esim eski sevgilisini unutamadimi?

karacabandirma

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
434
311
323
27
Merhabalar ben 5 yillik evli 7 aylik bir bebrk annesiyim. Esimle severek evlendim.
Durust ve duzgunnbiridir esasen. Bugun malum paylasim sitesinde
Kendi hesabindan kimlerin hesaplarini inceliyor acaba diue baktigimda
Eski sevgilisinin adini gordum. Belki meraktandir dedim ama son ay da girmis
Birden fazla giris var. Diger kiz arkadaslarininda bakmamis sadece bu kiz
Bumada zamaninda asik oldugunu biliyorum. Simdi icim iciki yiyor.
Acaba onu unutamadimi :(
Nasil canim yaniyor bilemezsiniz tum gece agladim. Isten gec geldi
Gec geldigi icin surat yaptigimi sandi sanirim ama asil derdimle alakaso yok
Konusup o kadinin niye profiline bakiyorsun diyr sormak inanilmaz derecede guru kirici geliyor
Nasol davranayim bilemiyorum .. :((

Oluyor evet oladarvuzgunumki anlatmak istedim cok frna bisey bu tarof edilir gibi degilm
Bunun olmasindansa hyat kadinlarina gotmesini terciih ederim.. okadar koyuyor bana

gece gece uzme kendini canim... :-(( esinin yaptigi yanlistz belli sebebi de.... unutamamis ki bakmis...
tartismadan onu suclamadan sakince konusursan cevabini alabilirsin neden baktigini soyler belki....
ahh su kayybetme korkusu yok mu basa bela ne oluyosa ondan oluyo ya....
oyle deme hayat kadini iyidir falan deme kadin kaadindir hayat kadiniyla bi gece gecirip sana donecek diye.dusunme...
eski sevgilisine bakti hala ona asik falan diyipte hepten uzme kendini.... esin sonucta onu sen taniyosun...
sence sana boyle bi kotuluk yapar mi ...??? severek evlenmissiniz onu unutamadiysa seni sevemezdi evlenemzdi ki...

Ya belki de basit bi meraktır,ben de mesela eskiden konuştuğum kişilerin profillerine bakıyorum,veya gıcık olduğum arkadaşlarımın.:9:
Ama şuan mesela hiçbir şey hissetmiyorum onlara karşı,3 yıl olmuş mesela,öylesine bakıyorum arada:1::1:
Belki eşiniz de öylesine bakıyordur,bence açık açık sorun..

Merhabalar ben 5 yillik evli 7 aylik bir bebrk annesiyim. Esimle severek evlendim.
Konusup o kadinin niye profiline bakiyorsun diyr sormak inanilmaz derecede guru kirici geliyor

Ah bu merak!! neyse, bence boşuna kendinizi yıpratıyorsunuz sizi sevmiş,sizinle yola devam etmek istemiş, 5 seneyi devirmişsiniz maşallah:nazar:kime baktı neden baktı siz neden baktınız merak ettiniz belli ki o da merak etti ve baktı ama şunu da kabullenmek lazım erkek bayan fark etmez geçmişte hayatımıza giren kimseyi unutmuyoruz o bir yalan,şimdi sorsam ilk aşkınız diyebelki de taa ilkokuldan birinden bahsediceksiniz çünkü unutmuyoruz,sadice hislerimiz değişiyor,bizim için önemlerini yitiriyorlar mazi oluyorlar,hafıza silme ilacı olsa da sevdiklerimizin geçmişteki gönül olaylarını silebilsek :) önce bunu kabul etmek lazım,sonra kişisel görüşüm merak ..çok kafanıza takıyor iseniz kendisine sormanızda fayda var vesvese ve kuruntular sizi ailenizi ve bebeğinizi mutsuz eder,Allah aşkına bir profili incelemiş diye yılların sevgisi fedakarlıkları güveni yok olur mu? siz hiçkimsenin profiline bakmadınız yada bakmazmısınız? bunun altında unutamamak hala sevmek vs yok sadice yılların merağı var onca zaman sonra noldu merağı bana göre tabi ferah olun

Merak etmiştir, bitmiş gitmiş birşey üzmeyin kendinizi.
Aşk bitse de merak etmekten alıkoyamıyor bazen insan kendini

eşini bilemem ama bakılıyoo yahu :) biz bayanlar bile bakıyoruz :) Çocukluk aşkım mesela asla bir şey hissetmiyorum eşimi çokkk seviyorum ama meraktan bakıyorum profiline olabiliyoo yani .. Bişey olduğunu sanmıyorum..:52:

