• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim haklarımı kaybetmem için beni oyalıyor mu? Acil cevaplarınıza ihtaiyacım var!...

ahbitanem

çok zor
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
665
1
116
Diğer
boşanma dilekçesi geç olmakla birlikte dün elime ulaştı, eşimle birlikteyiz, barıştık davadan vazgeçicek ama vazgeçme nasıl oluyor biz iki haftadır birlikteyiz yoksa eşim haklarımı kaybetmem için beni oyalıyor mu? henüz avukat tutmadım, eşim pazartesi avukatıyla görüşecekmiş bu cuma işi varmış avukatının, pazartesi hangi satte görüşücekleri belli değilmiş, pazartesi salı davayı geri çekecekmiş öyle dedi. ne yapayım biraz daha bekliyim mi yoksa hiç beklemeden baroya gidip avukat mı bulayım ? ne yapıcağımı bilmiyorum, şaşırmış vaziyetteyim, noolur yardım edim! :25:

boşanma dilekçesi geç olmakla birlikte dün elime ulaştı, eşimle birlikteyiz, barıştık davadan vazgeçicek ama vazgeçme nasıl oluyor biz iki haftadır birlikteyiz yoksa eşim haklarımı kaybetmem için beni oyalıyor mu? henüz avukat tutmadım, eşim pazartesi avukatıyla görüşecekmiş bu cuma işi varmış avukatının, pazartesi hangi satte görüşücekleri belli değilmiş, pazartesi salı davayı geri çekecekmiş öyle dedi. ne yapayım biraz daha bekliyim mi yoksa hiç beklemeden baroya gidip avukat mı bulayım ? ne yapıcağımı bilmiyorum, şaşırmış vaziyetteyim, noolur yardım edim! :25:

barıştığınız adama güvenmiyormusunuz?

canım eline tebligat geldimi geldiyse 10 gğn içinde seninde karşı dava açman gerekiyo bildiğim kadarıyla bi avukata danış istersen daha iyi olur:26:

çok korktum artık eşim annesi bundan iki hafta önceki bu iki ay içerisindeki zamanda verdikleri sözlerden öyle çok döndüler ki, henüz resmi anlamda davadan vazgeçme gerçekleşmedi, huzursuz oluyorum napimm :18:

yani çok zor bi durum sen boşanmak istiyomusun peki yani:30:

canım eline tebligat geldimi geldiyse 10 gğn içinde seninde karşı dava açman gerekiyo bildiğim kadarıyla bi avukata danış istersen daha iyi olur:26:

tebligat elime geç ulaştı posta memuru ikinciye eve geldiğinde almış oldum, pazartesiye kadar bekliyim mi? yoksa zaman mı kaybettim acele mi edeyim?

inan hani karşı dava hakında bi bilgim yok bende boşanıyorum ama davayı ben açtım sona oda açmıştı işte:45:

pazartesiyi bekliyim diyorum, tebligat ne zaman yola çıktı hangi tarih geçerli biliyormusun? ben dün imzalıyıp aldım tebligatı, benim imzalıyıp aldığım tarihten itibaren mi sürezaman başlamış oluyor?

pazartesiyi bekliyim diyorum, tebligat ne zaman yola çıktı hangi tarih geçerli biliyormusun? ben dün imzalıyıp aldım tebligatı, benim imzalıyıp aldığım tarihten itibaren mi sürezaman başlamış oluyor?

eline geçtiğinde başlıyo süren canım 10 gün vaktin var bence çık bi avukatla görüş onlar seni bilgilendirir nası hareket edeceğini nası bi dilekçe yazıcağını :61:

merhaba, ben 14.06.2011 tarihinde KHK ile Milli eğitim 4/b SSK lı personelden 4/a Emekli sandığı kadrosuna geçtim. 2012 yılına kadar birikmiş 6 aylık kıdem tazminatım var ve milli eğitim müdürlüğünde çalışan memur bu parayı geçen senede kaldığı için alamayacağımızı söylüyor. yapabileceğim bir şey var mı , bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim

Back
X