Eşim erkek kardesine aşik

ahmtmne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
167
123
103
İstanbul
Evet kizlar eşin erkek kardesine düşkün..ben bu konuyu apacik kimseyle paylasamiyorum bile..siZlerden de akıl istiyorum..

Ben nisanliyken kaynimin cocugu olucak maddi sıkıntilari varmis birazda..eşim o zaman 500₺ vermiş kaynima..ve daha sonra benim dugunum olucak dugun gunu bana dediki davul zurna tutamadim param yoktu..ve bunun gibi birkac olay..

Az önce de ev gormeye giderken misafirlige hediye aliyorduk eltimle..eltim istedigini bulamadi almadi..esimle eve geldik konusuyoruz bana diyorki sen alsaydin..bu arada eltimin ve kaynimin calistigini bizimde sadce esimin calistigini ve maddi sikintida oldugumuzu soyliyim..

Bunu ona soyledigimde ben gerekirse ac yatarim kardesim yatmasin diyor..peki kaynimmi ?? Son derece kendini dusunen uyanik benclin teki

Söyler misiniz ben ne yapayimm ??

Son düzenleme:
Cekeceksiniz valla bacim.
Benim babam da abilerine hastaydi. O yuzden yengelerine de hastaydi. Annemi az mi aglatti onlar yüzünden. Evimizin huzurunu az mi bozdu.
Sonra bir guzel kazik yedi yengelerden. Annemin yillarca yapamadigini guzel yengecim karakteri sayesinde yapmisti. Bizim her sekilde isimize geldi tabii ama bu arada annemden giden bir 25 yil oldu. Simdi hala sever sayar abisini ama annemi artik uzmez onlar icin. Umarim sizin esinizin sirtina hancerler kisa zaman icinde saplanir da sizden de bir 25 yil gitmez. :110:

Cekeceksiniz valla bacim.
Benim babam da abilerine hastaydi. O yuzden yengelerine de hastaydi. Annemi az mi aglatti onlar yüzünden. Evimizin huzurunu az mi bozdu.
Sonra bir guzel kazik yedi yengelerden. Annemin yillarca yapamadigini guzel yengecim karakteri sayesinde yapmisti. Bizim her sekilde isimize geldi tabii ama bu arada annemden giden bir 25 yil oldu. Simdi hala sever sayar abisini ama annemi artik uzmez onlar icin. Umarim sizin esinizin sirtina hancerler kisa zaman icinde saplanir da sizden de bir 25 yil gitmez. :110:
Dilerim ki en kisa zamanda yer insallah

E iyi de aradığını bulamamış, pahalı diye almama durumu yok ki sen alsaydın diyor?
Ek olarak düğünde davul zurna tutmaması tamamen kendi sorumsuzluğu. Kenara para atıp tutaymış. Çözüm eşinizde bitiyor.

E iyi de aradığını bulamamış, pahalı diye almama durumu yok ki sen alsaydın diyor?
Ek olarak düğünde davul zurna tutmaması tamamen kendi sorumsuzluğu. Kenara para atıp tutaymış. Çözüm eşinizde bitiyor.
Ya davul zurna nedir ya kardeş ilişkisiyle kıyaslanir mı

Bu kadar kin 500 tl için mi

Kardeşi sıkışmış 500 tl vermiş

Eşim kardeşine binler vermişti yıllar önce de ben laf arasında duymuştum hiç de ayy Nasıl verir demek aklıma gelmemişti

o zaman sizin rahatliginiza hayranim..ben o kadar rahat degilim ne yazikki

Ben de zaten esimde diyorum..esim aşik erkek kardesine

kardeşler arasında paranın lafı olmamalı. Bende yoksa kardeşim verir, onda yoksa ben veririm, bu kadar basit. He sizi zor duruma sokacak keyfi harcamalar yaptırıyorlarsa o zaman kibar bir tavırla biz de sıkışığız bu ara denilebilir... Benim eşim de kardeşlerine harcama yapar,ihtiyaçlarını giderir hediyeler alır, hepsini de bana danışarak yapar. Ama yeri gelir onlar da bize yapar. Yapmasalar da gözümüze gelmez çünkü biz karşılık bekleyerek yapmıyoruz. Aile olmak böyle birşey. Bence buradaki problem eşinizin sizden habersiz veya size danışmadan yardım yapması, danışması gerekir

o zaman sizin rahatliginiza hayranim..ben o kadar rahat degilim ne yazikki

Neden

Yani Adam benimle evli diye kardeşine 500 tl veremeyecek mi

Artığı her adımda boynunda tasması ile mi gezecek

Düğün Zaman'ı binlerce lirayı sizin için harcarken 500 de kardeşine veremeyecek mi

kardeşler arasında paranın lafı olmamalı. Bende yoksa kardeşim verir, onda yoksa ben veririm, bu kadar basit. He sizi zor duruma sokacak keyfi harcamalar yaptırıyorlarsa o zaman kibar bir tavırla biz de sıkışığız bu ara denilebilir... Benim eşim de kardeşlerine harcama yapar,ihtiyaçlarını giderir hediyeler alır, hepsini de bana danışarak yapar. Ama yeri gelir onlar da bize yapar. Yapmasalar da gözümüze gelmez çünkü biz karşılık bekleyerek yapmıyoruz. Aile olmak böyle birşey. Bence buradaki problem eşinizin sizden habersiz veya size danışmadan yardım yapması, danışması gerekir
Ben de kendi kardeslerime yaparim..ama onlar da bana yapar..ama karsi taraftan bize gelecek hicbsy yok anladinizmi..baya uyanik bir kari-koca..boyle olunca sanki enayi yerine konuluyormuşuz gibi geliyor

Back
X