Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bızı cok yanlıs anlamıssınızPeki buradaki kişiler eleştirip yerden yere vursun diye ki konu acmaliydim pardon ama bin pisman oldum sorduguma gerçekten düzgün cevap veren sayısı 5 yada 10geçmez eleştirmeyi seven bir milletiz malum
Bilmiyorum kafada hep soru işaretleriPeki emin olamazsanız ?
Bu şekilde hiç te yardımcı olan cevaplar yok ortada ayrıca cahil bir insan da degilim teşekkürler yorumunuz için size göre doğru bunlar ben atar yapmak için yapmıyorum ruh sagligimda şükür yerinde siz maşallah profesör olmuşsunuz burdan herşeyi anlıyorsunuz da anlamadiginiz şey burdaki çoğunluğun sadece eleştiride bulunmasıbızı cok yanlıs anlamıssınız
sızı tanımayız etmeyız nıye elestırelım
bellı kı fazlasıyla gergınsınız
ınanın karsıdan bakınca tepkılerınız hıc normal degıl
ıyılıgınız ıcın soyluyorum
kabul edılmeyecek seylerı kabul etmıssınız anlamak ıcın sordugumuzda verdıgınız cevaplar daha da kabul edılemez seyler
sıze bunun normal gelmesı ıcın yasadıgınız travma nedır bılmıyorum ama ben sızın cıddı anlamda destege ıhtıyacınız oldugunu dusunuyorum
bosanmaktan daha buyuk sorununuz var gıbı gorunuyor cunku ruh saglıgınız acısından
sımdı bu yorumuma da atar yapıcaksınız muhtemelen
sız bılırsınız
Evlenmeden önce çok farklıydı bana çok çok düşkündü ama şimdi farklıEvet biseksüel olabilir o zaman dediğim gibi, ya aslına olayın kökünde nasıl tanıştınız, evlenmeden önce nasıldı, evlendikten sonra değişen bir şeyler mi var, ne bileyim sosyal medyadan bir erkek profiliyle işletebilirsiniz yani ne yapılır bilemiyorum bu durumda başka.
Evlenmeden önce çok farklıydı bana çok çok düşkündü ama şimdi farklı
ispatlarsan yani emin olursam zaten gecirmeyecem benim sıkıntım da bu buradakiler anlamasada
Öyle birsey yok ben bilmiyordum bu kişinin gay oldugunu dedi sinra anladım dedi bende öyleyse niye buluşma yeri soruyorsunuz dedim ben gitmeyecektim gırgır geçtim anlayınca dedi bende size birsey sorsam bu sekilde olan kişilerde erken yada geç boşalma gibi durumlardan anlaşılabilir mi birde biseksüel olunca kadınlara nasil oluyor ki?Bir şey daha merak ettim hani yer ayarlamışlar diyosun ya yani mesajların sadece bu kısmını görüp mü bunu çıkardın? Ve bu konuşmayı ona neden olarak götürdün mü yoksa direk böyle bi durum mu var diye sordun? Son olarak ilk sorduğundaki tepkisi?
Bende sizin tuhaf yorumumuzu.Ben üniversite okuyorum son senem kaldı ins kimseye ihtiyacım kalmayacak eğer ki bu adamın böyle bir durumu kesin ve net ise ben ne onu ne kendimi yıpratmak istemem sizler yorum yaparken çok bencilsiniz ama sizin de başınıza gelebilirdi bunu anlamak istemiyor ve sadece elstiriyorsunuzSimdi siz sizi sevmedigi kesinlesmis bir adamla yatiyorsunuz, ona yemek hazirliyorsunuz, evini temizliyorsunuz, istemediginiz seyleri onun icin yapiyorsunuz.
Yani adam gruptan gruba mi kosuyor, Bulgar kadin mi seviyor, sadece sanal olarak yazismaktan mi hoslaniyor, ne farkeder?
