eşim evi tasima isini cok zor görüyor

burada bagli gibiyim.en ufakihtiyacimi bile gideremiyorum.bebekle merkeze gidilmesi cok zor.evlenmeden onceki oturdugum semti dusunuyorum.
Dağbaşı tatil yöresi bir yerdemisiniz?Sizi çok iyi anlıyorum ufak çocukla evde kafayı yersini.Şoyle bir çarsı bir pazar olsa atın bebegı arabaya her gun 2-3 saat dısarda takılın , gercekten çok iyi oluyor.Boyle hep esinizi beklemek zorundasınız çok bunaltıcı bir durum.Maddi konularınbir sekilde çözüp taşınmaya okaklanın.

simdi haber vermemiz gerekiyor.evsahibine yapmiyor.mayis gibi bi zamana denk geliyor..kontrat cok katı.uymamiz lazim 3500 depozit var cunku
Uymasanız ne olacak ki?Size depoziti iade edecek mi sanıyorsunuz?Sakın öyle bir yanılgıya düşmeyin o depozit kaç aylık kiraya denk geliyorsa çıkmadan okadar ay önce kirayı ödememeye başlayın.Sonra çok üzülürsünüz.

Dağbaşı tatil yöresi bir yerdemisiniz?Sizi çok iyi anlıyorum ufak çocukla evde kafayı yersini.Şoyle bir çarsı bir pazar olsa atın bebegı arabaya her gun 2-3 saat dısarda takılın , gercekten çok iyi oluyor.Boyle hep esinizi beklemek zorundasınız çok bunaltıcı bir durum.Maddi konularınbir sekilde çözüp taşınmaya okaklanın.

maddiyat sorunu bitmez onun bitirme cabasi yok cunku..cok kani agir..korkak..beni cileden cikariyor.napicam bilmiyorum.ev site icinde.caddeye pazara uzak ve yokus cok.biri bitiyor biri basliyor surekli gidemiyorum.2 senede toputopu 5-6kez anca yurumusumdur oraya.evde bagli olmam umurunda degil.kendi arkadaskariyla cikiyor. is yasami var. ona bisey olmadi.evlenmemle hayatim bitti benim

Uymasanız ne olacak ki?Size depoziti iade edecek mi sanıyorsunuz?Sakın öyle bir yanılgıya düşmeyin o depozit kaç aylık kiraya denk geliyorsa çıkmadan okadar ay önce kirayı ödememeye başlayın.Sonra çok üzülürsünüz.
bizi oyle bir kontratla bagladiki .o maddede var kira yerine gecmez diye.

Ben burda evin yaninda iki büyük problem görüyorum. 1. İsteklerinizi ve üzüntülerinizi geçiştiren veya yok sayan bir eş. 2. Sizin bebekle evde tıkanıp kalmaniz. Benimde iki küçük çocuğum var. Evde canım sıkıldı dışarı çıkıp şu anda kahve içiyorum (çocuklar arabada uyuya kaldı) ve birseyler yedim. Bazi günler cocuklarla tek sosyal aktivitem alışveriş yapmak oluyor. Yani bende cocuklardan önce çalışıyordum. Birden bire böyle tak diye hayattan kopmak da zor. Bence oturup eşinizle ciddi konusun bu durumu. Sizede yazik
anlamiyor beni binkez konustumben biktim o gamsiz .artik ya o ölsun ya ben kurtuluyum bu hapisten diyorum.yemin ederim biktim..bi i nsanin kocasi az gozu pek olacak.

bizi oyle bir kontratla bagladiki .o maddede var kira yerine gecmez diye.
Boşverin insanlar çeklerini tahsil edemiyor kimse birsey yapamıyor 3000 lira için kendisi uğraşmaz zaten avukat ce dava masrafına değmez .Kira vermezsiniz depozite sayarsınız.İstanbulda boğazköy tarafı öyleydi eskiden araçsız çıkılmıyordu.Ben sizi çok iyi anlıyorum benzeri durumu yasadım , çalışmayan ve çocuklu biri için merkezi yer şart.

merhaba,
2 yillik evliyim 10 aylik bebegim var.oturdugum yer kira.caddesi pazari vs uzak..disari cikamiyorum.buradan tasinmak istiyorum.kirasida yuksek zaten..
Fakat esim tasinmanin yogunlugunu ve maddi giderinden dolayi birturlu hareket etmiyor. evde gunlerce hapis gibiyim.ev buyuk cekip ceviremiyorum sevemedigim icin burada hicbir is yapmak istemiyorum.sonunda mecbur yapiyorum tabi .hergun kahrediyorum.evlendigime pisman oluyorum..bende kaygi bozuklugu da
var.bunaldim iyice.
Esim duzgun biryere goturmedi bu zamana kadar.ne balayi ne tatil hicbisey ,evlendigimizden beri sektirmeden ailesine gideriz herhafta yada iki haftada bir.
şimdi yeni yeni gitmicem artik dedim. zaten iki gunde bir ailesinin bir kısmı geliyor..digerleri bebegi gorsun diye goturmek istiyor.en sonunda basa cikamiyorum tmm diyorum.arabayla 10 dk mesafede onlarda 1 -2 gun kaliyoruz.ama cok bunaldim..hapis gibi hayatim.ne yapicam boyle bilmiyorum.bosanmayi bile dusunur oldum.benim icin tek istedigim seyi yapmiyor..hergunum azapta geciyor..derdimi biliyor konuyu actigimda gecistiriyor hep.nolur yol gosterin.fikir verin bana
Boşanmaya kadar düşündüğünü o eşiğe geldiğini o derece bunaldığını anlat geçiştirirse gerekirse bağar kendi canından psikolojinden önemli değil madem kirada oturuyorsun iki yılda anneme yakın oturalm de 10 dk araba mesafeli yerde kalkmakta nedir yahu

Back
X