benim eşimle görücü usulü evlendik.ben eşimi çok sevdim.o zmanlar kötü bir dönemdi.ve eşime bağlandım .ve ailesinide çok sevdim.yeni evliyken eşim ailesinin yanında bana bağırdı.ailede herkes çok kızdı.özür derken barışım.gerdek gecesi ben kendimi ka sıyoum diye çok kızdı kırdı.ertesi günü eline telefonu alıp onla oynadı.o akşam oturna odasında uyudu kaldı.ayda ılda bir kez tatlı sözünü işitim.işleri bozuldu ağzımı açmadım.evde oturdu gıkımı çıkarmadım.her istediğimi aldı fiyatını düşünmeden alır.ama bir kez kendi bir hediye almadı.çok nadir onun isteğiyle birlikte olduk.hep idare eden ben oldum.sinirli alıngan biriseviyorum ya hep affedci ben oldum.herşeyi balbörek yaptım.hakaretleri hep unuttum veya unutmak istedim.beynimden silinmesi işime geldi.
eşime dedimki çocuğu bir gece anneme bırakalım birlikte zaman geirelim dedim cinselliğe getirdim olayı.tatlı tatlı konuşuyorum zaten espri olarak takıldım.benle dalga geçe gibi tabiii bende bunun hayalni kuruyoru dedi.kırıldım.içeri gidip ağladım.aklımı toparlayıp madem beni sevmiyorsunda neden evlendin dedim?neden kırdığını düşünmüyorsun dedi.hiçç cevap vermedi.anneme gidecem ama yarın arkadaşım eşiyle bize gelecekler.ne yapsam nasıl tavır alsam bilemedim.kolum kanadım çok kırık
eşime dedimki çocuğu bir gece anneme bırakalım birlikte zaman geirelim dedim cinselliğe getirdim olayı.tatlı tatlı konuşuyorum zaten espri olarak takıldım.benle dalga geçe gibi tabiii bende bunun hayalni kuruyoru dedi.kırıldım.içeri gidip ağladım.aklımı toparlayıp madem beni sevmiyorsunda neden evlendin dedim?neden kırdığını düşünmüyorsun dedi.hiçç cevap vermedi.anneme gidecem ama yarın arkadaşım eşiyle bize gelecekler.ne yapsam nasıl tavır alsam bilemedim.kolum kanadım çok kırık