• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim hakkında unutamadığım

petek00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
145
0
46
İstanbul
Kızlar belki saçma aradan bu kadar sene geçmiş olmuş bitmiş diyeceksiniz ama. :43:

10 sene önce kızıma hamileyken eşimin bana onurumu kıracak bir tavırda bulundu hala unutamıyorum.kaynanamlarla aynı mahallede oturuyorduk.kaynanamların evi mustakil olduğu için kaynanam,kaynatam ben bahçede oturuyorduk.yeni evli olduğumuz için eşimin işten gelmesini dar bekliyordum.eşim işten gelir gelmez yemeğini veriyordum bulaşıkları yıkadıktan sonra muhabbet edeceğiz diye bulaşıkları bile hızlı hızlı yıkıyordum.eşim sıgara içeceğim diye kapıya çıkıyordu.bir bakıyordum eşim kızlarla top oynuyor.hemde benimle konuşmayıp arkadaşlık yapmayan kızlarla.kendini görümcem,görümcemin kocası.onlar evine gidince eşim oyun oynamaya devam ediyordu.hemde saatlerce.bende saatlerce evde tek başıma karnı burnunda ilgiye daha çok ihtiyacı varken onu bekliyordum.kızlar çok kendini beğenmişti tenezzürsüz insanlara yukardan bakan insanlar olduğu için bende pek yakınlık kurmadım.bir gün yine eşim kızlarla top oynamaya gitti kaynanamla kaynatam kapıda oturuyor.kaynanamın yanına gittim aynur teyzelere gidiyorum beni çağırdılar dedim kaynatam hayır olmaz oğlu gelir işten şimdi bize öyle şeyler ters dedi bende oğlunuz orda top oynuyor kızlarla onun yaptığı ters değilmi dedim sustular.oğlunun top oynarken sesi geliyordu.eşimin top oynarken gülme sesleri bile aklımda.eşim 3 saat belki oynadı sonra eşim ter içinde eve geldi.bayağ tartıştık tamam senlen oynayalım ozaman dedi.9 aylık hamileyim nasıl oynayayım dedim.konuşalım gezelim dedim şartmı top oynaman dedim.bu tartışma sonrası daha öyle yapmadı ama hala aklıma geldikce çok üzülüyorum.sizin eşiniz böyle yapsaydı sizde aynı şeyleri düşünürmüydünüz

üzülmüşsünüz,kırılmış,içinizde yara açmış..ama bu problem tartışmalar ve konuşmalar sonunda halolmuş.şükür ki başka problem yaşamamışsınızki tek kötü olay olarakaklında sadece bu kalmış.bak ne güzel hatasını anlamış,bir daha yapmamış..artık unutun ve güzel günlere odaklanın.içinizde ısıtıp ısıtıp bu olayı yaşamayın,size yazık değil mi kendinizi yıpratıyorsunuz..

Son düzenleme:
ben öyle bir durumda ilk oynadığı anda söylerdimm napıyosun sen akşama kadar seni bekledim ben diye, ayrıca kv e söylediğinizi de takdir ettim doğrusu

Kızlarla top oynamak nedir ya evli barklı adam :53: Neyse zaten geçmiş gitmiş, siz kızdıktan sonra bir daha yapmamış nasılsa, içerlemekte haklısınız elbette ama, üzerinden 10 yıl geçmiş, unutmaya çalışın, kendinizi yıpratmayın.

daha sonra tekrar b una benzer hatası olmamışsa 10 yıl önce çözülmüş olayıda tekrar sorun haline getirip sunmanın alemi yok tabiki...

10 yıldır unutamamışsın çok büyütmüşsün içinde ya. o top oynadığı kızları şimdi yolda görse belki tanımaz eşin boşver zaten o kızlar da şimdiye g..ü göbeği salmışlardır ohoo sanmıyorum eskisi gibi öyle burunlarının havada olduğunu bunları düşünüp kendini rahatlat bari 10 yıl geçmşş aradan yahu

üzülmüşsünüz,kırılmış,içinizde yara açmış..ama bu problem tartışmalar ve konuşmalar sonunda halolmuş.şükür ki başka problem yaşamamışsınızki tek kötü olay olarakaklında sadece bu kalmış.bak ne güzel hatasını anlamış,bir daha yapmamış..artık unutun ve güzel günlere odaklanın.içinizde ısıtıp ısıtıp bu olayı yaşamayın,size yazık değil mi kendinizi yıpratıyorsunuz..

evet içime çok oturdu .neden böyle yaptı anlamadım aklımda koca soru işareti.biliyor da kızlar benimle arkadaşlığı yok okadarda dedim ona kendini beğenmişler yeni taşındığımız zaman hoş geldin bile demediler.tanışmak için bile yanaşmadılar.yanlarından geçerken bile kafalarını çevirip bakmıyorlardı.bildiği halde nasıl gidip kızlarla oyun oynadı anlamadım.normalde o kızlarla muhabbeti fazla yoktu ama nedense oyun oynacak diye benide unuttu

