• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim eşim :(

TALEM

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
188
1
118
Adana
benim eşimle görücü usulü evlendik.ben eşimi çok sevdim.o zmanlar kötü bir dönemdi.ve eşime bağlandım .ve ailesinide çok sevdim.yeni evliyken eşim ailesinin yanında bana bağırdı.ailede herkes çok kızdı.özür derken barışım.gerdek gecesi ben kendimi ka sıyoum diye çok kızdı kırdı.ertesi günü eline telefonu alıp onla oynadı.o akşam oturna odasında uyudu kaldı.ayda ılda bir kez tatlı sözünü işitim.işleri bozuldu ağzımı açmadım.evde oturdu gıkımı çıkarmadım.her istediğimi aldı fiyatını düşünmeden alır.ama bir kez kendi bir hediye almadı.çok nadir onun isteğiyle birlikte olduk.hep idare eden ben oldum.sinirli alıngan biriseviyorum ya hep affedci ben oldum.herşeyi balbörek yaptım.hakaretleri hep unuttum veya unutmak istedim.beynimden silinmesi işime geldi.
eşime dedimki çocuğu bir gece anneme bırakalım birlikte zaman geirelim dedim cinselliğe getirdim olayı.tatlı tatlı konuşuyorum zaten espri olarak takıldım.benle dalga geçe gibi tabiii bende bunun hayalni kuruyoru dedi.kırıldım.içeri gidip ağladım.aklımı toparlayıp madem beni sevmiyorsunda neden evlendin dedim?neden kırdığını düşünmüyorsun dedi.hiçç cevap vermedi.anneme gidecem ama yarın arkadaşım eşiyle bize gelecekler.ne yapsam nasıl tavır alsam bilemedim.kolum kanadım çok kırık

benim eşimle görücü usulü evlendik.ben eşimi çok sevdim.o zmanlar kötü bir dönemdi.ve eşime bağlandım .ve ailesinide çok sevdim.yeni evliyken eşim ailesinin yanında bana bağırdı.ailede herkes çok kızdı.özür derken barışım.gerdek gecesi ben kendimi ka sıyoum diye çok kızdı kırdı.ertesi günü eline telefonu alıp onla oynadı.o akşam oturna odasında uyudu kaldı.ayda ılda bir kez tatlı sözünü işitim.işleri bozuldu ağzımı açmadım.evde oturdu gıkımı çıkarmadım.her istediğimi aldı fiyatını düşünmeden alır.ama bir kez kendi bir hediye almadı.çok nadir onun isteğiyle birlikte olduk.hep idare eden ben oldum.sinirli alıngan biriseviyorum ya hep affedci ben oldum.herşeyi balbörek yaptım.hakaretleri hep unuttum veya unutmak istedim.beynimden silinmesi işime geldi.
eşime dedimki çocuğu bir gece anneme bırakalım birlikte zaman geirelim dedim cinselliğe getirdim olayı.tatlı tatlı konuşuyorum zaten espri olarak takıldım.benle dalga geçe gibi tabiii bende bunun hayalni kuruyoru dedi.kırıldım.içeri gidip ağladım.aklımı toparlayıp madem beni sevmiyorsunda neden evlendin dedim?neden kırdığını düşünmüyorsun dedi.hiçç cevap vermedi.anneme gidecem ama yarın arkadaşım eşiyle bize gelecekler.ne yapsam nasıl tavır alsam bilemedim.kolum kanadım çok kırık

dolmuşsunuz sanırım ..değişiklik iyi gelir.

kızarak değilde ziyarete gider gibi gidip bi kaç gün annenizde kalsanız
:31:

çok kırıcı gerçekten.
cinsellik dışında ilişkiniz nasıl. kaç yıllık evlisiniz.
ailesine karşı nasıl. diğer insanlarla ilişkileri yani.
arkadaşlarınızın yanında sana nasıl davranıyor.
çok soru sordum ama anlayamadım eşinin psikolojisini.

ben konuşmuyoum sura etti.bir kaçsoru sordu cevap verim.hiç tınmadı gitti yattı.

iyi bir insan ama kendimi eş gibi görmek istiyorum.

konuşmak,anlatmak dinlemek istiyorum.

ben sadece dışarıya polyana oynanayan biriyim.

ilk gece sen kendni kastın diye kızdı diorsun.o daha farklı mı beklioduki.
bunun için insan karsıına kızarmı olablir norml şeyler.senin eş biraz anlayışsızmış.
düzgn bir şeklde anlatmak lazım ama o kada yapısında bi insana zorrrrrrrr...
zor iş.:(

Tadında bırakmak şartıyla kısasa kısas yapsan nasıl olurki eşine göre düşün bakalım ..Çoğu zman işe yarar üstüne titredikçe bişey oluyo bunlara sende yatsan kulağının üstüne aynı o nasılsa sende öle yapsan...

Gerçekten kırıcı bir durum yaşamışsınız.

Tekrar tekrar bu konuda, söylediği söz için onunla konuşmaya çalışsanız anlar mı acaba ?

Şuana kadar hep yutmanız, söylemeniz; bunlar belkide onun sizin kalbinizin kırılabileceğini unutturmuş..

Evi terk etmek değilde belkide bir kaç gün uzaklaşmak için ailenize gidebilirsiniz..

karışık yazmışsın canım ama benim anladığım kadarıyla eşin genel olarak sana karşı ilgisiz ve soğuk sen bundan şikayetçisin sanırım:44:erkeklerin çoğunda var bu odunluk:23: seviye biraz değişiyor kiminde az kiminde çok ama çoğunda incelik yok:23:onları yontmak biraz şekil vermek biz kadınlara düşüyor hiç bıkmadan eşinle konuş önce iyilikle sonra sitem ederek gerekirse surat asarak duygularını net bir şekilde eşine anlat.umarım eşinde azda olsa olumlu yönde bir değişme olur:31:bu arada birkaç günlüğüne ayrı kalmak sinirlerine iyi gelebilir canım sakinleşmek için bunu da deneyebilirsin:40:

Back
X