Eşim giyimime çok karışmaya başladı

HandeS_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2015
8
4
86
45
Öncelikler merhabalar.yaşım 35, eskiden daha rahat bırakırdı beni fakat, aile dostlarımızla tatildeyiz şuan, Aydın-Didim .Çok güzel bir yer gerçekten fakat,

Bikini giymeme ve akşam dolaşırken dar jeans ve mini etek giymeme karışmaya başladı.Böyle küçük şeyleri sorun ederse, onu boşamakla tehtit ettim.

Daha bol kıyafetler giy, kumsalda uzanırken üstüne birşeyler ört diyor.Sanki o gitti, yerine başkası geldi.

Sizce ne yapmalıyım? Boşanırım gerekirse, kendime karıştırmam hiç kimseyi ben.

Edit: Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler, eşimle barıştık :) Kıyafet sorununu hallettik.

Son düzenleme:
Öncelikler merhabalar.yaşım 35, eskiden daha rahat bırakırdı beni fakat, aile dostlarımızla tatildeyiz şuan, Aydın-Didim .Çok güzel bir yer gerçekten fakat,

Bikini giymeme ve akşam dolaşırken dar jeans ve mini etek giymeme karışmaya başladı.Böyle küçük şeyleri sorun ederse, onu boşamakla tehtit ettim.

Daha bol kıyafetler giy, kumsalda uzanırken üstüne battaniye ört falan diyor.Sanki o gitti, yerine başkası geldi.

battaniye ha. pike deseymiş keşke:)

isilik olursunuz sonra:)
pike iyidir iyi...

Yani size karışması çok normal değil, hele de önceden öyle değilken birden değişmesi hiç normal değil ama boşanmakla tehtit etmek de normal değil bence. Yani sürekli olan birşey değilse boşanmaya neden olabilir mi bilemedim açıkçası sormadınız mı neden değiştiğini önceden öyle olmadığını falan?

Arayı bulmaya çalışın belki biraz kıskançlık yapıyor tatilde olduğunuz için ama böyle bir şey yüzünden boşanmayı düşünmek pek mantıklı gelmedi :KK51:

Bunun icin hemen bosanmayı öne atmanız hiç hoş değil bence düzgünce konusup mevsimin yaz olduğunu karısmamasını istediğinizi söyleseydiniz ısrarlı bır sekilde..

evet çok rahatsız edici durumlar ama düzeltilebilir

hemen boşanayım edeyim olmaz bu durumda.

Daha bol kıyafetler giy, kumsalda uzanırken üstüne battaniye ört falan diyor.Sanki o gitti, yerine başkası geldi.

Beni seven ve sevdiğim bir kocam varsa sadece giyimime karışıyor diye kocamı asla ve asla boşamazdım. Mesela şöyle düşünün. Siz de kocanıza dediniz ki "kumsalda bikinili kadınlara akşam da dar jean ve mini etek giyen kızlara bakmanı istemiyorum" O da bunun için "ben kendime karıştırtmam bakarım gerekirse seni boşanırım" dedi. Mantıklı geliyor mu bu size.

Bence bir erkek karısının giyimine karışmasının arkasında kötü bir niyet olamayacağına göre ancak sahiplenmektir Olsun varsın ne olmuş Kocam dediğin adam bişeylerine de hiç karışamayacak mı Benim daha sevgiliyiz ilk vakitlerimizde karışıyordu İstediği hizaya getirdi artık karışmıyor ne güzel :KK70:

Bence birlikte tatile gittiğiniz kişilerden çekiniyor olabilir veya onların arasında bir erkek varsa ondan şüpheleniyor olabilir.

Ne giyecegini bilmeyecek kadar gerizekali degilsen, karismasinda mantikli bir sebep bulamadim ben ;) sen caninin istedigini giy keyfine bak

Didim çok güzel yerdir bu arada süper seçim yapmışsınız.

Ordaki insanların %98'i açık seçiktir.
Eşiniz o kadar bayan arasından özenle sizi seçip size ilgi duyabileceklerini mi düşünüyor acaba.
İlginç

Sizde maşallah boşanmaya bahane ariyomussunuz. "Böyle küçük şeyleri sorun ederse" diye sorunu küçümseyip sonra boşanirim demek de ayrı bi olay:KK53:

Sizde ona karışın,en güzel ders verme ayna tutmaktir bence. Yaptığını ona yaparsaniz anlayabilir ne kaar sinir bozucu bisey olduğunu.

Back
X