eşim evi terk etti:( acil yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi zamannn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Z

zamannn

Ziyaretçi
eşimle evliliğmiz çok zorlu bşaldı tam oturdu herşey iyi diyordumki dün olanlar bitirdi herşeyi.konuya geçiyorum.eşimle birlkte çekildimiz bi iki fotoyu çıkarttm ona gösterdim oda dışarda arkdaşlarıyla çıkardıklarını gösterip bunlarıda çıkar dedi bende cilveli bi şekild çıkarmıycam bensiz gezmişin dedim sonra bi sinirlendi benim çıkartırdım fotoğrafları yırttı hırsını almadı düğün fotoğraflarımızı nişan nikah yırtmaya başladı onayağlı boya yptrmştm onu bile yırttı bendesinirlendim ona ypatrdm saati çıkartp bunu yırt dedim bunların telafisi yok mafoldumben çekti gitti evden ve gelmedi kızlar haketmedim bunu sizden akıl isityorum onu eve almamayı düşünüyorum burnu sürtsün biraz?

ay canım yaa yazık olmuş
offf bir anlık sinirle yapılmış şeyler işte
bence de biraz konuşma da burnu sürtülsün
ama eve alma diyemem sonra daha kötü olmasın herşey

eşimle evliliğmiz çok zorlu bşaldı tam oturdu herşey iyi diyordumki dün olanlar bitirdi herşeyi.konuya geçiyorum.eşimle birlkte çekildimiz bi iki fotoyu çıkarttm ona gösterdim oda dışarda arkdaşlarıyla çıkardıklarını gösterip bunlarıda çıkar dedi bende cilveli bi şekild çıkarmıycam bensiz gezmişin dedim sonra bi sinirlendi benim çıkartırdım fotoğrafları yırttı hırsını almadı düğün fotoğraflarımızı nişan nikah yırtmaya başladı onayağlı boya yptrmştm onu bile yırttı bendesinirlendim ona ypatrdm saati çıkartp bunu yırt dedim bunların telafisi yok mafoldumben çekti gitti evden ve gelmedi kızlar haketmedim bunu sizden akıl isityorum onu eve almamayı düşünüyorum burnu sürtsün biraz?

sen cilveli bi şekilde çıkartmıycam dediğin için oldu bütün bu olanlar :uhm::sm_confused:

daha anlaşılır yazsanıza.
nerden çıkardı ,niye çıkarıldı bu resimler.?
çıkarılıp ne yapılacaktı?...
kelimelerinizde anlaşılır gibi değil.:hulya:

daha önceki msjlarada baktım eşiniz zaten pek umursamıyomuş sizi ve daha öncedende onla ilgili şikayetleriniz olmuş şimşek çakmış korkmuşsunuz ve ytanınıza bile gelmeyip kanepede yatmış sanırsam oturup karşılıklı düşüncelerinizi paylaşıp durumu düzeltmelisiniz amacını ögrenmelisiniz bunu tek cvplıcak kişi eşiniz önce size niye böyle duvarla yaklaşıyo ögrenin bide kendi eşiyle resimlerini yırtıcak kadar neolduki bir eş kolay kolay bunu yapmazz

hiç bişey olmadı sadece niye onun çekildiklerine çıkarmam demiş bahane etti sanırım beni sevmiyor artık mafoldumben

cnm bu çok ucuz bi bahane şöyle diyebilirdi çıkartmazsan çıkartma ben kendim çıkartırım yırtması çok saçma bahaneee

nerden çıkarmadın resimleri canım
bende anlamadımbilmiyorumkismile

canım benim ya bu ne böyle eşinin bu şekilde tepki vermesi çok saçma bence daha başka birşeyler var huzursuzlukmu çıkartmak istiyor anlamadım ne haddine ki sizin fotolarınızı yırtıyor hadi yırttı niye düğün resimlerinizi yırtıyor bide utanmadan afedersin evden gitmiş bence onun başka derdi varalsanaalsanasmile

foto makinesinden cnm tablarını çıkartıp resim olarak yaptırmamış sorun oymuş

nerden çıkarmadın resimleri canım
bende anlamadımbilmiyorumkismile

yeni çekildiklerini daha tlf yeni atıyordu şakasına dedim çıkarmıycam bensiz eğlenmişin dedim parladı birden bilmiyorum çok şşardım üzüldüm

Ama bu çok saçma, anlamsız, Başka sorunlar da mı var ki bu adam parladı böyle?

cnm profilinden eski mesajlara bakarsanız sizlerde anlarsınızki eşi zaten ona hep sogukmuş

bu ne böyle.. kocaman adam olmuş çocuk gibi davranıyor.. bende neyin nereden ne amaçla ne şekilde çıkarıldığını ve çıkarılmamasının veya çıkarılmasının neden problem olduğunu anlayamadım ama verdiği tepki çok çocukça yaa.. cidden bacım bi açıklasana bize fotoğraflar nerden çıkarıldı.. ay kendimi salak gibi hissettim sempatiksalakcinni

Back
X