Eşim ev telefonun fişini cekmiş...

Akanseneler

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2013
595
444
103
43
Dün konu acmiştim eşimle fena kavga ettik,bende biraz rahatlamak icin disari cikmiştim.
Bugün anneme telefon etmek istedim fakat birtürlü bağlanti kurulamiyor.
Annemgilin evtelefonu var ,bizimde var onlari hep ev tel ararim.
Neyse cepden aradim annemde dediki dün akşam seni aradim fakat acan olmadi dedi .bende saf saf tel bozulmuş diye düşündüm ve öyle söledim.
Az önce birdaha deneyim dedim ve fişine prizine baktimki şok..
Wlan kutusundaki telefon bağlanti fişi cekilmiş ve tel.de annemin aramasi cevapsiz kayitli.
Yani bunu eşim cekmiş ,annemle mecburen konuşmak zorunda kalmamak
icin .
Konuşmuyoruz ve ben dona kaldim.
Nasil bir tepki vereyim be diyeyim yine öfke patlamasi olmadan?
Offff..ben hep hakli olurken kendimi haksiz düşürmek cok iyiyim.
Şimdiden herkese teşekürler

Yani öyle abartılacak bir şey göremedim dün fişe baksaydın takılı olmadığını görebilirdin.Konuşmanı istememiş olabilir ama bir de bunun için tartışmayın ya.Valla şeytan çok fena çalışıyor karı kocalarının arasını bozmak için.

Eşiniz iyi yapmış desem ?
Biz kadınlar her kavgada ailemize haber uçuruyoruz aslında nekadar hatalı davranıyoruz ... Aileniz eşinizden soğusa görüşmek istemeseler nasıl hissederdiniz?
Ya da kavga ettikten sonra eşiniz kvye anlatsaydı konuşsaydı ne hissederdiniz..
Adam önlem almış bu tatsızlık ailelerede yansımasın diye bi nevi . Problem nedir bilmiyorum ama Uzatmayın fazla öpüşün barışın:KK68:

Kavga konunuzu bilmiyorum ama çok bunaldıysa, arayan soran olmasın, kavga dışarı yansımasın, ya da konuşacak durumda değil diye öfke anında çekip de unutmuş ya da daha kafasını toplayamadan bilerek öyle bırakmış olabilir.

Bence fark etmemiş gibi yapın, asıl meselenizi çözene kadar. Sonra gerçekten aranız düzeldiğinde laf arasında sorarsınız çok aklınız takılırsa, ama gerçekten şaşıracak, şok olunacak bir mesele gibi gelmedi bana.

Tabi konuyu çok açmamışsınız bu konunuzda, eski konunuzu da bulup okumadım, ama kavganızın nedeni annenizle normal görüşmeleriniz falan ise, başka olabilir yorumum..

Çüş yani. Birde kadınlara derler ne tilkiler dolaşıyor kafalarında diye. Halbuki erkeklerin kafasında kırk tilki dolaşıyor. Kimin aklına gelirdi böyle bir şey.

Tamam da öcünü niye böyle alıyor ya. Zayıf yanını bulmuş bu senin. Biliyor annenlerle iletişimi kesmek istemediğini. Gıcık herif.:63::63:

gerçekten konuşmanı istemeseydi keserdi sanki? belki de kendisi yapacağı için kesmek istemedi..

Bence yapılan yanlışlardan biri eşe sormadan önce burada konu açmak. Bu yalnızca madden iletişim kopukluğu değil, manevi olarak da aranızda iletişim kopukluğu anlamına geliyor.

