Esim Hala burnunun dikine gidiyor ya sabirrr

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

barajnehir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2016
2.017
1.641
83
Caydanligini ters tutuyordu .Dikkat et beni yakacaksin(caydan ayagim yanmisti).
Yok yakmam .Kendimi yakarim seni yakmam dedi.caydanligi o sekilde benim tarafima koymaya calisiyor iki uc defa uyardim.gulerek koydu .ikinci derece caydan dolayi yanmistim.ben de sinirlendim
Ne farkeder bana yine bakma yonunde donus olacak dedim.
Durup dururken kardesin yansin annen bakar dedi.
Ne alaka dedim saydim saydirdim
Hatani anlayip ozur dilesene dedim yok mok lafi kivirmaya basladi.ben de ortami terkettim.tavir yapiyorum simdi.
Egoist oldugunu biliyorum ama bu kadar da olmaz.hicbir yanlis lafinin arkasinda durmuyor.biliyor yanlis yaptigini dile getirmiyor.
Kac gun tavir yapayim.ozur dilemez.sinirim gecmesini bekler.aradan konusmaya baslar.kisir dongu..

Son düzenleme:
Mevzuyu anlamadım ama
"Saydım, saydırdım"demişsin, e elin de alttan almış.
Bu da bir 'hatasını anlayıp, aldığı tepkiye karşılık vermeyerek özür dileme' şeklidir.

Eşin dille özür dilemeyip bu şekilde davranıyor olamaz mı?

Mevzuyu anlamadım ama
"Saydım, saydırdım"demişsin, e elin de alttan almış.
Bu da bir 'hatasını anlayıp, aldığı tepkiye karşılık vermeyerek özür dileme' şeklidir.

Eşin dille özür dilemeyip bu şekilde davranıyor olamaz mı?
hep boyle biri de..ben hatani anla niye kendi aramizda konustugumuzu konuya benim kardesimi katiyor.bir de yansin annen bakar diyor.desin kendi kardesi yansin annem bakar demiyor
Gel de kasit arama iste

hep boyle biri de..ben hatani anla niye kendi aramizda konustugumuzu konuya benim kardesimi katiyor.bir de yansin annen bakar diyor.desin kendi kardesi yansin annem bakar demiyor
Gel de kasit arama iste
anladi da isi uzatmayacaktim da kusura bakma yanlis dedim dese konu kapancak. Birikmislik de var tabi

ne saçma bir diyolog?
adam güzel bir laf edeyim demiş oda elinde patlamış:işsiz:
belliki evveli var.arası mı kötü ailenizle.?
siz onlari fazla savunmacisiniz da dikkat cekmek için mi onlari karıştırdı mevzuya?

Çaydanlığı ters tuttuğunda etrafından uzaklaş. O çok tehlikeli bir durum, daha yeni konu açıldı kaynar su döküldüğü ayağıma diye. Bırak kendini yaksın madem burnunun dikine

Sende en az onun kadar hatalisin, ikinizde birbirinizden özür dileyin.sende lafını esirgememissin yani.

Kendimi yakarım seni yakmam demiş siz yine bana dönüş olacak demişsiniz. Eşiniz buna sinirlenip saçma sapan bir cümle kurmuş. Ödeşmişsiniz bu durumda sizin söylediğiniz de hiç hoş değil.

"Kendimi yakarim seni yakmam dedi.Ne farkeder bana yine bakma yonunde donus olacak dedim"

Ne kadar itici bir cevap.. resmen tahrik etmissiniz..oda sacmalamis. İki tarafta suçlu.
caydan ayagim 2 .derece yakmistim.iki uc defa tekrarladim.masanin benim yanima ters tutarak benim tarafima koymaya calisiyor.dokulse benim ustume dokulecek.korkum var.gulerek soyluyor.beni umursamadi .oylece koydu .

caydan ayagim 2 .derece yakmistim.iki uc defa tekrarladim.masanin benim yanima ters tutarak benim tarafima koymaya calisiyor.dokulse benim ustume dokulecek.korkum var.gulerek soyluyor.beni umursamadi .oylece koydu .
Tepkinizi belli edip hemen kalkip caydanligi alip iceri goturseydiniz.

Her zaman olaylar karşısında böyleyse ciddi ciddi konuşun.

annem erkek kadının yatakta dostu ayakta düşmanı der.nede doğru ne yaparsak yapalım hep bi saçmalama hep bi ezme :işsiz:
cok dogru demis gercekten..hep kendileri dogru ..evlilik cok zor gercekten.ondan yasini almis kadinlar umursamaz tavirlara giriyorlar ya evli kalacaksin ya da ......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X