediği gibi birikim gençken olur,birşeyler sahibi olmak istiyorken gençken çalışıp yaşlıyken rahat ederiz inşaAllah diye düşünüyoruz.Eşiniz kuvveti yerindeyken çalışsın ve birikiminizi yapın derim.
calismak isteyen adam birak calissin
ama madem istemiyorsunuz
sizde calisin o zaman yani ev hanimi iseniz
birakin calissin isleyen demir isildar gencken olur hersey iste bizde esimle bir ev sahibi olalim diye ayri yasamak durumundayiz kendisi suan turkmenistan da gorevli ve bizim durumumuzda binlerce insan var sizinkisi en azindan sizi birakip gitmis degil benim esim burda 2 binlira alacakken orda 5 binlira aliyor bu sebebten ayriyiz ne diyebilirim sonucta bizim icin yani calismasa borclular kapiya yigilsa benim kizlarimin eksigi gedigi olsa ne yapariz o zaman sakin engellemeyin olur mu allah yardimciniz olsun
bence kendisi istiyorken çalışsın insanlar ne zorlukta ekmek parası kazanmaya çalışıyorlar gücü kuvveti yerindeyken çalışıp birikim yapmak en mantıklısı baktı olmuyor zorlanıyor daha bir şeyler ters gidiyor ek işini bırakır normal işine devam eder.
Eniştem (ablamın eşi) bi çoğunuzun ekranlardan tanıdığı bi aşçı/pasta ustası.
Aynı zamanda bi çok firmaya danışmanlık ve arge desteği veriyor,
Taksim de yemek kursunda eğitmenlik yapıyor.
Yarışmalara gidiyor jürilik yapıyor, ve son olarak demo ustaları türkiye sorumlusu olarak bir şirkette de sabit çalışıyor.
Ablamla 7 yıllık evlililer, ve kızcağız evliliğinden hiç bişey anlamadı.
Altlı üstlü oturuyoruz ablamla, bi çok hafta sonu eşi yanında olmadığı için bizimle gezmeye gelir.
Eşinin akşam tesadüfen yolu eve düştüyse iki kelam dahi edemezler, oturduğu yerde uyuyakalır abim (yani eniştem)
4kız kardeşiz ve hepimizin yaşları birbirine yakın, dolayısıyla eşlerimizde yaşıt hemen hemen.
Hepberaber toplanıp karaokeye, pikniğe, bowlinge gideriz, eniştem çalışıyordur ablam yalnız takılır bizimle.
Evde tabu oynamak için toplaşırız, eniştem yine yoktur..
Falan falan falan..
Yüzlerce örnek verebilirim.
Peki neden? Daha iyi geçinebilmek için.
Ya bi insan para için neden (sadece bir kere gelebileceği) dünyasını heba eder anlayamıyorum.
Umarım bi çözüm yolu bulur, eşinin bir şekilde yanında olmasını sağlayabilirsin.
Kolaylıklar dilerim.
ınsan gercekten esı yanında olmayınca hiçbirseyden anlamıyor parayıda gözü görmuyo bizaman sonra yeterkı yanımda olsun dıye benın kının dunden berı sesı cıkmıyor ek ıs teklıf eden adamı arastırcaktı saglamm ı dıye galıba ıyı degıl dıyolar (ıns kötüdür) ozaman ben bırsey yapmadan vazgecer:)
Şans yüzüne gülmüş
inşallah sen tepki vermek zorunda kalmadan allah gönlüne göre verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?