Dün konu acmiştim eşimle fena kavga ettik,bende biraz rahatlamak icin disari cikmiştim.
Bugün anneme telefon etmek istedim fakat birtürlü bağlanti kurulamiyor.
Annemgilin evtelefonu var ,bizimde var onlari hep ev tel ararim.
Neyse cepden aradim annemde dediki dün akşam seni aradim fakat acan olmadi dedi .bende saf saf tel bozulmuş diye düşündüm ve öyle söledim.
Az önce birdaha deneyim dedim ve fişine prizine baktimki şok..
Wlan kutusundaki telefon bağlanti fişi cekilmiş ve tel.de annemin aramasi cevapsiz kayitli.
Yani bunu eşim cekmiş ,annemle mecburen konuşmak zorunda kalmamak
icin .
Konuşmuyoruz ve ben dona kaldim.
Nasil bir tepki vereyim be diyeyim yine öfke patlamasi olmadan?
Offff..ben hep hakli olurken kendimi haksiz düşürmek cok iyiyim.
Şimdiden herkese teşekürler

Telefonun fişini tak konu sahibi eşin evdeyken çöp vs . bahanesi ile dışarı çık annene telefon et söyle evi arasın :KK48: Bunun için kavga etme eşinle

Kavga konunuzu bilmiyorum ama çok bunaldıysa, arayan soran olmasın, kavga dışarı yansımasın, ya da konuşacak durumda değil diye öfke anında çekip de unutmuş ya da daha kafasını toplayamadan bilerek öyle bırakmış olabilir.

Bence fark etmemiş gibi yapın, asıl meselenizi çözene kadar. Sonra gerçekten aranız düzeldiğinde laf arasında sorarsınız çok aklınız takılırsa, ama gerçekten şaşıracak, şok olunacak bir mesele gibi gelmedi bana.

Tabi konuyu çok açmamışsınız bu konunuzda, eski konunuzu da bulup okumadım, ama kavganızın nedeni annenizle normal görüşmeleriniz falan ise, başka olabilir yorumum..
Kisa kavgamizin nedeni annem babam yaşlilar ,Allah uzun ömür versin babam 79,
artik her tarafa arabayla gidemiyor.
Banada dedilerki ramazan ayi girmeden eniştemizin lokanasina gidelim (bundan 5 ay önce kardesim götürmüstü).bende olur dedim.Evde eşim cok sert ve agresif şekilde
"BANANE,ben gitmiyorum.sen git"dedi.
Uslubu cok tersdi , bende bağirdim cağirdim siddetli kavga ettik .
Evden biraz disari ciktim kimseyede anlatma niyetim yoktu.ben yokken annem evi aramis ve eşimde tel calmasin diye fişi cekmiş.bugünde sirf ben sizi götürüm demek icin aramişdim

Bence yapılan yanlışlardan biri eşe sormadan önce burada konu açmak. Bu yalnızca madden iletişim kopukluğu değil, manevi olarak da aranızda iletişim kopukluğu anlamına geliyor.
Tmmda burasi onun icin deyilmi
Onca eşiyle sorunlarini acanlar benimkimi
göze bati ,hem burda eşime karsi saygizlik etmiyorum

Kisa kavgamizin nedeni annem babam yaşlilar ,Allah uzun ömür versin babam 79,
artik her tarafa arabayla gidemiyor.
Banada dedilerki ramazan ayi girmeden eniştemizin lokanasina gidelim (bundan 5 ay önce kardesim götürmüstü).bende olur dedim.Evde eşim cok sert ve agresif şekilde
"BANANE,ben gitmiyorum.sen git"dedi.
Uslubu cok tersdi , bende bağirdim cağirdim siddetli kavga ettik .
Evden biraz disari ciktim kimseyede anlatma niyetim yoktu.ben yokken annem evi aramis ve eşimde tel calmasin diye fişi cekmiş.bugünde sirf ben sizi götürüm demek icin aramişdim

Anladım. Öyle sürekli bir aile meselesi durumu yoksa eşinizin ters bir anına mı denk geldi konu acaba, yoksa normalde de böyle terslenir mi hep aileniz söz konusu olduğunda, aslında onu da merak ettim biraz.
Boş verin yine de fiş mevzusunu derim ben, o çok önemli değil sanki. Önce karşılıklı sakinleşmeyi bekleyin. Bağırıp çağırırken siz bir hakaret etmediyseniz, onun sakinleşince sizei aşırı tepki verdim kusura bakma, gibi bir tavra girmesi gerek tabi. İyice sakinleştikten sonra sorarsınız, bana kafasını dinlemek istemiş, arayan olursa sinirle konuşmak istememiş gibi geldi, belki siz çıkınca daha da sinirlenmişti..
Ama bir yere gitmek söz konusu olunca yersiz yere bağırması, telefonun fişini çekmesi falan... Sanki kafa dinlemeye çalışıyor gibi geldi bana, işinde gücünde size anlatmadığı bir sıkıntısı olabilir mi?

