eşim gece diş gıcırtadıyor uyurken ve ben bi kaç defa uyanıyorum

Teacheris

Guru
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
219
201
303
Rize
bu durumdan cok rahatsızım uyku düzenim bozuldu hamileyim ve bütün günümü maffediyor bu durum çünkü uyanınca uyuyamıyorum bi kaç saat ve agrasif oluyorum ne yapmalıyım eşime de söyledim bu durumu oda sen beni bu hale soktun stress ten bi melek bi cadı oluyosun diyo ona da çok kzıyorum hep bi eleştiri modunda

canım benim bildiğim stresten oluyor bu durum.isteyerek yapmıyor sonuçta.doktora görünsün bence

dis doktoruna gitsin bu dis gicirdatma bi cok seyede sebep ayni zamanda cene yapisinda,dislerde bozukluk ,boyun kaslarinda Problem bas agrisi....dis dr u olcu alip takma dis gibi bisey yapiyo yatarken onu takiyosun bence super bi cozum en baslarda biraz alismak gerekiyo ama zamanla bu rahatsizlik duzeliyo

benim eşimde gıcrdatıyo :) bende bi dürtüklerim susuyor sonra yine yapıyor bilerek yapmıyor sonuçta..
psikolojik bence sizinkisi..birazda hamilelikten geçicektir boş yere eşinizi kırmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…