Eşim evi terketti nolur nolurr yardim edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Etoburkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2018
113
51
98
Saatlerdir nasil agladigimi bir Allah birde bos duvarlar biliyor. Esim cok kiskanctir. Bugun biyere yemege gittik. Esimin arka masasinda bi erkek grubu oturuyordu. Onlarinda arkasinda bir cift sevgili. Benim gozum bir anda sevgili olan kizla erkegin hareketlerine takildi. Megerse o sirada o ciftin onundeki masadaki erkek grubundan biri bana bakiyomus. Sonradan farkettim. Esiminde arkasi o tarafa tamamen donuk oldugu icin esim benim o adamla bakistigimi sandi ve mekandan kalkti. Ben sonradan adamin baktigini farkettim. Adama bakmadim!!!! Allahim inandiramadim kocama. Arabada bana binlerce hakaret. Binlerce laf. Yeminler ediyoko ben adamla nasil oluyosa kocam karsimda otururken bakismisim. Kafayi yicem ya. Anlatamadimki adama bakmadigimi kufurle bagrisla susturdu beni. Sonrasinda eve birakti beni kendi gitti. Terketti:(( yarin babani ara alsin seni dedi bana. Yapmadigim biseyden dolayi bu kdr agir hakareti ve defedilmeyi haketmiyorum ya. Saka gibi. Ya 5 yillik karisiyim onun karisi. Allah korusun adama bile bakio olsam(tevbe tevbe) bi sebebi vardir demeli ya. 5 yil boyunca edebimle oturmusum. Simdi kocamla disari cikinca elin adamlarinami bakcam Allahim bu nasil bir kafa nasil bir mantik anlamiyorum. Perisan oldum. İftirasini kaldiramiyorum.

O kadar uzun süre mi baktınız ben anlamadım yani eşinizin fark edeceği düzeyde. Gözünüz takılır tamam da yani olay çok garip. Siz sevgili olan çifte bakıyorsunuz, mantıken size bakan adam farklı bir konumda yani gözünüzün onda olması lazım "bakışıyor" demek için. Eşiniz birine baktığınızı fark etti, arkasını dönünce de o adamla göz göze geldi. Eşinizin fark ettiğini siz fark edemediniz. Göz takılmasından biraz öte olmuş gibi görünüyor buradan.

Ha tabi eşinizin yaptığının asla savunulacak bir tarafı yok, yerinizde olsam ben terk ederdim evi. Size yaptığı itham çok ağır; özür dilemek, ağlamak, onu evde beklemek bu ithamı kabul etmek ve af beklemek demek.

O kadar uzun süre mi baktınız ben anlamadım yani eşinizin fark edeceği düzeyde. Gözünüz takılır tamam da yani olay çok garip. Siz sevgili olan çifte bakıyorsunuz, mantıken size bakan adam farklı bir konumda yani gözünüzün onda olması lazım "bakışıyor" demek için. Eşiniz birine baktığınızı fark etti, arkasını dönünce de o adamla göz göze geldi. Eşinizin fark ettiğini siz fark edemediniz. Göz takılmasından biraz öte olmuş gibi görünüyor buradan.

Ha tabi eşinizin yaptığının asla savunulacak bir tarafı yok, yerinizde olsam ben terk ederdim evi.
Hayir soyle oldu ben cifte bakiyordum. Adam hemen o ciftin onundeydi. Ben cifte bakarken adamda bana bakiyomus esimde ben nereye bakiyorum diye donunce adamin bana baktigini gormus. Oysaki adama ben bakmiodum. Esimde ben o tarafta gozum kalinca adaminda bana baktiginida gorunce adamla benn bakisiyorum sandi. Ben adamin baktigini ta esim donunce farkettim. Oysaki ben adama bakmiyodum yaa:( anlatamadim ama derdimi. Basti yaygarayi kufuru kalkti gitti mekandan. Ve eve bidaha gelmedi😭 of ne sacma bisey bu konu boyle nasil bir olay bu ya😭