Tmmda burasi onun icin deyilmi
Onca eşiyle sorunlarini acanlar benimkimi
göze bati ,hem burda eşime karsi saygizlik etmiyorum
Hayır estafurullah, niye gözüme batsın. Tabiki açabilirsiniz. Ama bakın siz eşinize de böyle yapıyorsanız sorun bu bence. Kurgulayıp büyütüyorsunuz. İletişim kurmadan yükselmeyin.

Anladım. Öyle sürekli bir aile meselesi durumu yoksa eşinizin ters bir anına mı denk geldi konu acaba, yoksa normalde de böyle terslenir mi hep aileniz söz konusu olduğunda, aslında onu da merak ettim biraz.
Boş verin yine de fiş mevzusunu derim ben, o çok önemli değil sanki. Önce karşılıklı sakinleşmeyi bekleyin. Bağırıp çağırırken siz bir hakaret etmediyseniz, onun sakinleşince sizei aşırı tepki verdim kusura bakma, gibi bir tavra girmesi gerek tabi. İyice sakinleştikten sonra sorarsınız, bana kafasını dinlemek istemiş, arayan olursa sinirle konuşmak istememiş gibi geldi, belki siz çıkınca daha da sinirlenmişti..
Ama bir yere gitmek söz konusu olunca yersiz yere bağırması, telefonun fişini çekmesi falan... Sanki kafa dinlemeye çalışıyor gibi geldi bana, işinde gücünde size anlatmadığı bir sıkıntısı olabilir mi?
Sizin yorumlarinizi cok beğeniyorum banada uğradiğiniz icin sağolun.
Önceleri böyle değil birbirimize gelir giderdik.bir kac senedir böyle ,gelmemek görmemek icin hep kavga ama bende sıkılırim sık goruşmekten fakat onlar benim ailem .kendimi kötü hisediyorum.annem babamda eşimi kendi oğullari gibi severler
Ne eşim ne ailemin birbirine saygisizliği oldu.
Eşimin ruhsal sorunlari olduğunu biliyorum fakat konuşmaz anlatmaz sorsamda olmuyor.
Ben nasil onu cözebilirim diye bazen kafami yiyorum .cok kati insan

Sizin yorumlarinizi cok beğeniyorum banada uğradiğiniz icin sağolun.
Önceleri böyle değil birbirimize gelir giderdik.bir kac senedir böyle ,gelmemek görmemek icin hep kavga ama bende sıkılırim sık goruşmekten fakat onlar benim ailem .kendimi kötü hisediyorum.annem babamda eşimi kendi oğullari gibi severler
Ne eşim ne ailemin birbirine saygisizliği oldu.
Eşimin ruhsal sorunlari olduğunu biliyorum fakat konuşmaz anlatmaz sorsamda olmuyor.
Ben nasil onu cözebilirim diye bazen kafami yiyorum .cok kati insan
Teşekkür ederim öncelikle, ne demek rica ederim...
Tabi ki aileniz sizin, siz görüşmeye devam edin. Ama eşiniz bir şekilde uzak durmaya çalışıyorsa kendince bir sıkıntısı da olabilir. Eşinizden bu konuda artık beklentiye girmeyin derim. Biliyorum, biraz eksik kalmış gibi hissedeceksiniz ama bence tek görüşün ailenizle, ailenize de eşinizin işini gücünü yoğunluğunu vs bahane edin, selamını iletin, hiç yansıtmayın, onlar da üzülmesin. Eşiniz kendi ailesiyle görüşmeniz için baskı yapmıyorsa özellikle tavsiyelerim, eşinizin ailesiyle siz severek görüşüyor olsanız bile, bırakın o alanı eşinize derim. Ben eşlerin buna hakları olduğuna inanıyorum. Aileniz ne güzel, seviyormuş eşinizi de, bir tatsızlık da yokmuş, böyle de kalsın sevgi saygı, belki bir araya geldikçe eşiniz onlara da ters bir şey söyleyecek bir an. En iyisi uzak tutmak, görüşme kararını ona bırakmak. Hiç kendinizi kötü hissetmeyin. Onlar sizin aileniz, siz kopmayın, onun bir mecburiyeti yok. Eşinizin bir de ruhsal sıkıntıları varsa, hele ki kavgalarınızın çoğu bu nedenden çıkıyorsa, bir de zor bir süreçten geçiyorsa, bence zorlamamak daha iyisi.
Ayrıca bir uzman desteği alıyor mu eşiniz? O almıyorsa, siz bir süre sonra almak zorunda kalabilirsiniz. Malesef ruhsal sıkıntıları olanların en yakınları da sıkıntıları yaşıyor.

