Eşim eve sarhoş geldi

Nediyim27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2020
2
0
1
32
Merhaba arkadaşlar , iki yıllık evliyim soru düzgün kavga etmişliğimiz yok fakat dün eşim sürekli şaka yollu benim ırkım hakkında benimle eğleniyor dün mesajlasırken bende" git kendinden birini bul, senide evden kovuyorum zaten biz böyleyiz herkesi yurdundan kovarız " yazdım bana cevap atmadı çok ağırda değildi ama gülücük koymamısım evden kovmusum oldu adım eve ikide sarhoş geldi . ikimizde üniversite mezunuyuz işlerimiz düzgün değil maddi acıdan zor bir süreç geçiriyoruz gidip kırkbin emekle kazandıgımız parayı harcadı he ona kızmadım asıl kızdıgım bu olan ufak atışmayı bahane olarak kullandı ve suçunu kabul etmiyor , suçlu benmişim gibi kime ne anlatım nasıl davranim kaldım öyle ama çok kırıldım inanın

Evet sürekli içen biri değil bahane olarak kullandı. Tanıdıgımı sandıgım adamın bu kadar an kolladıgını düşünmek beni cok üzüyor, ırkım derken kadınlar değil kürt türk boşnak çerkes gibi ırklardan bahsediyorum.

Merhaba arkadaşlar , iki yıllık evliyim soru düzgün kavga etmişliğimiz yok fakat dün eşim sürekli şaka yollu benim ırkım hakkında benimle eğleniyor dün mesajlasırken bende" git kendinden birini bul, senide evden kovuyorum zaten biz böyleyiz herkesi yurdundan kovarız " yazdım bana cevap atmadı çok ağırda değildi ama gülücük koymamısım evden kovmusum oldu adım eve ikide sarhoş geldi . ikimizde üniversite mezunuyuz işlerimiz düzgün değil maddi acıdan zor bir süreç geçiriyoruz gidip kırkbin emekle kazandıgımız parayı harcadı he ona kızmadım asıl kızdıgım bu olan ufak atışmayı bahane olarak kullandı ve suçunu kabul etmiyor , suçlu benmişim gibi kime ne anlatım nasıl davranim kaldım öyle ama çok kırıldım inanın
adam alkolik ayyaşın teki değil yani sıkkın durumdayken sarhoş olup bi kaçamak yapmasına takılmam ama karı koca arasında ırkçılığın şakası olmaz.daha doğrusu ırkçılık zaten baştan yanlış korkunç bişeyken buna sizi alay malzemesi yapması kötü.

Irkla ilgili şaka yaptıysa ırkçıdır diyemem. Eşim de ben çerkeziz ama Farklı boylardanız bazen birbirimizin boyuyla hatta çöpü zaman da çerkezlikle dalga geçeriz. Çocukluğum Antakya’da Arapların arasında geçti samimi arkadaşlarıma takılırım onlar da bana takılır sorun değil. Ama eşiniz çizmeyi aşmış galiba ki sizi o derece kızdırmış. Eğer ucu görünmeye başlayan bir saygısızlık aşağılama olduysa içkiyi filan karıştırıp konuyu dağıtmadan bunun tartışmasını yapın ve çözüme kavuşturmadan da bırakmayın. Onun dışında bence de arada bir içilir dağıtılır ona karışmamak lazım

Iş durumu maddiyat istediginiz gibi gitmeyince acısı birbirinizden cikmis.İnsan her zaman sevmedigine degil bazen sevdigine de kirilir.Bundan sonra karsilikli daha dikkatli olursunuz.Bir adim o bir adim siz atın kapansin konu.

Evet sürekli içen biri değil bahane olarak kullandı. Tanıdıgımı sandıgım adamın bu kadar an kolladıgını düşünmek beni cok üzüyor, ırkım derken kadınlar değil kürt türk boşnak çerkes gibi ırklardan bahsediyorum.
an kullanmakla alaksi yok bence bahanede aramamis icmek istemiş içmiş.
bunu neden boyle firsat kolladi gibi gordunuz
yani size sen boyle yazdin efkar bastida ictim falanmi dedi

Sene 2020 ırk mı kalmış? Lütfen bu kafada olmayın. Annemler böyle seni bırakıp başkasını alıcam muhabbeti yaparlardı, çocukken bile tiksinirdim. Siz siz olun ne ırk ne de başka biri ile evlenme esprisi yapmayın. Çok itici olmuş, her iki taraf için de.
Sizin asıl konunuz sizle ortak parayı harcaması. Büyük sorumsuzluk. Bu konuyu dert etmiyorum derken bile etmişsiniz. Ona yansıtmamış olabilirsiniz qma kendi içinizde ve ona karşı hislerinizde de affetmemişsiniz. Mutlaka oturun, detaylı konuşun ve devamı gelmesin.

Ben alkole tamamen karşı olduğum için eşimin tadına dahi bakması benim için sorun olurdu. Ben inancım gereği alkol satan yerden hiç birşey almıyorum ..
Eğer siz de bu şekilde iseniz sağlam bir tepki vermelisiniz ki birdaha yapamasın.
Ancak sizin için alkol İçmesi sıkıntı değil bahane etmesi sıkıntı ise bahane için geri adım atmayın çünkü suçlu değilsiniz. . Alkol konusunda ise normalde sizin için tabu değilse alkolik değil olsa hergün içer sanırım bundan yürümeyin olaya.

Back
X