Eşim giyimime çok karışmaya başladı

Karıştırmam dediğiniz insan eşiniz pardon ama eşiniz karismayacakta kim karışacak
Belki adam kıskanıyor oranızın buranızın görünmesini istemiyor
Bana karışıyor diye boşanmak
Daha neler görcez

Yanınızdaki aile dostlarınızdan çekiniyor olmasın?
Onların eşleri giymiyorsa göze batmanızı istememiştir...ne de olsa sırf tatilde birlikte değilsiniz...

Konu çözüme ulaşmış ama şu kıyafet için boşanılır mı olayına değinmek istedim. Şu an eşim beni zorla kapatmaya çalışsa boşanırım. Hak verilmez alınır misali, kaç yaşında insanlarız; kim nerede nasıl giyineceğini genelde bilir. Bugün kıyafete, yarın sürdüğün ruja, sonra o oje çok mu dikkat çekiciye kadar gider bu şeyler.

Sanırım yanındaki yakın arkadaşları için çekinmiş biraz.Yani normalda yabancı insanlara karşı pek çekinmez.

Zaten o yakın arkadaşları iş için dönecekler yarın sabah.

kavun kokusu sana katılıyorum.en sonunda iş , sen çalışma ben çalışırıma kadar gider ipleri bırakırsak :)

Tabi canım eşime kalsa mayo giyecektim mümkünse etekli, tırnaklar kökten kesilecek, şort etek giyilmeyecek, makyaj da işte bir rimel vs olacaktı.
Şu an en pembesinden bikinim, en kırmızısından rujum en minisinden şortum vs ile salınıyorum, hepsini de kendi elcağzıyla aldırdım :KK53: En baştan tamam deseydim zaten daralırdım, mutsuz olur mutsuz eder ve ayrılırdık.

Konu çözüme ulaşmış ama şu kıyafet için boşanılır mı olayına değinmek istedim. Şu an eşim beni zorla kapatmaya çalışsa boşanırım. Hak verilmez alınır misali, kaç yaşında insanlarız; kim nerede nasıl giyineceğini genelde bilir. Bugün kıyafete, yarın sürdüğün ruja, sonra o oje çok mu dikkat çekiciye kadar gider bu şeyler.

Kapan dememiş ki "bikini giyme" demiş. O zaman biz de eşimizin hiç bir şeyine karışamayız. Ben nerede ne yapacağımı bilirim der çıkar işin içinden.

Kapan dememiş ki "bikini giyme" demiş. O zaman biz de eşimizin hiç bir şeyine karışamayız. Ben nerede ne yapacağımı bilirim der çıkar işin içinden.
Müsaade edin eşime nasıl davranacağıma ben karar vereyim, eşimin hareketlerinin nereye gideceğini de ben bileyim.
Önce oje ile başladı eşim, mavi sürme, bordo sürme diye. İyi dedim.
Arkasından ruja geçti, parlak olmasın, kırmızı pembe olmasın. İyi dedim.
Sonra giyeceğim renklere geldi, beyaz olmasın, kırmızı olmasın. İyi dedim.
Sonra da bunlardan gaz alıp diğerlerine geçmeye başlayınca dur demenin ve önceki peki dediklerimi geri almanın vakti geldi.
Toy zamanlarımızdı bunlar. Artık büyüdük, büyürken de olgunlaştık.
Ben mini giyince, bikini giyince vs özgür olmuyorum, bunlar özgürlük değil. Giymek istersem giyince, ne renk ne boyda ne giyeceğime ben karar verince özgür oluyorum.
Siz istediğiniz kısıtlama haklarını verin eşinize, kim karışır? Ben vermiyorsam kim yine ne hakla karışır?

Öncelikler merhabalar.yaşım 35, eskiden daha rahat bırakırdı beni fakat, aile dostlarımızla tatildeyiz şuan, Aydın-Didim .Çok güzel bir yer gerçekten fakat,

Bikini giymeme ve akşam dolaşırken dar jeans ve mini etek giymeme karışmaya başladı.Böyle küçük şeyleri sorun ederse, onu boşamakla tehtit ettim.

Daha bol kıyafetler giy, kumsalda uzanırken üstüne birşeyler ört diyor.Sanki o gitti, yerine başkası geldi.

Sizce ne yapmalıyım? Boşanırım gerekirse, kendime karıştırmam hiç kimseyi ben.

