Eşim günde 2 cümle kuruyor,sıkıntıdan patlıyorum

Palms11

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2017
107
61
48
38
Arkadaşlar 1 yıllık evliyiz flört dönemimiz ve düğünümğz 1,5 yıl sürdü.eşim ozamanlarda konuşmazdı pek ama en azından telde konuşurduk.şimdiyse yine konuşmuyor.abisine gidiyoruz ağzını bıçak açmıyor,annesinde keza aynı,en çok kardeşimle muhabbet eder ama konu açmaz yine.bıltım gerçekten bıktım hastaneye danışmadakine soru soramaz.sıfır iletişim herkesle.şunu da söyliyeyim bana karşı yumuşak davranır ki herkese öyle.ben de zaten tartışmayı bile beceremem en çok küstüm der otururum.dediklerimi yapmaya çalışır hani ev veya benle ilgili şeyleri ama iletişim kurmaz bi derdim olsa en fazla takma der.bunu güzellikle söyledim defalarca ama fayda etmedi.okadar neşeli biriyimki için kan ağlasa da güler söylerdim ama beni de kendisine benzetti artık yoruldum aylardır ben de onun gibi davranıyorum.sırtımı dayayabileceğim biri değil.
Kendisini ifade edebilen varlığını ortaya koyabilen biri olsun istiyorum.bir fizikten ibaret.inanın ne yapacağımı bilemez haldeyim...

Cok zor bi durum. Ben de evliligimin basinda yasadim..iletisimimiz zayifti..baya cene yordum cok degismedi...sonrasinda terkettim düzeldi...:dondurma:kaybetme korkusundan galiba degismek zorunda kaldi bi de isi dolayisiyla iletisimi kuvvetli olmali...bu durum da baya bi gelistirdi onu...cok konusmayi sevmezdi simdi benle dedikodu bile yapiyo...:sampiyon:iletisimi artik benden daha kuvvetli....:dua:

Cok zor bi durum. Ben de evliligimin basinda yasadim..iletisimimiz zayifti..baya cene yordum cok degismedi...sonrasinda terkettim düzeldi...:dondurma:kaybetme korkusundan galiba degismek zorunda kaldi bi de isi dolayisiyla iletisimi kuvvetli olmali...bu durum da baya bi gelistirdi onu...cok konusmayi sevmezdi simdi benle dedikodu bile yapiyo...:sampiyon:iletisimi artik benden daha kuvvetli....:dua:
Mantıklı aslında sert çıkmayınca kaale almıyor.kırılmasın diye sesimi çıkarmadıkça aynı.birgün dolup aynısını yapacam galiba

Back
X