eşim evi tasima isini cok zor görüyor

seracem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2018
78
28
3
40
merhaba,
2 yillik evliyim 10 aylik bebegim var.oturdugum yer kira.caddesi pazari vs uzak..disari cikamiyorum.buradan tasinmak istiyorum.kirasida yuksek zaten..
Fakat esim tasinmanin yogunlugunu ve maddi giderinden dolayi birturlu hareket etmiyor. evde gunlerce hapis gibiyim.ev buyuk cekip ceviremiyorum sevemedigim icin burada hicbir is yapmak istemiyorum.sonunda mecbur yapiyorum tabi .hergun kahrediyorum.evlendigime pisman oluyorum..bende kaygi bozuklugu da
var.bunaldim iyice.
Esim duzgun biryere goturmedi bu zamana kadar.ne balayi ne tatil hicbisey ,evlendigimizden beri sektirmeden ailesine gideriz herhafta yada iki haftada bir.
şimdi yeni yeni gitmicem artik dedim. zaten iki gunde bir ailesinin bir kısmı geliyor..digerleri bebegi gorsun diye goturmek istiyor.en sonunda basa cikamiyorum tmm diyorum.arabayla 10 dk mesafede onlarda 1 -2 gun kaliyoruz.ama cok bunaldim..hapis gibi hayatim.ne yapicam boyle bilmiyorum.bosanmayi bile dusunur oldum.benim icin tek istedigim seyi yapmiyor..hergunum azapta geciyor..derdimi biliyor konuyu actigimda gecistiriyor hep.nolur yol gosterin.fikir verin bana

Son düzenleme:
Taşınmak zor iş,o yüzden eve yerleşirken muhiti iyi seçmek gerek.
Eşiniz maddiyatı da düşünüyormuş,haklı olabilir,para yetersizse nasıl merkese taşınmayı düşünsün ki?

sizin sorununuz ev değil eş. güzel bi evliliğiniz olmadığı için eve takmışsınız.

eğer ekstrem bir sorun yoksa taşınmak pek mantıklı değil.

Caddeye pazara uzak bu evden tasinsaniz daha mutlu olacağınızdan emin misiniz? Taşınmayı istediğiniz bir semt/ev belirlediniz mi?
burada bagli gibiyim.en ufakihtiyacimi bile gideremiyorum.bebekle merkeze gidilmesi cok zor.evlenmeden onceki oturdugum semti dusunuyorum.

cok
Depresyonda gibi geldiniz
Adam akıllı oturup konustunuz mu ?
cok konustum biliyor derdimi.agir kanli.herseyden tirsiyo.evlenmeden once calisiyordum.her isin altindan kalkiyordum.bir hayati paylasmak cok zor.ayni frekansta olmayinca.cok zor

burada bagli gibiyim.en ufakihtiyacimi bile gideremiyorum.bebekle merkeze gidilmesi cok zor.evlenmeden onceki oturdugum semti dusunuyorum.
O semtte ev kirası ile şu an oturduğunuz evin kirasi arasında fark var mı?Eşinin işine uzak mı bahsettigin semt?

O semtte ev kirası ile şu an oturduğunuz evin kirasi arasında fark var mı?Eşinin işine uzak mı bahsettigin semt?
hayir aksine cok yakin yurume mesafesinde.simdi 2100 tl kira .yakinda artacak 2600 olacak.istedigim yerde daha uyguna bulabiliriz

Haklisin bence ama maddi boyutu cidden zor bu devirde. Ama anne mutsuzsa bebeğe de eve de yansır bu bide kaygı bozukluğunuz varmış ki bu bende de var ne yazık ki bu yüzden ev de değiştirdik.

Biraz konu tanıdık geldi kendimden. Kesinlikle bildiğiniz bir yere taşınmak sizi rahatlatır. Ben öyle yaptım rahatım. Ama benim evle sorunum yoktu gözümün önünde iki ust katimdan biri atti kendini aşağıya oldu malesef ben taktim o olayı unutmam bir yilimi aldi yapamadık çıktık o evden.

Taşınırsak maddi daha dikkatli oluruz diyin kemer sıkarız taşınma masrafını giderene kadar diyin.

hayir aksine cok yakin yurume mesafesinde.simdi 2100 tl kira .yakinda artacak 2600 olacak.istedigim yerde daha uyguna bulabiliriz
O zaman önce internetten ev bak ve tasinilabilecek somut bir yerle karşısına çik.Ailesinin cevresinden uzaklaşmak istemiyor diye anladım ben durumu...neden en başında böyle bir yere taşınmayı kabul ettiğini de anlamadim

Başka yere gidince eşiniz değişmeyecek.