Teşekkür ederim öncelikle, ne demek rica ederim...
Tabi ki aileniz sizin, siz görüşmeye devam edin. Ama eşiniz bir şekilde uzak durmaya çalışıyorsa kendince bir sıkıntısı da olabilir. Eşinizden bu konuda artık beklentiye girmeyin derim. Biliyorum, biraz eksik kalmış gibi hissedeceksiniz ama bence tek görüşün ailenizle, ailenize de eşinizin işini gücünü yoğunluğunu vs bahane edin, selamını iletin, hiç yansıtmayın, onlar da üzülmesin. Eşiniz kendi ailesiyle görüşmeniz için baskı yapmıyorsa özellikle tavsiyelerim, eşinizin ailesiyle siz severek görüşüyor olsanız bile, bırakın o alanı eşinize derim. Ben eşlerin buna hakları olduğuna inanıyorum. Aileniz ne güzel, seviyormuş eşinizi de, bir tatsızlık da yokmuş, böyle de kalsın sevgi saygı, belki bir araya geldikçe eşiniz onlara da ters bir şey söyleyecek bir an. En iyisi uzak tutmak, görüşme kararını ona bırakmak. Hiç kendinizi kötü hissetmeyin. Onlar sizin aileniz, siz kopmayın, onun bir mecburiyeti yok. Eşinizin bir de ruhsal sıkıntıları varsa, hele ki kavgalarınızın çoğu bu nedenden çıkıyorsa, bir de zor bir süreçten geçiyorsa, bence zorlamamak daha iyisi.
Ayrıca bir uzman desteği alıyor mu eşiniz? O almıyorsa, siz bir süre sonra almak zorunda kalabilirsiniz. Malesef ruhsal sıkıntıları olanların en yakınları da sıkıntıları yaşıyor.
Çok rahatlati yazdiklariniz:KK200:
Evet cok beklenti icindeydim bu konularda
Sanki evlilikte mecburmuş gibi illaki beraber gidilmesi gerekiyor gibi bir takinti olmuştu.tabikide ailemde onu hep beklerdi
Ve sorarlardi onunda etkisi var.
Eşim asla terapi yapmaz ,ben yapiyorum
Ben zaten sorunlu kişiyim

Çok rahatlati yazdiklariniz:KK200:
Evet cok beklenti icindeydim bu konularda
Sanki evlilikte mecburmuş gibi illaki beraber gidilmesi gerekiyor gibi bir takinti olmuştu.tabikide ailemde onu hep beklerdi
Ve sorarlardi onunda etkisi var.
Eşim asla terapi yapmaz ,ben yapiyorum
Ben zaten sorunlu kişiyim
Rahatlamanıza çok sevindim..
Aslında hep toplumsal alışkanlıklarımızdan böyle düşünüyoruz ama her adetimiz de herkese uygun değil, bunu kabul etmek lazım. Saygı bitmesin de, gerisi boş, o gitti mi yerine zor konuyor, bazen hiç konamıyor.
Ayrıca siz eşinizle, varsa çocuklarınızla da ayrı bir ailesiniz, unutmayın. Anne babanız da sadece sizin aileniz... Eşiniz sadece saygı göstermekle, sizin görüşmenizi engellememekle yükümlü. Gerisi eşlerin kişiliğine, yapılarına, hatta keyiflerine bağlı bence.
Umarım bir an önce aşarsınız :KK66:

Back
X