Arkadaşlar 1 yıllık evliyiz flört dönemimiz ve düğünümğz 1,5 yıl sürdü.eşim ozamanlarda konuşmazdı pek ama en azından telde konuşurduk.şimdiyse yine konuşmuyor.abisine gidiyoruz ağzını bıçak açmıyor,annesinde keza aynı,en çok kardeşimle muhabbet eder ama konu açmaz yine.bıltım gerçekten bıktım hastaneye danışmadakine soru soramaz.sıfır iletişim herkesle.şunu da söyliyeyim bana karşı yumuşak davranır ki herkese öyle.ben de zaten tartışmayı bile beceremem en çok küstüm der otururum.dediklerimi yapmaya çalışır hani ev veya benle ilgili şeyleri ama iletişim kurmaz bi derdim olsa en fazla takma der.bunu güzellikle söyledim defalarca ama fayda etmedi.okadar neşeli biriyimki için kan ağlasa da güler söylerdim ama beni de kendisine benzetti artık yoruldum aylardır ben de onun gibi davranıyorum.sırtımı dayayabileceğim biri değil.
Kendisini ifade edebilen varlığını ortaya koyabilen biri olsun istiyorum.bir fizikten ibaret.inanın ne yapacağımı bilemez haldeyim...
Kendisini ifade edebilen varlığını ortaya koyabilen biri olsun istiyorum.bir fizikten ibaret.inanın ne yapacağımı bilemez haldeyim...