Merhabaler hep bu siteye girip birseyler okurdum uye oldum ve dunden beri kafami kurcalayan birseyi paylasip fikir almak istedim. Biz 15aydir evliyiz evliligimizde hic problemimiz yok. Dun cok yakin bir arkadasim kiz kardesiyle misafirlige geldiler bize. Bekarkende surekli esimle beraber gorustugumuz insanlar. Arkadasimin kiz kardesi fizyoterapist ve bu alanda calisiyor. Bende kilolu bir kadinim bana hep diyordu gel benim yerime kilo verdiririm durusunu duzeltiriz diye. Bende ztn gitmeyi dusunuyordum bu konu hakkinda hep konusuyorduk. Normalde cok sevdigim insanlar ve hic bi zaman rahatsiz olacagim bir durum yasamadim. Ben ve arkadasim mutfakta biseyler hazirliyorduk esimle fizyoterapist olan kizda icerde oturuyolardi ama mutfak ztn salona aciliyor bir nevi ayni odada gibiyiz tek oturuyor gibi degiller yani.ama dikkat etmedigim icin ne konustuklarini duymadim bizde baska seyler konusuyorduk.neyse bunlar gittikten sonra esim bana dediki o arkadas senin icin boynu duzlesmis durusunu duzenlememiz gerekiyor dedi.bende evet hakli yuzmeye gidicem sonra yanina gidip calismak istyrm dedim.snra esim dediki o kiz bana dediki sen hic spor yaptin mi.esimde yaomadigini soylemis.kizda omuzlarin guzel duzgun spor yapsan daha guzel olur demis.ben bian byle yuzumden belli edince hosnutsuz oldugumu esim toparlamaya calisarak meslek hastaligi var bende herkesi inceliyorum dedi kiz dedi.hic bisey soylemedim ama o kdr rahatsiz oldum ki.hic aklimdan cikmadi geceden beri.belki ben abartiyorum ama ben yokken oturup benim vucudumun bozuklugunu konusarak esimin omuzlarinin konusulmasi beni cok rahatsiz etti. Suan basim agriyor dusunmekten esimle hic konusmadim uyuyana kdr ve sabah ise gonderirkende az konustum.gun boyu msjlarina kisa cevap verdm.birazdan eve gelecek konusmak istemiyorum
belkide siz bende bulacaksiniz sucu kilo vermezsen boyle olur diyeceksiniz