Eşim eski sevgililerinin profillerine bakmış

turkanme

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2011
86
1
31
Kocaeli
kızlar ne yapacağımı bilmiyorum eşim facebookguna hareketlerin dökümüne baktım üniversitedeki eski 2 sevgilisinn profiline aratarak bakmış sinirim çok bozuk 3yıllık evliyiz3ılda flörtümüz var 2 yaşına kızımız var boşanmak bile geliyo aklıma nolur yardım edin seni ölesiye seviyorum dyo bide bana biz ayrılılmamız olamaz boşanamayız ikimizde ölmüş oluruz diyo boşanırsak. hı daha bu konuyu eşime sölemedim bugün facebogunu incelerken gördüm nolurrrrrrr yardım ?????????

sakin olup takip et bence 6-7 yıl önceki sevgilisinden bahsediyorsun sadece meraktan bakmışda olabilir,şimdilik tepki vermeyerek takip etmen daha uygun olur bir defa daha yakalarsan baktığını o zaman konuşurtsun açık açık amacın ne diye...

öncelikle sakin olun.sinirden aynı konuyu 3 kez açmışsınız..

eski sevgililerinin şu anda ne yaptığını merak etmiş olabilir.bunu arada bir hepimiz merak edebiliriz ancak kaç kez aratmış?? ne bileyim hergün bakıp takip ediyorsa orada dur derim ben.ama sadece 1 kez bakmışsa merak etmiştir deyip sorarım eşime;ben eski sevgilimi merak etsem ne hissedersin derim?

ayrıca evlenmek gibi boşanmak da haktır ve kimse kimseden boşanınca ölmez.insanın canı çok tatlıdır çünkü..

ama boşanmak için bu bir sebep mi orasını iyi düşünün.fevri olmayın.

meraktanda olsa bakmamaı lazımdı allahım sinirim çok bozuk akşam işte gelince söylemeyi düşünüryorum dayanamıcam

yaa sayfayı yeniledikçe sizin defalarca açtığınız konular geliyor..bir tane konu açmanız yeterli..

bu kadar olayı bu kadar konuya farklı başlıklar altında nasıl sığdırdınız..:26:

meraktanda olsa bakmamaı lazımdı allahım sinirim çok bozuk akşam işte gelince söylemeyi düşünüryorum dayanamıcam

evet bakmaması lazım meraktanda olsa kötü birşey ama bende baktım bir kere ö zlediğimden mi hayır eşimi çok seviyorum napmış diye saçma bir merak işte bir dahada bakmadım, eşini takip etmelisin derim ben diyelim ki söyledin özür diledi meraktan dedi vs vs bundan sonra bakacaksada temkinli davranır baktığını siler yada başka bir arkadaşının facesinden bakar , insanın içinde olmasın

Bende bakiyorum ne var bunda?

Bisey aramalimisin illa arkasinda, merak etmistir oylesine..

Sen sanki hic bakmadin, hepimiz bakmisizdir illa.

kızlar ne yapacağımı bilmiyorum eşim facebookguna hareketlerin dökümüne baktım üniversitedeki eski 2 sevgilisinn profiline aratarak bakmış sinirim çok bozuk 3yıllık evliyiz3ılda flörtümüz var 2 yaşına kızımız var boşanmak bile geliyo aklıma nolur yardım edin seni ölesiye seviyorum dyo bide bana biz ayrılılmamız olamaz boşanamayız ikimizde ölmüş oluruz diyo boşanırsak. hı daha bu konuyu eşime sölemedim bugün facebogunu incelerken gördüm nolurrrrrrr yardım ?????????

Bakmış da ne yapmış? Mesaj mı atmış, eklemiş mi, görüşelim mi demiş? Herkes eski sevgilisini bir kez aratır facebookta dürüst olalım simdi.

Hicbir sey söyleme, erkek denen canlı öyle bir üste cıkar ki suclu sen olursun. Aratmaların sıklığı arttıysa o zaman konuş.

evet ama insanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş zaten..

bir kez bakmış,nedeni belli.acaba şimdi ne yapıyorlardır diye geçirmiş aklından ve bakmış.tepkinizi belli ederseniz bir daha yapacağını sanmam.ama artık sakin olun bence.

kocişci bir tip değilim ama bu konuda ben bile boşuna abarttığınızı düşünüyorum.bana normal geldi,sadece aratmış.

Son düzenleme:
Canım sadece merak etmiştir.İllaki ona bişey hissetiğinden onu hatırladığından değil.Erkekler bizim gibi düşünmez hissiyatları farklı.Şimdi sen aklından geçiriyosundur unutamadımı acaba diye ama bence boşuna üzüyosun kendini bence, takılma bukadar.Takip et sürekli giriyorsa ozaman sor neden bakıyosun diye.:

bence hemen sorun öyle gizem yapmaya falan gerek yok direk şakalaşır tarzda hayırdır napıyo seninkiler iyilermi bugun öylesine gezerken(face de) gördüm falan diyin ne var ...kıskanç bir tipsiniz belli bende öyleyim tipik akrep burcu kadını direk sorarım bişey mi var konusalım nesini merak ettin oda deli olur yok canım askım işte bıdı bıdı sonrada Allah iyiliklerini versin deyip konuyu kapatırım takma kafana

yok mesaj filn atmamış atamazda zaten belkide attı sildi. siz bakmış olabilrsiniz ama ben asla bakmadım eski sevgililerime filan merakta etmemesi lazım insan eski sevgililerini filan

yok mesaj filn atmamış atamazda zaten belkide attı sildi. siz bakmış olabilrsiniz ama ben asla bakmadım eski sevgililerime filan merakta etmemesi lazım insan eski sevgililerini filan

Evet merak etmemesi lazım. Ama biraz sakin olmakta yarar var. Biraz beklemen ve izlemen lazım.

Bakmis olabilir hos degil meraktandir aldatiyor anlaminada gelmez hala aklinda oldugununda.
Vede bunun icin bosaniyor olamazsiniz!.

eski sevgiliye neden bakılır ki adı üstünde eski anlayamıyorum bu erkekleri :47::47:

bu facebook geçmişine hareket dökümüne nereden nasıl bakılıyor?

bende hareketler dökümü olayını burda öğrendim ve baktım eşimin profiline
eşimde eski sevgilisinin profiline bakmış tabi anladım onun oldugunu sinirden küp oldum
akşam geldi aaaaaa kim dedim aaaa bbbb mi evet dedim eski sevgilim neden profiline baktın dedim ortak arkadaşımız vardı o resmini paylaşmışta ondan baktım açıklamasında bulundu sırıtarak birde o görür mü sen nerden gördün o görürse rezil olurum demeler başladı oturdum güldüm haline :1::1::1: birazda tavır yaptım o kadar
boşanmaya kadar gidilecek bir konu değil bence
ama bu olayı öğrendiğinizi eşinize söyleyin tekrarı olursa tepkinizin daha farklı olacağını belirtin kavgaya dönüştürmemeye bakın....

Back
X