Eşim haklarımı kaybetmem için beni oyalıyor mu? acil cevaplarınıza ihtiyacım var!....

ahbitanem

çok zor
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
665
1
116
Diğer
boşanma dilekçesi geç olmakla birlikte dün elime ulaştı, eşimle birlikteyiz, barıştık davadan vazgeçicek ama vazgeçme nasıl oluyor biz iki haftadır birlikteyiz yoksa eşim haklarımı kaybetmem için beni oyalıyor mu? henüz avukat tutmadım, eşim pazartesi avukatıyla görüşecekmiş bu cuma işi varmış avukatının, pazartesi hangi satte görüşücekleri belli değilmiş, pazartesi salı davayı geri çekecekmiş öyle dedi. ne yapayım biraz daha bekliyim mi yoksa hiç beklemeden baroya gidip avukat mı bulayım ? ne yapıcağımı bilmiyorum, şaşırmış vaziyetteyim, noolur yardım edim!

Sende bir avukatla görüşebilirsin eşinin haberi olmadan.. durumunu açıkla böyle bi durumda haklarını kaybediyor musun öğren.. ama sanmıyorum ki haklarını kaybedesin.

duruşma tarihinde eşinizle birlikte duruşmaya çıkıp boşanmaktan vazgeçtik demeniz yeterli. davayı açtı ise duruşma tarihi beklenmeli ya da eşiniz veya avukatı duruşmaya gitmeyip davayı düşüreceklerdir.
şu an evliliğiniz devam ediyor her hangi bir hak kaybınızın olmaması gerekir. hak kaybı derken neyin tereddütünü yaşıyorsunuz?

boşanmak istemiyorum, elime ulaşan tebligatta eşimin avukatı vekillik ücretini benden talep ettiğini belirtmiş :26:

ben avukat tutmadım tereddütüm tebligatı aldım 10 günlük süre içerisinde avukat tutmam gerekiyormuş yoksa temel haklarımı da kaybedermişim arkadaşlar öyle demişti eğer bi avukat belirlemezsem ilk duruşmaya çıkmıycaktım sonraki dava üç ay sonra olacakmış davaya gitmesem bile avukat da tutmadığım takdirde hakim suçlu olduğumu kabul ettiğim kanaatine varıp duruşmaya gelmesem bile beni boşarmış..

davaya on gün içinde cevap vermezseniz ve eşinizde fikrini değiştirir de boşanma davasına devam etmek isterse bir daha eşinizin beyanmlarına göre dava şekillenir yani hak kaybınız olur.bu yüzden bir avukata danışmanızda fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…