merhabalar arkadaşlar yeni üye oldum derdimi dökecek kimse olmadığından sizlerden akıl almak istiyorum.kredi faizleri inince şuan oturduğumuz evi satın aldılar ve bize yol göründü ankara yapracık tokide uyguna oturuyoduk eşimin işyerine uzak olduğu için başka semtlere bakmaya karar vermiştik ilk günlerde baktık bulamadık eşim tokide 1. kat bir evi tutalım dedi kabul etmedim en azından biraz daha bakalım başkasının kirlettiği evi temizlemek istemiyorum vs söyledim en sonunda bir tane mamak yeşilbayır mah. bulduk gidip gezelim diye kararlaştırdık gezdik gördük beğendik eşim öyle güzel konuşup anlaştı ki ev sahibiyle bende beğendi sandım neyse tuttuk eve döndük herşey normal akşamına eşim bana tavır yapmaya başladı.fazla kira verecez öyle böyle diye benim yüzümden tutmuşuz temiz ev tutalım diye ısrar etmişim falan şuan tavırlı bende öyle küsen bi insan değilim dayanamaz konuşurum çoğunlukla suçsuz da olsam gidip çözmeye çalışırım bunu bildiğinden midir nedir hep böyle yapıyo napsam şaşırdım kaldım yeni evle ilgili bi sorun olsa beni suçlayacak biliyorum nasıl bi yol izlemeliyim eşimin bu tavırlarından kurtulmak için okuyan herkese teşekkür ederim yorumlarınızı bekliyorum