esim eski sevgilisini unutamadimi?

ben bunu sevmekle nitelendirmiyorum. sıkma canını. emin ol meraktan bakmıştır. ben bile bakıyorum arada içimde hiçbir şey kalmamasına rağmen. eşine de bir şey söyleme.

Eğer zamanında yoğun duygular beslediyse o yüzden sadece o kıza bakmıştır, baktığı için hala eski duygular içerisinde olduğu anlamına gelmez elbette, 5 yılı devirmişsiniz maşallah evlilik şaka değil, sizi sevmese bu kararı verip sizinle evlenmezdi. Kendnizi boşuna üzüp yıpratmayın, benim kız kardeşim nefretle andığı erkek arkadaşının bile arada ne yaptığına bakar. :37:

Siz benim hareket dökümümü görseniz bir gün içinde 10 kere bile arattığım oluyor eski sevgilimi ama inanın hiçbir şey hissetmiyorum.Yani iyi veya kötü hiçbir şey. Eşiniz de benim gibidir muhtemelen.Ben de sadece birine bakıyorum çünkü.Üstelik şu an başka birinin aşk acısını yaşıyorum.Kendinizi üzmeye değer mi ya? Ne var yani bakmış işte bakmasa iyi olurdu ama lütfen kendinizi üzmeyin eşinizde benim gibidir.Takıntı oluyor bazen.Konuşun,uyarın mahçup olur zaten bir daha böyle sorun yaşamazsınız.Dert etmeyin nolur

cnm aklına kötü şeyler getirme bende bakıyorum ne var bunda 18 yaşındayken konuştuğum çocuğun 2 tane çocuğu olmuş onları öğrendim mesela bu demek değil ki aklım hala onda sadece meraktan bakmıştır bence üzme tatlı canını:34:

Bundan önceki sevgilimden çok kötü ayrılmıştım adamdan nefret etmiştim hatta ama yinede meraktan bir iki profiline bakıyorum.Merakın gözü kör olsun.Ama altın suyuna bulayıp önüme koysalar istemem yani:37:

valla erkek psikolojisi nasıl bilemem ama ben eski sevgilime günde 20 kez bakarım merak işte yoksa unutamadıgından bakmaz kimse acaba nasıl ettiğim ahlar cıkmıs mı gibisinden bakıyodur :D

bence de meraktan bakmış olabilir ki öyleyse bile abartmış birden fazla bakarak....

ama 5 yıl geçmiş ve bir bebişiniz var...

sanmıyorum unutamadığını :ssz:

Back
X