Neden başta tuttunuz? Cidden de taşınmak zor ve masraflı. Mevsim zaten kış.
evlenirken ev bulamadikdugune 1 ay kalmisti ..benim begwndigimi o begenmedi.onun begendigi dubleks evlerdi yatak odasi vs sigmiyordi.cok pismadim dugunuiptal etmedigime. o derece ye geliyorum

evlenirken ev bulamadikdugune 1 ay kalmisti ..benim begwndigimi o begenmedi.onun begendigi dubleks evlerdi yatak odasi vs sigmiyordi.cok pismadim dugunuiptal etmedigime. o derece ye geliyorum

Sözleşmeniz var mı bu ev için? Yani evliliğe pişman olmanız için ev değil de eşiniz bir sebep. Sizi biblo gibi anne evine getir, götür yaptırıyormuş anca.

Haklisin bence ama maddi boyutu cidden zor bu devirde. Ama anne mutsuzsa bebeğe de eve de yansır bu bide kaygı bozukluğunuz varmış ki bu bende de var ne yazık ki bu yüzden ev de değiştirdik.

Biraz konu tanıdık geldi kendimden. Kesinlikle bildiğiniz bir yere taşınmak sizi rahatlatır. Ben öyle yaptım rahatım. Ama benim evle sorunum yoktu gözümün önünde iki ust katimdan biri atti kendini aşağıya oldu malesef ben taktim o olayı unutmam bir yilimi aldi yapamadık çıktık o evden.

Taşınırsak maddi daha dikkatli oluruz diyin kemer sıkarız taşınma masrafını giderene kadar diyin.
ben maddiyati dusundugum icin dugun yapmadim.balayina bile gitmedim.hergun biryerede gotur demiyorum.kendi basimacikip hem yuruyus hem hava alip eksigimi az az alip eve donmek baska bisey istemiyorum.yasayamiyorum burda hergunum iskence gibi diyorum.bebege de yansiyor tabi.agliyorum bazen...boyle yasamak istemiyorum.ona kalsa 5 yil kalmak istiyormus burda.

Tasinmaya harcanacak paraya balayi oneriyorum ben. Mutlaka daha iyi gelir size. Allah feraha cikarsin ne diyeyim, kucuk cocuk sahibi olmak,eve hapis olmak deyince bende akan sular durdu

sozlesme cok agir.evsahibine 4 ay once haber vermek gerekiyor
Ya ben çok taşındım öyle bir sart olur da 4 ay olmaz yani ne kotuymus neyse evsahibi ile iletisiminize bağlı o problem değil de. Anladim maddi biçok şeyden vazgeçtiniz ve şuan bunu istemekte haklısınız ben de yaşadım anlıyorum sizi cidden zor. Ve az da kıra vermiyorsunuz onu hesaplasın eşiniz bir taşınma ile bikac aylık kira toplamı denk gelir anlatabildim mi. 2600 olacak diyosunuz bir de daha düşük kiralı eli yüzü düzgün bir ev bulun istediğiniz o semtte. Bir seneye yaysanız dediğim gibi bir taşınma masrafı çıkar az da ekonomi yaparsinuz. 5 yıl daha yapamazsınız orda siz. Eşiniz aile çevresinden kopmak istemiyor bahane sayıyor belli ki. Bastırın bence buna hakkınız var.

kisin degil yazin acin bu konuyu.

eger ki ev alma gibi bir planiniz varsa veya beklediginiz baska bir sey, surekli tasinmak gercekten zor ve masrafli, beklenebilir.

Ama ufukta oyle bir sey yoksa elbette mutlu olacaginiz baska yere tasinmak iyi olur.

Tasinmaya harcanacak paraya balayi oneriyorum ben. Mutlaka daha iyi gelir size. Allah feraha cikarsin ne diyeyim, kucuk cocuk sahibi olmak,eve hapis olmak deyince bende akan sular durdu
Daha iyi gelmez niye mi arkadasda kaygi bozuklugu varmis donecek o eve gelecek ve hersey bastan baslayacak kendimden biliyorum kaygi bozuklugu boyle. O olacak baska turlu kacari yok o isin cok zor bizim gibiler için.

Back
X