eşim galiba artık beni sevmiyor

evdeyim

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2013
50
0
16
Ordu
ben kv anneanne ve dede ile oturuyorum eşimden her fırsatta ayrı ev istememe rağmen kabul etmiyor. artık tükendim bittim eşimin de beni sevmediğini düşünmeye başladım beni sevse burada yaşamama katlanmaz varsa yoksa ailesi annesi diğerleri artık bizim bir aile olduğumuzu kabullenemedi sanki. ben ne yapacam artık eşimin sevgisinden de şüphelenmeye başladım hiç özel hayatımız yok yalnız hiç birşey yapamıyoruz eşim memnun bu halinden ben ne yapacam da eşimin düşüncelerini değiştireceğim birazda beni düşünse ayrı eve taşınsak mutlu mesut yaşasak ne güzel olurdu....

Aaah ah.... cnm ne yazık ki bazı anneler çocuklarının büyüdüğünü kabul etmiyolar, ve çocuk gibi davraniyolar. Ayrıca anneler çocuklarını kendilerinden daha iyi bakacak biri olmadığını dusunuyolar.. belliki esinde aanneci hani ana kuzusu derler ya eşim annesine duskundurama normal derecede ama annesi baya düşkündür 30 yaşında olmasına rağmen çocuk gibi sever.bu bana komik gelirama tabiki sesimi çıkarmam annesi sonuçta... biz altli ustlu oturuyoruz allahtan.kayinvalidem öyle istemişti ama yiyip icmemiz birdi.. ben yeni yeni evde yemek yapmaya basladm kayinvalidem gecte olsa bunu kabul etti fakat hala gelinbizde yiyin der.. eşinin sevgisinden suphelenme sakin mutsuz olduğunu fazlasyla belli etmen lazım bence.. ama cokta abartma. Şunu untmaki esin ailesinden vazgeccek gibi değil, belki yakın yerde ev bulabilirsniz aynı mahalle gibi..uzme kendini hersey düzelir allahın izniyle

Kendisine özeliniz olmadığını açıklamaya çalış.
Ayrı eve çıkınca daha rahat olabileceğinizi belirt.
Dırdır etmeden kanına gir yani çünkü kavgayla çözümlenecek bir olay değil bu.

Canım aynı evin içinde bunca kişi ne kadar zor?
Ayrı eve taşınmak istediğine göre demek ki durumunuz müsait,eşine güzel güzel neden taşınmak istediğini anlatmaktan başka ne yapabilirsin bilemedim???

Evlenirken sana hepbirlikte sonsuza kadar yaşayacağız mı demişti?Evlenince kimlerle birlikte yaşayacağını bilerek mi evet dedin.?

Son düzenleme:
senin işin daha zor, bonus olarak anneanne ve dede varmış çünkü...
Allah yardımcın olsun..
sinir oluyorum evlendiği halde anasının dizinin dibinden ayrılmayan erkeklere...
seni onlara hizmet et die evlenmiş heralde...
bence bu çok büyük bi sorun.. oh ne ala memleket valla adama bak

evet dediğin gibi eşim fazlasıyla ana kuzusu... eşim çok ilgisiz bana karşı işten geliyor hep beraber oturuyoruz hep beraber tv izliyoruz sonra eşim alıyor eline pc yi oturuyor başında bende oturuyorum kv de ile....inşallah en kısa zamanda düzelir

evet hemde çok zor eşim evim varken kiraya çıkmam diyor biraz daha sabret bir kaç sene sonra ev alırız taşınırız diyor ama benim sabrım kalmadı...
dede ve anneanneyi diğer çocuklarına da gidiyor dediler ama hiç gittikleri yok kv de zaten evde pek durmaz gezmeyi çok sever tabi eşim evde iken yanımızdan ayrılmaz

Aynen senin durumunda olan bi arkadaşım var..1 yıllık evli ve tükenmiş durumda..Başta kabul edip oturduğun için ayrı eve çıkman bence artık zor..Ancak ayrı eve çıkabilmeniz için eşinin ailesinin sana bi saygısızlık kötülük yapması,aranızda bi tartısma olması gerekiyo..Bu durumda eşin kabul etmez,çünkü arada kalır ailesiyle senin aranda..Ve senin asla yapmaman gereken şey,eşine asla annesini yada ailesni şikayet etme..Birlikte oturdugunuz için sen şikayet ettikçe ailesine daha çok bağlanır,seni kötü bilir..Benim ailem ona iyi ama o sürekli şikayet ediyo diye düşünür..Zor bi durum ben asla yaşayamazdım heralde birlikte..