Siz intihara tesebbus etmissiniz, adam sizi suclamis. Sizi bir gram bile sevmeyen adamdan cocuk yapmissiniz. Tebrikler.
Ailem arkamda degil, ailem arkamda degil. Pekala, kefenle don diyen aile yatakta adamlarla gormedigi surece hatta gorse bile size destek olur mu?
Yani su anda bu ihtimalinde bile kendini oldurmeye kalkti, bosanmasin diyorlar ama bosanirsaniz destek olurlar ya da hicbir sekilde size destek olmayacaklar.
Yani yalan soylemeyi birakin. Aklinizi basiniza alin. Bosansaniz cocugunuz ve sizin icin nafaka odeyecek adam, aslinda ailenize bile ihtiyaciniz yok.
Bir de kendisini sevmeyen biriyle sirf evli diye iliskiye girmenin etik bir durum olmadigi anlasilsin. Para icin yapinca linc ediliyorsunuz, koca parasi icin yapilinca fedakar es mi oluyorsunuz. Sizi ve zihniyetinizi kiniyorum.
Kızlar ben 7 yıllık evliyim eşimi de çok fazla seviyorum malesef ama şüphelerim var ben yanasmadan bana yanaşmıyor bundan 6 yıl önce net ten faceden 1bulgaristanli kadınla yazismasini yakaladım.ve evi terkettim sonrasında geri döndüm neden diyeceksiniz sanal da olduğu için ve öylesine yazistım deyip bir sürü dil döktüğü için geri geldim sonrasında birsey olmadı ta ki çocuğumuz olup vefaat ettikten sonra bette bir yazismasini daha yakaladım ama çok kötü oldum ölmek istedim bir anda ve yaptim çünkü esim bir erkekle yazismisti yer ayarlamaya çalışıyorlardı fakat sonrası yoktu sadece bu sekilde yazmışlardı ama esim bu konularda çok cimridir vermez para fakat nasil böyle birsey yapar aklım almadı bir anda gözüm döndü canıma kiydim.sonrasında beni suçladı yanlis anladigin birsey için canına kiydin diye oysaki ben onu canımdan çok seviyordum bunu da biliyordu üç gün yoğun bakımda kaldım ama o çektiğim acılardan sonra dedim ki degmezmis kimse için sonra geldi bana çok kızgın olduğunu neden böyle birsey yaptığımı ve beni suçladı ve dedi ki ben orada bu kişinin gay olduğunu bilmeden öylesine yazmıştım sonra girgirinaydu dedi ben tatmin olmadım ama ailem hiç arkamda durmaz oyle şey yapmaz vs dediler ikna ettiler beni ondan beridir birsey yakalamadim ama ben ararsam arar ben dokunursam dokunur çok nadirdir kendiliğinden yanıma yanasmasi sizce nasil anlarım gerçekten gay mi değil mi çok üzücü ve utanç verici bir durum bunu başka kimseye de söyleyemiyor insan ama kendisiyle kac kez konuştum bu senin elinde olan birsey değil eğer oyle bir durumun varsa lutfen söyle diye ikimizi de mutsuz etme dedim yok oyle birsey dedi.ama benim tahminim bir kocamak yapmak istedi onda da beceremedi kaçamak ta şöyle çok afedersiniz bazi erkekler arkadan ister ya benim esim bana da daha once söyledi ben kabul etmedim günah çünkü.sanırım bunu başka şekilde karşılamak istedi ama şunu da soyluyeyim çok afedersiniz ters ilişki hariç eşimin her dediğini yaparım ve bu konuda hic sıkıntı olmuyor diye düşünüyorum hatta istediğinden fazlasını bile yapıyorum yeter ki o memnun olsun fakat dedigim gibi korkum da yok değil sizce ne yapmalıyım çok uzun oldu kusura bakmayın
Bende sizin tuhaf yorumumuzu.Ben üniversite okuyorum son senem kaldı ins kimseye ihtiyacım kalmayacak eğer ki bu adamın böyle bir durumu kesin ve net ise ben ne onu ne kendimi yıpratmak istemem sizler yorum yaparken çok bencilsiniz ama sizin de başınıza gelebilirdi bunu anlamak istemiyor ve sadece elstiriyorsunuz
aa sen bılmıyormuydunBu şekilde hiç te yardımcı olan cevaplar yok ortada ayrıca cahil bir insan da degilim teşekkürler yorumunuz için size göre doğru bunlar ben atar yapmak için yapmıyorum ruh sagligimda şükür yerinde siz maşallah profesör olmuşsunuz burdan herşeyi anlıyorsunuz da anlamadiginiz şey burdaki çoğunluğun sadece eleştiride bulunması
aa sen bılmıyormuydun
profesörler ıcın pro yazıyor
bak benım nıckname hemen altına
ısrarla ben unıversıte okuyorum ben cahıl degılım dıyorsunuz ya nerdeyse her yorumunuzda var
neden bukadar ustune basa basa soyluyorsunuz ?
