- 5 Ağustos 2016
- 2.017
- 1.641
- 83
- Konu Sahibi barajnehir
-
hep boyle biri de..ben hatani anla niye kendi aramizda konustugumuzu konuya benim kardesimi katiyor.bir de yansin annen bakar diyor.desin kendi kardesi yansin annem bakar demiyorMevzuyu anlamadım ama
"Saydım, saydırdım"demişsin, e elin de alttan almış.
Bu da bir 'hatasını anlayıp, aldığı tepkiye karşılık vermeyerek özür dileme' şeklidir.
Eşin dille özür dilemeyip bu şekilde davranıyor olamaz mı?
anladi da isi uzatmayacaktim da kusura bakma yanlis dedim dese konu kapancak. Birikmislik de var tabihep boyle biri de..ben hatani anla niye kendi aramizda konustugumuzu konuya benim kardesimi katiyor.bir de yansin annen bakar diyor.desin kendi kardesi yansin annem bakar demiyor
Gel de kasit arama iste
caydan ayagim 2 .derece yakmistim.iki uc defa tekrarladim.masanin benim yanima ters tutarak benim tarafima koymaya calisiyor.dokulse benim ustume dokulecek.korkum var.gulerek soyluyor.beni umursamadi .oylece koydu ."Kendimi yakarim seni yakmam dedi.Ne farkeder bana yine bakma yonunde donus olacak dedim"
Ne kadar itici bir cevap.. resmen tahrik etmissiniz..oda sacmalamis. İki tarafta suçlu.
Tepkinizi belli edip hemen kalkip caydanligi alip iceri goturseydiniz.caydan ayagim 2 .derece yakmistim.iki uc defa tekrarladim.masanin benim yanima ters tutarak benim tarafima koymaya calisiyor.dokulse benim ustume dokulecek.korkum var.gulerek soyluyor.beni umursamadi .oylece koydu .
cok dogru demis gercekten..hep kendileri dogru ..evlilik cok zor gercekten.ondan yasini almis kadinlar umursamaz tavirlara giriyorlar ya evli kalacaksin ya da ......annem erkek kadının yatakta dostu ayakta düşmanı der.nede doğru ne yaparsak yapalım hep bi saçmalama hep bi ezme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?