Eşim gelirken test alacak ama içim içimi yiyor

gunesdogacakk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2020
316
286
53
Merhaba canlar. Adetim iki gün geçti . Birkaç gün önce hayatımda ilk defa meme ağrısı yaşadım. Sütyenden bile rahatsız oldum. Bir buçuk yaşında bebeğim var onu bile taşıyamıyordum.(emzirmiyorum bebeğim üç aylıkken memeyi bıraktı) Elleyince dokunca o kadar çok acıyordu ki. Ama sadece tek biri ve çok çok şiştiler. Daha sonra bu ağrı hafifledi ve yine bir gün acayip derecede bir üşüme geldi bana kendimden üşüyordum resmen öyle bir tabir. Bugün test yapacam eşim gelince . Ama bu ağrı ne olabilir hamilelik mi acaba yaşayan var mı? O meme ağrısı geçti. Dokununca acımıyor ama adetim gelmedi. Üstelik baş dönmesi de yaşıyorum. Umarım başka kötü bir hastalık değildir bu bendeki çok üzgünüm ne yaşıyorum ben acaba ? Pazartesi de Dr gidecem

Tatlim merhaba allah bagislasin oglusun varmis :) sakin ol kafaya taktigin icin adetin gecikmis olabilir stressden yada vucudun adet olmaya hazirlaniyordur 2 gün gecikme normal ama bir skntiniz yoksa ve 1 haftadan fazla gecikme olursa bi an evvel doktora gitmekte fayda var bence gebelik varsada allah hayirlisini nasip etsin canim neden stress yapiyorsun akışina birak

Oglusun varmis yazdim ama orda öyle hissettim kusura bakma belki gebelik varsa oglan olabilir allah söyletti

Çok teşekkür ederim

Yaptım canım negatif
Hadi ya ozaman doktora git bence yanlış anlama sakın.. hormon lara baktırırsın bebeğim var diyorsun belki prolaktin yükselmiş olabilir ama öyle bişey çıkarsa korkma ben yaşadım ilaçla 2 haftada normale dönüyor çok basit bir şey bide 2 gün gecıkmiş hala gebelik riski var sayılır

Pazartesi geleceğim mutlaka canım . Aklımda kaldı zaten. Prolaktin neyden gükselir ki acaba

Pazartesi geleceğim mutlaka canım . Aklımda kaldı zaten. Prolaktin neyden gükselir ki acaba
Çok süt yapan yiyecekler, stress ve adet döneminde olabilir yükseliş sonrasında ama yine kendiliğinde düşer hala adet olmadıysan doktora görünmek en iyisi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…