tamamen merak ettıgımden soruyorum
Cunku acinacak durumda oldugunu biliyor. Universite okuyanlarin acinacak durumda olamayacagini iddia ederek inkar ediyor.
Bu arada herkes gay olsa sizle sevisemez yazmis konu sahibine. Bu pek dogru degil. Hoslarina gitmese de toplum baskisinin yogunlugu ve dislanma korkusu nedeniyle sevisebilirler. Ama cinsel problemler yuksek ihtimalle ortaya cikar.
Mesela bu forumda 100.000 evli kadin var diyelim. 10.000 inin kocasi gay. Ama farkinda degiller. Kocam beni sevmiyor/istemiyor/ilgisiz/iktidarsiz gibi basliklarda yogunlasiyorlar.
Toplum yuzunden hayati boyunca rol yapmak zorunda kalan, kendi bile kabul edemeyen o kadar cok torun torba sahibi insan var ki. Yani gayse sevisemezdi demek cok sig bir bakis acisi oluyor.
Anladım toplum baskısı yüzünden böyle davrananlar var ama sonuçta aldatırken de önce bir kadınla aldatmış.Yani yazıştığı kişi kadınmış nasıl olsa gizli bir iş yapıyor toplum baskısı o konuda yok.
Ama belki kendi kafasında kabullenememiş olabilir bu da bir seçenek tabi.
Aynı durumu yada çok benzerini 17 yıldır yaşıyorum,neden bu kadar yıl,çünkü bir türlü emin olamadım,2 tane çocuğum var ama bu kadar isteksiz,bu kadar uzak bir kocam neden var diye düşünerek geçti yıllarım,hep şüphelendim ama bir türlü konduramadim,ilk evlilik yıllarında bilgisayarda gay videoları izlediğini gördüm sordum meraktan dedi,aldım psikologa götürdüm psikoloğu da ikna etti,benide.Ama yıllar geçtikçe ilgisinde hiçbir değişiklik olmadı,bu kadar yıldan sonra hata ettiğimi anlıyorum.Hic normal değil bir erkeğin bu kadar isteksiz olması,ben yaklaşmadan asla yanıma gelmez,kadınlara ilgisi olmadığını gecte olsa biliyorum,emin olamamak çok kötü,sizi çok iyi anlıyorum defalarca ağzını aradım dürüst ol dedim, zaten itiraf etse çoktan bitmişti bu evlilik.Simdi mutsuz geçen yıllarıma üzülüyorum sadece, başkalarının yorumlarını bosverin bunu yaşamayan asla bilmezKızlar ben 7 yıllık evliyim eşimi de çok fazla seviyorum malesef ama şüphelerim var ben yanasmadan bana yanaşmıyor bundan 6 yıl önce net ten faceden 1bulgaristanli kadınla yazismasini yakaladım.ve evi terkettim sonrasında geri döndüm neden diyeceksiniz sanal da olduğu için ve öylesine yazistım deyip bir sürü dil döktüğü için geri geldim sonrasında birsey olmadı ta ki çocuğumuz olup vefaat ettikten sonra bette bir yazismasini daha yakaladım ama çok kötü oldum ölmek istedim bir anda ve yaptim çünkü esim bir erkekle yazismisti yer ayarlamaya çalışıyorlardı fakat sonrası yoktu sadece bu sekilde yazmışlardı ama esim bu konularda çok cimridir vermez para fakat nasil