Çok kıskançta 5 yılda ilk kezmi böyle bişey oldu .. altta başka sebepler olabilirmi sizi terketmesi için
İlk kez bu oldu. Cok kavgalarimiz oldu kiskancliktan ama ilk kez ayri evdeyiz bu gece suan😭. İsleri kotu gidiyor. Bana arabada duştüm diye illa bana bu muameleyimi yapman lazimdi. Beni aldattin biseyler dedi. Yaaa adami bidaha gorsem hatirlamam bile. Boylesine aptal bir sebepten gozyasim kalmadi😭

Babanız sizi almasın siz kendiniz gidin ve bu insan müsveddesi kendine gelene kadar da dönmeyin.
Gercektenmi? Mafoldum ben ya. Yapmadigim biseyden iftiraya ugradim ve yemin ediyor. Bir koca yemin ediyor karisi onun karsisinda otururken elin adamiyla bakistigina. Ya saka gibi. 5 senedir evliyiz. Simdimi bakasim tutmus bunca sene tek bir seyimi ne gordu ne duydu. Kaldiramiyorum😭 ailem sehir disinda bu arada

İlk kez bu oldu. Cok kavgalarimiz oldu kiskancliktan ama ilk kez ayri evdeyiz bu gece suan😭. İsleri kotu gidiyor. Bana arabada duştüm diye illa bana bu muameleyimi yapman lazimdi. Beni aldattin biseyler dedi. Yaaa adami bidaha gorsem hatirlamam bile. Boylesine aptal bir sebepten gozyasim kalmadi😭
Çok saçma bişey olmuşya .. işleri kötü gidince sizde arayışa girdiniz sanki hey allahım bu erkeklerin kafası bi değişik ... size patlamış eşinizin bunalımı

O zaman sizi diğer tarafa oturtsaymış ama mesele bu değil bence çok ayıp etmiş sanki bahane arar gibi senşn suçun yok

Adamın arkası donukse nasıl görüyor bunları.
Ben dikkatli bakinca onun arkasindaki ciftin oldugu masaya oda neye bakiyorum diye donuyor adamin bana baktigini goruyor. Bende kocam arkasini donup benim baktigim cift yerine hemen onundeki masaya bakinca adamin bana baktigini kocam sayesinde gormus oluyorum. O siraya kadar adammm zerre dikkatimi cekmediii benim.

Bence öncelikle sakin olun,ağlamayın da boyle sacma sapan bi konudan sizden ayrilacak degildir herhalde..Biraz sakinlesin gelecektir kafasini toplanmasına izin verin,cok fazla ustune gidip ozur dilemeye yapmadim etmedim demeye de luzum yok yapmadiysan yapmamissindir canim..Ne bu boyle suclu psikolojisi gibi kendinizi aklamaya çalışıyorsunuz..baktiniz olacak gibi degil,yaziklar olsun 5 yillik karina da bu iftirayi attin ya esas ben seni bosuyorum demezseniz sizde kendinize yakisani yapmamis olursunuz Bence..bosasin da bi gorelim bakalim yigitligini..

Çok saçma bişey olmuşya .. işleri kötü gidince sizde arayışa girdiniz sanki hey allahım bu erkeklerin kafası bi değişik ... size patlamış eşinizin bunalımı
Bu namustur ya namus. Bana patlasin hatta herturlu patlasin ama iftirayla namusla yapmasin. Evet Aynen bu muameleyi yapti bana. İsleri kotu gidince ben arayisa girmisim muamelesi napcam napim bilmiorum kafam bitik. Konunun acizligi beni bitirdi suan

Niye o kadar çok ağladiniz ki. Sinirlenmiş yarın döner gelir. Niye sinirlendiği de belirsizde. Ömür tüketici tip
Evlilik hayatimda ilk kez evinde yatmiyor. Beni ilk kez yanliz birakti. Beni ilk kez bi mekanda birakip cikti pesinden kosturdu. İlk kez namusuma laf etti hemde hic gozunu bile kirpmadan. Ben onun karisiyim. İlk kez unuttu karisi oldugumu😭

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X