Edit: Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler, eşimle barıştık :) Kıyafet sorununu hallettik.
Adam ne gzl seni koruyor . Sen neden illa biyerlerini açma derdindesin

Müsaade edin eşime nasıl davranacağıma ben karar vereyim, eşimin hareketlerinin nereye gideceğini de ben bileyim.
Önce oje ile başladı eşim, mavi sürme, bordo sürme diye. İyi dedim.
Arkasından ruja geçti, parlak olmasın, kırmızı pembe olmasın. İyi dedim.
Sonra giyeceğim renklere geldi, beyaz olmasın, kırmızı olmasın. İyi dedim.
Sonra da bunlardan gaz alıp diğerlerine geçmeye başlayınca dur demenin ve önceki peki dediklerimi geri almanın vakti geldi.
Toy zamanlarımızdı bunlar. Artık büyüdük, büyürken de olgunlaştık.
Ben mini giyince, bikini giyince vs özgür olmuyorum, bunlar özgürlük değil. Giymek istersem giyince, ne renk ne boyda ne giyeceğime ben karar verince özgür oluyorum.
Siz istediğiniz kısıtlama haklarını verin eşinize, kim karışır? Ben vermiyorsam kim yine ne hakla karışır?

Ne karışması yahu. Nerede yazıyor sizin eşinize nasıl davranacağınıza karar verdiğim.2 satır yazdım ben, siz 10 satır önyargı ve ezbere laf boca etmişsiniz ortaya. Konu sahibinden bahsettim ben. Eşi zorla kapatmaya çalışmamış sadece bikini giyme demiş. Oturup onlarca satır yazacağınıza önce okuduğunuzu anlasaydınız keşke. Bana ne sizin ojenizden, kocanızın yediği gazdan, özgürlük aforizmalarınızdan.

Ne karışması yahu. Nerede yazıyor sizin eşinize nasıl davranacağınıza karar verdiğim.2 satır yazdım ben, siz 10 satır önyargı ve ezbere laf boca etmişsiniz ortama. Konu sahibinden bahsettim ben. Eşi zorla kapatmaya çalışmamış sadece bikini giyme demiş. Oturup onlarca satır yazacağınıza önce okuduğunuzu anlasaydınız keşke. Bana ne sizin ojenizden, kocanızın yediği gazdan, özgürlük aforizmalarınızdan.
Birbirimizle muhatap olmayalım, yürümez bu konuşma.
Tekrar yazarsanız KİBlerim sizi tartışma çıkarmaya çalışıyor diyerek.

Birbirimizle muhatap olmayalım, yürümez bu konuşma.
Tekrar yazarsanız KİBlerim sizi tartışma çıkarmaya çalışıyor diyerek.
Siz bana yazmazsanız ben de size yazmam. Ben de basabilirim heralde o KİB butonuna değil mi.? Hem bastım bile.

Bu nasıl laf ya. Sizene neresini açarsa açar, sen açamıyorsun 40 derece sıcakta diye dert mi edindin?

Azcık özgür kadın, kendi kararını kendi veren kadın, kocasının tasmasına girmeyen kadın gördünüzmü bel altı vurmaya bayılıyosunuz, kıskançlığınızdan. Siz ve sizin gibiler.

Deniz kenarında ne giyilir peki?

35 derece sıcakta ne giyilir?

Her giysiye bir yerlerini açmak olarak bakmak zorunda mısınız? Bu ne güzel bir kafadır böyle, bonzai fabrikası sahibi misiniz?

Bu nasıl laf ya. Sizene neresini açarsa açar, sen açamıyorsun 40 derece sıcakta diye dert mi edindin?

Azcık özgür kadın, kendi kararını kendi veren kadın, kocasının tasmasına girmeyen kadın gördünüzmü bel altı vurmaya bayılıyosunuz, kıskançlığınızdan. Siz ve sizin gibiler.

Toplum kadınlarımızın çoğu ahmak yazıyorum sonra banlanıyorum. Kocam efendi ben cariyeyim kafasında takılıyorsa kadınlar erkekler niye ezmesin ki? Kadınlar kendilerini ezik görüyorsa erkekler nasıl görmesin?

Konu sahibesi ben kendimi ezdirmem arkadaş yazmış, helal. Kimlere kimlere kapak yaptıysa artık sen çıplak gezme peşindesin yazanı mı, koruyor kolluyor errrrkek diyeni mi......kafalar güzel gerçekten. Kraldan çok kralcı tipler yobaz, cahil erkeklerin savunucusu kesiliverdi birden?!?

Back
X