böyle birsey yapar aklım almadı bir anda gözüm döndü canıma kiydim.sonrasında beni suçladı yanlis anladigin birsey için canına kiydin diye oysaki ben onu canımdan çok seviyordum bunu da biliyordu üç gün yoğun bakımda kaldım ama o çektiğim acılardan sonra dedim ki degmezmis kimse için sonra geldi bana çok kızgın olduğunu neden böyle birsey yaptığımı ve beni suçladı ve dedi ki ben orada bu kişinin gay olduğunu bilmeden öylesine yazmıştım sonra girgirinaydu dedi ben tatmin olmadım ama ailem hiç arkamda durmaz oyle şey yapmaz vs dediler ikna ettiler beni ondan beridir birsey yakalamadim ama ben ararsam arar ben dokunursam dokunur çok nadirdir kendiliğinden yanıma yanasmasi sizce nasil anlarım gerçekten gay mi değil mi çok üzücü ve utanç verici bir durum bunu başka kimseye de söyleyemiyor insan ama kendisiyle kac kez konuştum bu senin elinde olan birsey değil eğer oyle bir durumun varsa lutfen söyle diye ikimizi de mutsuz etme dedim yok oyle birsey dedi.ama benim tahminim bir kocamak yapmak istedi onda da beceremedi kaçamak ta şöyle çok afedersiniz bazi erkekler arkadan ister ya benim esim bana da daha once söyledi ben kabul etmedim günah çünkü.sanırım bunu başka şekilde karşılamak istedi ama şunu da soyluyeyim çok afedersiniz ters ilişki hariç eşimin her dediğini yaparım ve bu konuda hic sıkıntı olmuyor diye düşünüyorum hatta istediğinden fazlasını bile yapıyorum yeter ki o memnun olsun fakat dedigim gibi korkum da yok değil sizce ne yapmalıyım çok uzun oldu kusura bakmayın
Bence ayrı konu açın siz, burada diğer üye siteye girmiyordur büyük ihtimal yorum yazanların da yüzde 80'i artık girmiyordur ve insanlar sizin konunuzu fark etmeden 6 yıl önceki üyeye cevap yazarlar.Aynı durumu yada çok benzerini 17 yıldır yaşıyorum,neden bu kadar yıl,çünkü bir türlü emin olamadım,2 tane çocuğum var ama bu kadar isteksiz,bu kadar uzak bir kocam neden var diye düşünerek geçti yıllarım,hep şüphelendim ama bir türlü konduramadim,ilk evlilik yıllarında bilgisayarda gay videoları izlediğini gördüm sordum meraktan dedi,aldım psikologa götürdüm psikoloğu da ikna etti,benide.Ama yıllar geçtikçe ilgisinde hiçbir değişiklik olmadı,bu kadar yıldan sonra hata ettiğimi anlıyorum.Hic normal değil bir erkeğin bu kadar isteksiz olması,ben yaklaşmadan asla yanıma gelmez,kadınlara ilgisi olmadığını gecte olsa biliyorum,emin olamamak çok kötü,sizi çok iyi anlıyorum defalarca ağzını aradım dürüst ol dedim, zaten itiraf etse çoktan bitmişti bu evlilik.Simdi mutsuz geçen yıllarıma üzülüyorum sadece, başkalarının yorumlarını bosverin bunu yaşamayan asla bilmez