Eşim eski sevgililerinin profillerine bakmış

kızlar boşanmayı zaten sinirden aklıma geldi ama düşünmedim zaten konuştum aradım söledim. eski sevgillerine neden benktın dedim oda şöyle acıkladı bunun ünideyken ev arkadaşı en yakın arkadaşı bahsetmiş konu açılmış arkadaşlar napıo filan arkadaşıda anlatmış şunun çocugu filan oldu die oda ondan bakmış. boşuna canımızı sıktığını filan söyledi baya konuştuk onlarlada hiç ciddi düşünmediğini beni çok sevdiği için evlendğini ama onlarıla asla ve asla ben olmasam dahi evlenmiceğini belirtti ama cnım sıkkın yinede :(:( ufff
daha öncede böle hiç vakaları olmadı ne benim ne eşimin

Erkek kardeşimin eşi de baktı ve ortaya çıktı. Birtek kardeşim bilmiyor annemle ben biliyoruz kaynana görümce olarak :51: Ama hiçte boşansınlar demiyoruz, olabilir merak etmiştir bi an, yapacak bişey yok hiç bunun için boşanılır mı?

Son düzenleme:
İkisinin de profiline baktığına göre sadece merak, kafasına takılmış olsa 1 tanesinin profiline sık sık bakardı.

Bence konu yapmaya değmez. Ben abimin eski nişanlısına bile bakıyorum sık sık meraktan napmış evlenmiş mi diye.

Ben sevgilimi çok seviyorum, çok da güzel bi'ilişkimiz var ama kızkıza oturduğumuzda arada biz de acaba şu napıyo, bu napıyo diye aratır bakarız. Özlediğimizden mi asla hatta durup ben bunla nasıl sevgili olmuşum ya diye muhabbetler bile dönüyor.

İnsanoğlu meraklıdır. Eminim arada erkek arkadaşım da bi'sefer olsun açıp bakmıştır. Hoş değil hatta sinir bozucu ama günlerce onun profilini aratıp kaşını gözünü incelemediği sürece merak deyip geçmekte yarar var.

Kaldıki siz evlisiniz. Evliliğinizi lütfen böyle pamuk ipliğine sarılı tutmayın. Çok canınız sıkıldıysa oturun neden baktın deyin, içinize sinmezse ogün trip atın baktınız 2 gün arayla girip inceliyor ozaman bi"hop noluyooo be" dersiniz:31:

Ben yeri geliyo dıdısının dıdısını aratıp inceliyorum
:52:

4 yıla yaklaşan bi ilişkim var

Sevgilimi çok seviyorum

Zaman zaman ben de eski sevgililerime bakarım faceden

Sırf meraktan yani

Mesela ben çok mutluyum onlar napıyor acaba diye

Beni terkeden birisiyse mesela hahayt ben şimdi mutluyum o bensiz mutlu mu acaba diye bakarım yani :27:

Eski sevgili aratmak bu kadar dert edilecek bir şey değil ya

kızlar boşanmayı zaten sinirden aklıma geldi ama düşünmedim zaten konuştum aradım söledim. eski sevgillerine neden benktın dedim oda şöyle acıkladı bunun ünideyken ev arkadaşı en yakın arkadaşı bahsetmiş konu açılmış arkadaşlar napıo filan arkadaşıda anlatmış şunun çocugu filan oldu die oda ondan bakmış. boşuna canımızı sıktığını filan söyledi baya konuştuk onlarlada hiç ciddi düşünmediğini beni çok sevdiği için evlendğini ama onlarıla asla ve asla ben olmasam dahi evlenmiceğini belirtti ama cnım sıkkın yinede :(:( ufff
daha öncede böle hiç vakaları olmadı ne benim ne eşimin

Kıyamam ya:1: Bu vaka değil cidden, bu zamana kadar eşinin bi'şeyini gördün mü? Görmediysen bi'süre daha kontrol edersin geçmişini...

Ama sanmıyorum basit bir merak vakası:31:

sinirlenirdim tartışırdım ama boşanamyı düşünmezdim. insan evlensede eşini çok sevsede eski sevgilisnin ne yaptığı kafasından geçebilir. eskidende insanların kafasından geçerdi ama şimdi face var o yüzden açığa çıkıyo. boşanılıcak depresyona girilecek bi durum yok. ama sınırsız trip atma ve süründürme hakkın var :)

Sık sık bakmadığı sürece, mesajlaşmadığı, iletişime geçmediği sürece
sıkıntı yok bence, meraktandır.
Ben de bakıyorum arada, inanın en ufak birşey hissettiğimden değil,
saçma ama insan merak ediyor işte.

kızlar ne yapacağımı bilmiyorum eşim facebookguna hareketlerin dökümüne baktım üniversitedeki eski 2 sevgilisinn profiline aratarak bakmış sinirim çok bozuk 3yıllık evliyiz3ılda flörtümüz var 2 yaşına kızımız var boşanmak bile geliyo aklıma nolur yardım edin seni ölesiye seviyorum dyo bide bana biz ayrılılmamız olamaz boşanamayız ikimizde ölmüş oluruz diyo boşanırsak. hı daha bu konuyu eşime sölemedim bugün facebogunu incelerken gördüm nolurrrrrrr yardım ?????????

Evet,sakin olun biraz.. Sakın bir şey yapmayın..Sadece 1 kere bakmış..Takip edin tekrar bakarsa, msj atarsa bir şey yaparsa o zaman alır karşınıza hesap sorarsınız..

Eşinizin yaptığı çok gereksiz bir hareket..Ben bakmam,işim de olmaz,aklıma bile gelmez.. bakanı da anlayamam.. :ssz:

Back
X