ben kv anneanne ve dede ile oturuyorum eşimden her fırsatta ayrı ev istememe rağmen kabul etmiyor. artık tükendim bittim eşimin de beni sevmediğini düşünmeye başladım beni sevse burada yaşamama katlanmaz varsa yoksa ailesi annesi diğerleri artık bizim bir aile olduğumuzu kabullenemedi sanki. ben ne yapacam artık eşimin sevgisinden de şüphelenmeye başladım hiç özel hayatımız yok yalnız hiç birşey yapamıyoruz eşim memnun bu halinden ben ne yapacam da eşimin düşüncelerini değiştireceğim birazda beni düşünse ayrı eve taşınsak mutlu mesut yaşasak ne güzel olurdu....
evet dediğin gibi eşim fazlasıyla ana kuzusu... eşim çok ilgisiz bana karşı işten geliyor hep beraber oturuyoruz hep beraber tv izliyoruz sonra eşim alıyor eline pc yi oturuyor başında bende oturuyorum kv de ile....inşallah en kısa zamanda düzelirAaah ah.... cnm ne yazık ki bazı anneler çocuklarının büyüdüğünü kabul etmiyolar, ve çocuk gibi davraniyolar. Ayrıca anneler çocuklarını kendilerinden daha iyi bakacak biri olmadığını dusunuyolar.. belliki esinde aanneci hani ana kuzusu derler yaeşim annesine duskundurama normal derecede ama annesi baya düşkündür 30 yaşında olmasına rağmen çocuk gibi sever.bu bana komik gelirama tabiki sesimi çıkarmam annesi sonuçta... biz altli ustlu oturuyoruz allahtan.kayinvalidem öyle istemişti ama yiyip icmemiz birdi.. ben yeni yeni evde yemek yapmaya basladm kayinvalidem gecte olsa bunu kabul etti fakat hala gelinbizde yiyin der.. eşinin sevgisinden suphelenme sakin mutsuz olduğunu fazlasyla belli etmen lazım bence.. ama cokta abartma. Şunu untmaki esin ailesinden vazgeccek gibi değil, belki yakın yerde ev bulabilirsniz aynı mahalle gibi..uzme kendini hersey düzelir allahın izniyle
evet hemde çok zor eşim evim varken kiraya çıkmam diyor biraz daha sabret bir kaç sene sonra ev alırız taşınırız diyor ama benim sabrım kalmadı...Canım aynı evin içinde bunca kişi ne kadar zor?
Ayrı eve taşınmak istediğine göre demek ki durumunuz müsait,eşine güzel güzel neden taşınmak istediğini anlatmaktan başka ne yapabilirsin bilemedim???
Evlenirken sana hepbirlikte sonsuza kadar yaşayacağız mı demişti?Evlenince kimlerle birlikte yaşayacağını bilerek mi evet dedin.?
ben kv anneanne ve dede ile oturuyorum eşimden her fırsatta ayrı ev istememe rağmen kabul etmiyor. artık tükendim bittim eşimin de beni sevmediğini düşünmeye başladım beni sevse burada yaşamama katlanmaz varsa yoksa ailesi annesi diğerleri artık bizim bir aile olduğumuzu kabullenemedi sanki. ben ne yapacam artık eşimin sevgisinden de şüphelenmeye başladım hiç özel hayatımız yok yalnız hiç birşey yapamıyoruz eşim memnun bu halinden ben ne yapacam da eşimin düşüncelerini değiştireceğim birazda beni düşünse ayrı eve taşınsak mutlu mesut yaşasak ne güzel olurdu....
evet hemde çok zor eşim evim varken kiraya çıkmam diyor biraz daha sabret bir kaç sene sonra ev alırız taşınırız diyor ama benim sabrım kalmadı...
dede ve anneanneyi diğer çocuklarına da gidiyor dediler ama hiç gittikleri yok kv de zaten evde pek durmaz gezmeyi çok sever tabi eşim evde iken yanımızdan ayrılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?