Eşim haber gönderdi

Ber ra

Kanadım ol...
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
3.008
3.762
63
Bugün akşam üzeri eltim mesaj attı
Mesajında :Abim davayı o açsın bana dosyayı göndersin
Yazmış.
Bende tamam yazdım
Annemle babam davayı sen değil o ne zaman isterse açsın. Cebimden para çıkmasın diye açmıyor dediler sen niye yorulacaksin yıpranacaksın oglunla ilgilen gez dolaş evinde dur biz sana para göndereceğiz ama sen açma davayı o açsın dediler
Kız kardeşim se kaynananın istediğini verme birleşmesen bile nikahını verme diyor

Eşimin bu kadar çabuk vazgeçmesine bu türlü vicdansız olmasına inanamıyorum benim sevdiğim adam bu muydu ?
Oğlum sürekli ağlıyor babasıyla hergun telefonda defalarca konuşurdu arayalım deyip duruyor
Evde para olmadığını alışverişe cikamadagimizi çocuğun ihtiyaçlarını dr a gitmemiz gerektiğini biliyor (çinko ve magnezyum eksikliği var oğlumda)

Beni her yerden engelleyip takipten çıkarmış bu kin neden anlayamadım

Şimdi sizce davayı o açsın diye bekleyeyim mı yolda avukatmi bulayım?

Bilmeyenler için önceki konum
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/yeni-bir-yola-girmek-uzereyim.1075689/

Ya dün okumustum konunuzu. Eşiniz dünden raziymis boşanmaya. Anlamadığım şey eşiniz sizi hiç mi sevmiyordu. Dun zaten çok hataliydilar. Geri dönme o adama. O adamdan hayır gelmez. Ama gerçekten merak ettim aranızda büyük bir problem mi vardı da gelip arayı düzeltmek yerine her yerden engellemis

Ya ben size kızıyorum. Bit konusunda siz bağları kopardınız. Eşinizi arada bıraktınız. Şimdi olaylar bu raddeye geldi üzülüyorum da. Ben sizin yerinizde olsam bir süre sessiz kalırdım. Sonra eşimle düzgünce konuşurdum.
Bit konusu bu üyenin değil.

Davayi kadin acarsa daha cabuk sonuclaniyormus diye biliyorum var mi bunun bir dogrulugu?
Belki oyuzdendir. Ayrica bosanmak isteyen birine “nikahi vermem” diye (o ne demekse) zorluk cikartmakla elinize bisey gecmez. Bosanmayi kafasina koyan bosanir illa ki. Kendinizden daha fazla nefret ettirmenize gerek yok.

Ben esi
Ya ben size kızıyorum. Bit konusunda siz bağları kopardınız. Eşinizi arada bıraktınız. Şimdi olaylar bu raddeye geldi üzülüyorum da. Ben sizin yerinizde olsam bir süre sessiz kalırdım. Sonra eşimle düzgünce konuşurdum.
esime ulaşıp kimseyi aramadım ki

Anlaşmalı boşanma olacağı için istediğiniz nafakayı, mal paylaşımını yazın. Dava masraflarının da karşı tarafa ait olduğunu yazın. Çocuğun velayeti ve babasında kalacağı süreleri de belirterek. (İnternetten anlaşmalı boşanma protokolü bulup benzer şekilde taleplerinizi kabaca yazıp gönderseniz.) Şartlarım bu diye yazsanız. Pazarlık yapmak için eşiniz geri dönüş yapar mı acaba diye düşündüm. Ama ipler iyice kopar mı öyle de.
Olayınız çok yeni ama eşinizin sizi engellemesi de anlaşılır şey değil. Tartışmanızda eski defterleri mi açtınız, kırılma noktanız o tartışma olmuş sanki. Eğer siz hatalıysanız gurur yapmasanız mı acaba. Eşinize sözü geçen bir arkadaşı veya akrabasını aracı koysanız. Sırf bu olaysa boşanma sebebiniz çok acele etmeyin derim ben ama hakkınızda hayırlısı

Ya dün okumustum konunuzu. Eşiniz dünden raziymis boşanmaya. Anlamadığım şey eşiniz sizi hiç mi sevmiyordu. Dun zaten çok hataliydilar. Geri dönme o adama. O adamdan hayır gelmez. Ama gerçekten merak ettim aranızda büyük bir problem mi vardı da gelip arayı düzeltmek yerine her yerden engellemis
Hicbir şey yoktu aramizda

Kuzum allah yardımcın olsun,1 defa sogukluk girince tekrar dönüş yapmak iyi olmuyor,bardak kırılıyor bi kere ya bogazına batar,yada dudagını keser,o yüzden git güzelce anlaşmalı boşanma protokolü hazırlat,isteklerini yaz pislik adam kayınvalide kına yaksın..

Masraflari karsilasin aciyim diyin o karsilasin bilmiyorum tabi masraf varmi bütün konularinizi okudum zaten evi çok gecindirebilen bi insan değilmiş saçma sapan kv elti Kayın esinizdé sevgide yok bırakın gitsin karaktersiz bi adamın nikahini vermeyip napacaksiniz onun saçma lafına agliyorsunuz ve gelip bide ahkam kesiyor bu adamdan bi b.... olmaz kusura bakmayın ağzımı bozdum ama üzüldüm yaşadıklarıniza aileniz parada gonderecekmis nafaka da alın toparlayın çocuk okula gidince işede baslarsiniz

Ya hayret esiyorum.ne davaai ne bosanmasi ya ne kolay bazilari icin yuva yikmak..o cocugun hakkinada giriyorsunuz ben diger konunuzda cok uzuldum ya ne hakkiniz var o cocugun psikolojisini bozmaya..
Sacma sapan bisey oldu sizinkisi düzeltilmeyecek bisey degil ve ikinizde inada bindirdiniz.
Eainizde suan gaza gelmis saglikli dusunemiyor..siz irtibata gecin o cocuk icin kurtarin yuvanizi...dusmanlarinizin ekmegine kaymak surmeyin..

Back
X