Buyutulecek bişey değil bence canım kendini üzme. Merak etmiştir bi bakmistir, onu unutamadigi anlamına gelmez kesinlikle.

unutamadığından baktığını düşünmüyorum ben sadece meraktan bence

mesela ben geçen gün eski sevgililerimi kurcalarken taa ortaokula kadar indim ne yani şimdi 17 yıl geçmesine ragmen eski sevgilimi unutmamışmı oldum :)))

unutamadığından baktığını düşünmüyorum ben sadece meraktan bence

mesela ben geçen gün eski sevgililerimi kurcalarken taa ortaokula kadar indim ne yani şimdi 17 yıl geçmesine ragmen eski sevgilimi unutmamışmı oldum :)))

ben de böyle düşünüyorum. bazen bakarım ne yaptılar ne ettiler diye.

arkadaşım üzme kendini bende arada bi bakıyorum sırf meraktan değişmişlermi nasıl görünüyorlar falan hayatlarınde neler değişmiş
böyle siteler olmasa aklımıza gelmez ama insanoğlu merak işte bakıyoruz.. bu seni sevmediği anlamına gelmiyor.
bende eşimi çok seviyorum ama şöyle bi eskilere bakmaktanda kendimi alamıyorum tabi kırk yılın başı bakıyodum.
neyse bende bakmim bundan sonra eşim yakalar falan yanlış anlar boşuna aile faciası yaşamayalım ...

bence de çok fazla büyütme benim yaklaşık 1,5 senedir süren çok güzel ve kısmet olursa evliliğe doğru giden bir ilişkim war Allah'a her gün şükrediyorum onu karşıma çıkardı diye ama arada üniversitedeki sevgilimin profiline girip bakıyorum ki adam evli ve bebek bekliyor haa nie bakıorm tabikide birşey olduğundan değil zaten ben ayrılmıştım sevgim bitti sorunlar var diye ama merak ediyorum işte... tabii siz evlisiniz belki durumunuz bizden biraz daha farklı olabilir ama bence konuş tesadüf eseri böyle birşey gördüm rahatsız oldum tekrarlama bir daha gibilerinden ondan gelecek cevaba göre tavır alırsınız.

kızlar hepinize teşkekkürederim.. aslında bende başta öyle düşünmüştüm fakat sonradan şu aklıma geldi diğer hiç bir kız arkadaşının ismini aratmamış bir tek bu.. ister istemez insan ona aşık olmuş olduğunu zamanında bildiğim iin acaba diyemi düşünütor.. hepsine aynı anda baksa hepsine birden aşık olamayacağı için d
rirek düşünmem zatende birtek kişinin profilini incelediği için beni düşündürdü.. ya kendi kendime işkence ediyorum büyütüyorum yada gerçekten dediğiniz gibi.. beni genede rahatttınız ama hepinize tekrar teşekkürler..

5 yıl gecmiş nasıl unutmaz. Meraktan bakmış olabilir mi?

Ya canım bizde kimlere bakıyoruz, boşluktan, meraktan. Yapıcak iş olmuyor, vakit geçsin diye bir anlık. Bu demek değildir o kişileri sürekli düşünüp özlüyoruz...Bu kadar takılma derim; ama yok konuşmadan atlatamam diyorsan, sakinleş önce biraz, sonra bir sohbetiniz esnasında konuyu açarsın. Suçlamadan, hesap sormadan lütfen.

Bence de hiç sorma bile..bu kadar dert ettiğine değmez..Hepimiz bakıyoruz merak işte..

bende bakarım hatta saattlerce didik didik ederim,kımler begenmıs onlar bıle bakarım.aaa bu kızlamı cıkıyo suan tipe bak faln :)) bence bu kadar buyutma.kii bı yandanda haklısın kafanı karıstırıo ama rahat ol.bız kadınlar baktıgına göre erkeklern acıp baktması cok dogal tatlım:8:

Herkes bakar adam da sadece bakmış zaten .O kız aklına gelmiştir bir isim çağrıştırmıştır bakmıştır .Diğerlerine bakmamış olması bir şeyi göstermez .İlla hepsine sırayla bakması ya da hepsine bakması onu daha masum kılmaz.Merak etmeyin ama mesaj atar ya da iletişime geçerse o kötü yoksa sadece bakmış sorun değil.

Back
X