Eşim evliliğini saklamış....acil yardım

Size hayatın akışını değiştirebilecek ölçüde bir yalan söylemiş ve hala eşim dört dörtlük adamdır diyorsunuz
Güvenmeye devam edin de bizden ne istiyorsunuz o halde
Mezura mı getirelim ?

yalan söylemesinde bityeniği arardım ama sonuçta evlenip boşandığını bilerek evlendiğiniz için bir veya iki ne farkeder
ama ucu size dokunur mu kimlerdir sorun öğrenin

evet büyük bir problem olabilir, oturun konusun fakat ayrılma sebebi değil. Geçmiş geçmişte kalmıştır sonuçta. Oturun makul bir şekilde konuşun niye ayrıldınız, neden sakladın , aynı şey senin başına gelse kandırılmış hissetmez misin, güvenimi kırdın vs. diye gözünü korkutun .. Ama ayrılınacak kadar büyük bir sorun oldugunu düşünmüyorum. Sonuçta ikiniz de 2. evliliği.. Onun 3. oluyor gerçi :S

bugun oldu bu olay.. okadar guzelki evliligim.Dort dortluk bir adamdır.
3 yil surmus tek bildigim bu.
malesef sehir disinda yarin donecek.hic konusmadik.niye boylr buyuk tepki veriyorsun dedi.uste cikmaya calisti.
Daha önceki evliliklerinden çocukları var mı ?
3. Eş olarak evlenmiş yani sizinle doğru mu ?
3. Olduğu için saklama Gereği duymuştur ama yine de dürüst bir davranış değil yaptığı .

beni bosayacak demedim ben.cok da guzel bir evliligimiz var.
benim kızdigim o 2 evlilik yapmis ben 1 biliyorum.saklamasi beni uzen
O evlilikten utanıyor. Utanacağı şeyler olmuş. NE OLURSA OLSUN söylemeliydi. Pişkin pişkin ne olcak yeaa diyemez. O evliliği anlatmak zorunda şimdi. Neler olduğunu bilmeniz lazım. Affedip etmemek sonraki iş

Merhaba arkadaslarım
Bugun hayatımın sokunu yasadım.
Hic ummadigim biranda şok.
Soyle dusunun keyfiniz yerinde 5 aylik evlisiniz ve bu sizin 2.evliliginiz ve harika gidiyor.Sozune ozune cok guvendiginiz bir esiniz var ve sukur ustune sukurler ediyorsunuz.Ikinizinde 2 evliligi olarak bilirken birde ne olsun
e devletten tesaduf onun daha once 1 degil 2 kez evlendigini ogrenin.Ona soruncada niye sakladin diye gerek duymadim desin..sinirden patlamak uzereyim.Oyle sakinki.diyorki sakinligim iliskimize zarar gelmesin diye.siz olsaniz napardiniz?
Sayının pek önemi olmamalı netice ilk evliliğinin olmadığını biliyorsunuz daha önceden hiç evlenmedigini söyleyip evli çıksaydı sorun olabilirdi

Izleyenler bilir Friends dizisinde Ross karakteri de 3 kez hasbelkader istemeden boşanmıştı ama insanlara açıklarken zorlanıyordu aklıma geldi güldüm. Eşinize kızmayın bence bunu açıklaması çok zor kötü izlenim olsun istememiştir zaten siz de memnunsunuz eşinizden. Üstünü örtün gitsin büyütmeyin bence.

2 kere evlenip boşandığı o soyleseydi belki onunla evlenmekten çekinirdiniz diye dusunmus olabilir.

Ya belki utandı adam. Birini öldürmemiş taci etmemiş evlenmiş. Evet yalan ve kötü ama biraz trip atar barışırdım

Bence kesinlikle doğru bir davranış değil.
Bu adam kaç yaşında ki daha, 3'cü evliliğini yaşıyor?
Ayrıca gün alırken, sağlık raporu alınırken hep ısrarla sordular bize, kaçıncı evlilik diye.
Yok muydunuz hiç yanında?
Çok kötü bir durum, çok haklısınız.
Ancak evlilik önemli bir kurum, güven üzerine kurulmalı. Bir evlilik geçirmiş olunmasının söylenmemesi çok yanlış bence.
Ve benim için evlenip boşanmış olması sıkıntı olmamakla beraber, saklanması ve bunu benim evliyken tesadüfen öğrenmem büyük bir sıkıntı.

Merhaba arkadaslarım
Bugun hayatımın sokunu yasadım.
Hic ummadigim biranda şok.
Soyle dusunun keyfiniz yerinde 5 aylik evlisiniz ve bu sizin 2.evliliginiz ve harika gidiyor.Sozune ozune cok guvendiginiz bir esiniz var ve sukur ustune sukurler ediyorsunuz.Ikinizinde 2 evliligi olarak bilirken birde ne olsun
e devletten tesaduf onun daha once 1 degil 2 kez evlendigini ogrenin.Ona soruncada niye sakladin diye gerek duymadim desin..sinirden patlamak uzereyim.Oyle sakinki.diyorki sakinligim iliskimize zarar gelmesin diye.siz olsaniz napardiniz?
Bende yaşadım aynı şeyi çok ağır bi durum

Ya belki utandı adam. Birini öldürmemiş taci etmemiş evlenmiş. Evet yalan ve kötü ama biraz trip atar barışırdım
Bide söyle düşünün demekki adsmda sorun var gecimsizki 3 tane yapmş ve eşine söyleimiyor yalanda var nasıl güven oluşacak

Bide söyle düşünün demekki adsmda sorun var gecimsizki 3 tane yapmş ve eşine söyleimiyor yalanda var nasıl güven oluşacak
Eşi şu ana kadar çok memnun eşinden. Direk geçimsiz demezdim açıkçası ben. (Yalan söylemesi hata. Evlenmeden önce yalanını yakalasa evlenme derdim ama şu an evlenmiş ayrıl mi diyeyim? Konu sahibide iki kez evlenmiş ayrılmış olacak geçimsizliğinden mi?)

Eşi şu ana kadar çok memnun eşinden. Direk geçimsiz demezdim açıkçası ben. (Yalan söylemesi hata. Evlenmeden önce yalanını yakalasa evlenme derdim ama şu an evlenmiş ayrıl mi diyeyim? Konu sahibide iki kez evlenmiş ayrılmış olacak geçimsizliğinden mi?)
Ayrılması için değil, sadece güven anlamında söyledim bu çok büyük yalan inanın aynı şeyleri yaşadım bu yalanın devamı geliyor çünkü.

Back
X