Ben de cok kizardim. Ilk oynayisinda giderdim cagirirdim esimi ve tavir yapardim :47: Ben de unutmazdim boyle bir seyi :41:

olmazmi memelektımde dugunu yaptık yola cıktık dugunden sonra gunduz bi yerde mangal yapalım dediler benim bu mekdanıls kocişim beni orda tek bıraktı kuzenleri ile sigara keyfi yapmaya gitti ben orda uzgun uzgun dururken adam kyıf yaptı birde bana el sallıyorlar sende gel diye gidermiyım gormemezlikten geldim yine dugun gunu salona gıtcez dayısı sen baska yere gezmeye git bekle bekle yok biz en iysi salona gidelm dedim eniştesi hç tanımadıgım insan bana sen sus dedi eşimde gözunu 2 metre acarak bana baktı eniştesine laf soyleyecegine bu gunu unutma asla dedim. yine ve yine eşimin sevmediğim kuzenini evime getirip yemek yedirmesi sigara keyıfleri ustune pilesteşın oynamaları yokmu beni hep deli etmişdir unutmuyorum her fırsatta yuzune vurcam onun hakkımı helal etmiyorum o yonden cok uzuluyorum aklıma geldikce aptalmişim diyorum ama yasanan yasanmıs oluyo

seni dinleyip kendini düzeltmiş en azından...
allah başka dert vermesin...

sımdı durumlar nasıl

ordan taşındık zaten kızlarda evlendi gitti.aklıma geldikce birden eşime karşı hem sinirleniyorum hemde geçti artık öyle şeyler yapmıyoor diyorum.bugün tekrar aklıma geldi bir 10 sene daha aklımdan çıkmaz belki de ölene kadar çıkmaz.eşime söylemiyorum sen böyle yapmıştın diye.zaten desemde olmuş bitmiş der.simdi sinirime dokunan çarşıya gittikmi tezgahtaki kızlara şaka yapıyor mesela 1 tane aldık öbürü bedava vs vs..

Bir kere bile gitse.. Kumda oynasana sen derim :1: kızarım..

Evli barklı adama bak , yaptığı çok çocukça ve terbiyesizce..

olmazmi memelektımde dugunu yaptık yola cıktık dugunden sonra gunduz bi yerde mangal yapalım dediler benim bu mekdanıls kocişim beni orda tek bıraktı kuzenleri ile sigara keyfi yapmaya gitti ben orda uzgun uzgun dururken adam kyıf yaptı birde bana el sallıyorlar sende gel diye gidermiyım gormemezlikten geldim yine dugun gunu salona gıtcez dayısı sen baska yere gezmeye git bekle bekle yok biz en iysi salona gidelm dedim eniştesi hç tanımadıgım insan bana sen sus dedi eşimde gözunu 2 metre acarak bana baktı eniştesine laf soyleyecegine bu gunu unutma asla dedim. yine ve yine eşimin sevmediğim kuzenini evime getirip yemek yedirmesi sigara keyıfleri ustune pilesteşın oynamaları yokmu beni hep deli etmişdir unutmuyorum her fırsatta yuzune vurcam onun hakkımı helal etmiyorum o yonden cok uzuluyorum aklıma geldikce aptalmişim diyorum ama yasanan yasanmıs oluyo

senin yaşadığında çok sinir bozucu.evet unutmak mümkün değil bende kendime kızıyorum keşke ilk günden kızsaymışım bende senin dediğin gibi kendimi aptal yerine koyulmuş gibi hissettim.eşin yine kuzenini eve çağırıyormu

Eş, arkadaş,dost farketmez bazen öyle birşey olur ki unutamazsın içinde büyütürsün, büyütürsün. Herşey normal gözükür ama o hala biryerleri acıtıyordur.

Haklısınız ne diyeyim.

10 yıldır başka dert olmadı demek ki,tebrik ederim sizi..

frezya bir çok şey oldu.ama buda beni hep üzmüştür.belki siz böyle birşey yaşamadığınız için yada kendinizi başkasının yerine koyamadığınız için size anlamsız gelebilir.yaşamak lazim o anı tadmak lazim anca ozaman o duygular daha iyi anlaşılır.ben o günleri unutamadığım için dün gibi aklımdan çıkmadığı için aklımdan çıkmıyor.

büyütüyorsunn bırak 10 sene önceyi simdi bile yasanmıs olsa esin cocukluk yapmıs de gül gec bosver salla gitsin icinde biriktirdikce yükünü artırırsın her olayın her kişide yaptıgı etkiler farklıdır kabul ama asılamıycak bişey degil sizinki affet onu affetki yüregin serinlesin

alır hemen topu patlatırdım :37:

unutun gitsin kaç sene önce olan konu için üzülmeye değmez

hem çeki düzen vermiş artık kendine

aman canım bosver ya demekki o zamanlar hala cocukmuş,:) hem gizli saklı yapmamışki, bosver takma, ALLAH baska dert vermesin...canım ya

Back
X