• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim....eşim :(

yorgun_38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
601
0
66
İstanbul
hanımlar eşim çok tutarsız daha öncede yazmıştım tlf. almak istiyor 2000 tl lik ama ona ayıracak bütçemiz yok :52: almayalım dediğimde bağırıp çağırıyor ben artık kredi kartı borcu ödemek istemiyorum ben 5 tl lik tişört alsam kıyamet koparan adam 2000 tl lik tlf. almak istemesi ağırıma gidiyor sizce ne yapmalıyım :37: şimdiden tşk ederim hanmlar :16:

ahh bu erkekler yokmu...benim eşimde bazn böyle istekleri oluyor gereksiz şeylere çok para verme...ayrıca neden siz ödüyorsunuz ki onun telf parasını alacaksa kendi alsın ödesin..daha uygun bi tlf bakın deyin yinemi kızıyor..

hanımlar eşimin maaşı krediye gidiyor benim maaşlada geçiniyoruz ama başımıza kredi kartı çıkarıp bir borç daha ödetmeye kararlı :52: 2000 tl lik tlf.a para verilmez diyorum laf anlatamıyorum :52: ne söylesemde vazgeçse ????

hanımlar eşim çok tutarsız daha öncede yazmıştım tlf. almak istiyor 2000 tl lik ama ona ayıracak bütçemiz yok :52: almayalım dediğimde bağırıp çağırıyor ben artık kredi kartı borcu ödemek istemiyorum ben 5 tl lik tişört alsam kıyamet koparan adam 2000 tl lik tlf. almak istemesi ağırıma gidiyor sizce ne yapmalıyım :37: şimdiden tşk ederim hanmlar :16:

çin malı çakmasını al 300 tl ye:D delimidir nedir ya,dünya benim olsa vermem telefona 2000 tlyi.
çok gereksiz.
sen de şunu söyle:tamam al ama bende parça parça 2000 tllik bişeyler alıcam ya da oturma grubunu değiştircem 2000 tl ye dersin. ben taksitle alcam derse ben de taksitle alcam dersin.
kocan harcıyorda sen niye harcamayasın...
ailesine harcasa,birilerine yardım etse amenna ama sadece telefona 2000 tl vermsi saçma.

çin malı çakmasını al 300 tl ye:D delimidir nedir ya,dünya benim olsa vermem telefona 2000 tlyi.
çok gereksiz.
sen de şunu söyle:tamam al ama bende parça parça 2000 tllik bişeyler alıcam ya da oturma grubunu değiştircem 2000 tl ye dersin. ben taksitle alcam derse ben de taksitle alcam dersin.
ailesine harcasa,birilerine yardım etse amenna ama sadece telefona 2000 tl vermsi saçma.

çok gereksiz.

çok gereksiz.

çok mantıklı canım tşk ederim bunu denicem :16:

işin çok zor canım yaaa....

nedir bu telefon merakı bilmiyorum ki! hepsi aynı işi görüyor işte...

bize anlattığın gibi anlatsan, bir borç daha istemiyorum desen...

canım işin zor ya.. sanırım senin birikmişini istiyordu, yanlış hatırlamıyorsam.. aman diyim o parayı bağla bir yere verme.. niye bu kadar düşüncesiz bu beyler :50:

aynı dert bndede var eşim ailesine bol kese verir bana gelince müsrifsin der durduk yere gitti LG tv aldı 2600 evdeki guzelim tv yide memlekete ailesine gönderdi
bütün erkeklermi böyle:43:

sende takı seti iste, ne bilim tek taş iste falan madem.. imkansızlıktan anlamıyorsa adam.. bir arkadaşım kendisini bu konuda dinlemeyen eşine, istediği ama almaya erindiği tüm marka gözlük ve saatleri alıvermişti, madem öyle işte böyle diyerekten.. velev ki aldı, bu yöntemin caydırıcılığı denendi onaylandı haberin olsun :))

esinize asgari ucretle ev gecindirmeye calisan,neredeyse hergun makarna ya da kuru ekmek yiyen insanlardan,2000ytl yi bulsa 2 milyon takla atacak insanlardan bahsetseniz belki insafa gelir :ssz:

esinize asgari ucretle ev gecindirmeye calisan,neredeyse hergun makarna ya da kuru ekmek yiyen insanlardan,2000ytl yi bulsa 2 milyon takla atacak insanlardan bahsetseniz belki insafa gelir :ssz:

anlasalar anlatırızda anlamıolar ama sen bişey istesen hemen baslıolar kıyaslamaya :41::5:

Back
X