Eşim evi terketti nolur nolurr yardim edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuyla ne kadar alakalı bilmem ama şöyle bi durum yaşamıştık bizde film izliyoruz kadın adama dünyadaki erkekler böyle mi diye adam da ben ortalamanın üstüyüm diyo.Bende eşime dönüp adam haklı diyip güldüm kumandayı duvara fırlattı bağırış çağırış kavga ettik ama ben şok oldum.Sakinleşip oturup konuşunca anladık ikimizde ben adamın yakışıklılığını övdüğünü sanıp onaylamıştım oysa ki adam cinsel organından bahsediyomuş eşimde bunu anladığımı sanmış.Yani bazen olabiliyo yanlış anlamalar ne bileyim acaba o günün sabahı, daha önceden benzer bi durum eşinizin dikkatini çekeceği bi durum yaşandı da buda patlama noktası olmuş olabilir mi ?

Canım eğer bu ilk kez oluyorsa eşin kendisi bı haltlar karistiriyor ki böyle tedirginlik yaratiyor. Huzursuzluk var belliki . Hep böyleydi deseydin durum farklı olurdu.

Ay bu ne yaaa! İçim daraldı resmen. Bence dik durun kendinizi ispata çalıştıkça üste çıkar bu garip yaratık!

Pardon da mekandaki çift sevişiyor muydu?neyine takıldı gözleriniz o kadar?
Kocanız bakışlarınızı farketti,arkaya döndü adamı gördü faşan bayağı bi an olmuş göz takılması değil bu yani.çifti neden izliyordunuz ben onu anlamadım?
Ayrıca yerinizde olsam masumsam eğer eşimin bu iğrenç iftirası karşısında gemileri yakan ben olurdum.ne demek bi de yemin ediyor falan?
Gelmezse gelmesin kişi kendinden bilir işi deyip gururunuzla dik durun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X