Eşim Eltime Bayram harçlıgı vermeli mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
eltim eşimden kucuk,eltım bı kaçkere
abı bayramda harçlıgımı hazırla,elini öpcem bak dedi.
aslında versın bişi demiyorum ama eltim çok cimri paylaşmasını bılmıyor bişiyini görmemeişimdir yanı şimdiye kadr uydurktan bıkaç hediye sadece.
aslında benım sorunum bu eşimin buyuzden harclık vermeısnı istemiyorum ama abı olark ta vermesımı gerk acaba yorumlarınızı bekliyorum.
tesekkurler

bilmiyorum ama bana biraz sacma geldi yani esinizin eltinnize harclik vermesi kocasi yokmu canim bu kadinin bi an düsündümde kaynimdan hayatta böyle birsey istemezdim eltiniz biraz tuhaf galiba belkide sakasina söylemistir

benimde kaynim var ama bayram harcligi vermiyor bana,
yoksa vermesi mi gerekiyor bendemi elini öpsem ne ama bence vermek zorunda degil

Yok canım sakasına getirdi ama sakasına olsa bıkez soler dımı bu kıaç kez söledi.ben sırf eltım ahketmedıgı için istemiyorum vermesını belkı başkası olsa sonuçta eşim evın en buyugu babasındn sonra yanı.

şimdi eşime sorsam harclık vercenmıdiye verımmı der bana sorar bnde vermediyemem oyuzden sızlere sorimdedim

ne kadar küçük olursa olsun
sonuçta evli barklı kadın
çocuğu varsa çocuğuna verilir ama kendisine ...
yine de siz bilirsiniz tabiki

Tuhaf ya benim babamda evin en büyüğü yengelerime harçlık vermesi gerekmiyor ki. Eltiniz çok mu genç yeni ewli 18-19 yaşlarındaysa pek göze batmaz ama yaşı büyükse tuhaf...

canim ne olursa olsun sacma bence büyükse büyük ne yapalim yani benimde bende büyük kaynim var ondan harclik alicak olsam esime saygisizlik ettigimi düsünürüm acikcasi kayinpeder olsa neysede kayindan arclik alinmasi tuhaf geldi bana

23yaşında canım......................yazın evelndıler

bence şakasına söylemiş parayı hazırla fln derken
vermeyin bnce çocuk değil ne değil

yok canım daha neler
güldüm valla belli ki saçma bir şaka yapmış ya da yapmaya çalışmış:dilcikar:
çocuğu varsa tabiki verilir ama yengesine ne alakaaa:kahve:

23yaşında canım......................yazın evelndıler

Çok da küçük değil. hem cimri diyorsunuz madem eşiniz size danışıcak güzel bir dille söyleyin. Size göre de biraz tuhaf bence fikrimizi alıyorsunuz çünkü... ama illa harçlık alcaksada bırakın alsın onun ayıbı...

bence cok saçma esınız ne kadar buyuk olursa olsun kocası olan bır kadına bu sekılde harçlık vermesı cok yanlıs

ayrıca canım ben de bu yaz evlendim
benim de büyük kaynım var
biraz ayıp etmiş eltiniz ben olsam hayatta demem böyle bişey

birde eltiniz cocuk olsa neyse kocaman kadin az harcliklada yetinmez ikide bir duyurduguna göre

eltin esinin elini öpüpte para isterse sende kaynindan bayram harcligi iste

ay çok saçma çocuk mu cnm

ne gerk var ki

mesela eşim bana harçlık verir ama bizimkisi birazda şakasına gibi birşey oluyor
ama evli bir kadın her zaman ağır başlı olmalıdır

boşver onun yaptığı ayıp onda kalsın sie geçmesin verilmez de zaten

eltiye de bayram harçlığı verildiğini ilk defa duydum.. olur mu öyle saçma şey.... çok saçma . sakın vermeyi düşünmeyin bile................

Yazın evlendiler demişsin canım. Peki geçen bayramda harçlık istedi mi ve eşiniz verdi mi yada:uhm:
Yüzsüzlüğe vurmuş anladığım kadarıylaCADIARZU
Şaka ile ama içten içe istiyorda. Yakınlık mı kurmaya çalışıyor aklı sıra:uhm:
Olabilir miCADIARZU
Sana tavsiyem canım eşinle konuş vermemesini sağla. Ama bayramda da yüzsüzlük yapıp isterse eşinde mecbur verir sanırım.
Sen o bir kaç kere eşine söylediğinde sen çocukmusun harçlık istiyorsun diye şaka yollu söyleseydin keşke. Böyle insanları çekindirmek lazım bence:delphin:

Back
X