olur mu hiç öyle şey ayrı eve cıksanız hizmetçi kim olacak neneye dedeye anaya kim bakacak sizi hem kendine almış hem de onlara,tabi bu yorumu senin yukarda yazdıklarına göre yapıyorum detayı bilmiyorum kocanın parası pulu yoksa ev tutacak eşya alacak durumu yoksa o zaman belki istese de yapamıyordur ama bana sorarsan sen en basından kabul etmeyecektim 2 cekyatın olsun kendi evin olsun ...eşim aile oldugumuzu anlamadı diyorsun ayrı ev ayrı düzen olmazsa anlamaz canım..ama kabul ederken bunları neden düşünmedin?

Başta ilk evlendiğinizde özel hayatınız yokmuydu da aynı evde yaşamayı kabul ettiniz. Oda sorumluluk altına girmek istemez haliyle alıştığı için böyle bi sorumluluğa girmeyi haliyle kabul etmez. Sevginizi bunlarla değerlendiriyor olmanız bence çok yanlış Şartlarınızı başta koyucaktınız eşinize

Canım demek ki senden memnunlar,hizmette kusur etmiyorsun ki dede ve anneanne yerlerinden kıpırdamak istemiyor,kayınvalide de evde işler yapıldığı için gönlünce geziyor.
Eşin de belli ki bu durumdan rahatsız olmuyor.

Oysa sen evlenirken,eşin ile başbaşa yaşayacağınız keyifli zamanları hayal etmiştin değil mi?

Ama şimdi artık eşinin seni sevmediğini düşünüyorsun.

Ben derim ki eğer tüm bu olumsuzluklara odaklanırsan sen daha mutsuz olursun ve o evde senin için yaşanmaz bir hal alır.

Bence eşinin seni sevmediğini düşünme bu sevgi sorunu gibi değil.Eşin baktı ki bu düzen yürüyor şimdi ayrı eve çıkmak ona göre gereksiz muhtemelen şöyle düşünüyordur "Zaten bir ömür birlikte olacağız ilerde nasılsa kendi evimiz olunca başbaşa kalırız."

Olaylara olumlu yönden bakmaya çalışırsak.Aile büyüklerine bakmak çok büyük bir sevap,Allah bu sabrının karşılığını sana kat ve kat fazlası ile verir,inşallah.Aldığın dualardan dolayı hayatta her işin rast gider,inşallah.

Sana bir önerim var.

Akşam yemeğini yedikten sonra sen mutfak işlerini bitir ve eşin ile birlikte odanıza çekilin.Bu duruma muhtemelen yanınızdan ayrılmayan kv bozulacaktır o zaman eşinde annesine "Anneciğim ben karım ile başbaşa vakit geçirmek istiyorum"desin.Eşin eğer söylerse kv karşı çıkamaz ne diyecek ?Bende sizin ile odanıza geliyorum demez heralde

Böylece sizin odanız ayrı eviniz gibi olsun.Her akşam belli bir saatte odanıza çekilin orda birlikte kahve için, sohbet edin.....vb
Zaten eşin eve gelince yemekte ,yemek sonrası sen mutfağı toplarken geçen zamanda ev halkını görüp sohbet etmiş olacak.

Eğer kendi başınıza kaldığınızda eşin senin ile olmaktan keyif duyarsa o da zaman ile ayrı yaşamanın daha güzel olacağını düşünmeye başlayacaktır,diyelim ki ayrı eve taşınmanız uzun sürdü ,en azından bu yöntem ile sen eşin ile zaman geçirebildiğin için mutlu olursun,evdekilerde zaman ile sizin mahremiyetinize saygı göstermeyi öğrenir,inşallah.

Baştan kabul etmedim zaten bu evlilik annemin zoru ile oldu yapamam dediğim halde oldu ben ne yapacam şimdi bu evde kalmak istemiyorum eşimin beni de düşünmesini istiyorum yardım edin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…