ya kızlar ben anlamadım benim eşim sürekli eski giden sevgili ile ilgili şeyler yazıyor ama sorunca edebiyatı seviyorum diyor.benden önce de yazıyordu bildiğime göre ama ne bileyim işte emin olamıyorum.normal mi sizce ? sayfası şu bana görüşlerinizi söyler misiniz?napıcam bilemedim. gittiginibil.blogspot
Eskiden buyuk bi ask yasamis demek ki simdi onun ilhamiyla biseyler yaziyor. Bence takmayin hatta destekleyin. Aldatmasindan iyi yani baskasina baktigi yok baska bisey yoksa iki satir da yazsin nolcak
Canım ben feysbuk sayfasına baktım da, dediğin gibi hep gidene, unutamadımlı şeyler yazılmış.
Ama bunlar dışında şüphelendiğin başka bir şey yoksa hiç üsteleme.
Ki zaten önceden de yazıyormuş, içine kurt düşürme, hele onun aklına hiç düşürme. :)
Duygularınızı anlaması için, ona tartışma havası oluşturmadan empati kurdurun. Mesela "bende öyle bir durum olsaydı ve böyle sayfalar açıp sonra da sana edebiyatı seviyorum desem ne hissederdin ?" diye sorabilirsiniz
Şiir malesef genelde hüzünlerle yazılır... eşiniz onu sevdiği için değil arta kalan hüzünlerini de kullanıyor olabilir şiir için.. bu da bir ihtimal.
Acıyla besleniyor, ayrılık yazılarına odaklanmış demek ki eşin. Özellikle eski sevgilisini düşünmekten öte, ayrılığın verdiği acıya odaklanmıştır. Ben de yazdığım zamanlarda aklımda kimse yokken dünyanın en büyük aşk acısını çekiyormuş gibi hissederek yazar dururdum. Halbuki kimseyi düşünerek yazmıyordum.