Eşim hala o kadına hayran :((

Adam senin maaşını alıp sana para harcatmıyor
evli 2 çocuk annesi bunları giyermi diye kısıtlıyor
seni ezip, pısırık yapıp, psikolojik baskı uygulayıp sindirmeye çalışıyor

sen öğretmensin arkadaşım
al kartını eline
git alışveriş yap
takılar takıştır
giyin kuşan kendine güven
o adam seni bozmaya çalıştığında izin verme

o hamile x denilen .......... Apaçık belli kocanla arasındaki münasebeti(senin yazıklarına göre)

hal böyleyken bir de seni yıpratıyor

boşan demiyorum ama o adam için eve kapanıp, dediklerine kulak verip kendini bitirme

giyin kuşan, gez, toplu gidilen turlarla gezmelere git şehirler gez

o da ne b....k yerse yesin (kusura bakma sinirlendim)

sen kendini çok hafife almışsın canım. Adama karşı sessiz tepkiler vermen gerek bence
bağırıp çağırmayla değil, icraatla
allahım doğruya çevirsin inşallah
düzelir

Adam senin maaşını alıp sana para harcatmıyor
evli 2 çocuk annesi bunları giyermi diye kısıtlıyor
seni ezip, pısırık yapıp, psikolojik baskı uygulayıp sindirmeye çalışıyor

sen öğretmensin arkadaşım
al kartını eline
git alışveriş yap
takılar takıştır
giyin kuşan kendine güven
o adam seni bozmaya çalıştığında izin verme

o hamile x denilen .......... Apaçık belli kocanla arasındaki münasebeti(senin yazıklarına göre)

hal böyleyken bir de seni yıpratıyor

boşan demiyorum ama o adam için eve kapanıp, dediklerine kulak verip kendini bitirme

giyin kuşan, gez, toplu gidilen turlarla gezmelere git şehirler gez

o da ne b....k yerse yesin (kusura bakma sinirlendim)

sen kendini çok hafife almışsın canım. Adama karşı sessiz tepkiler vermen gerek bence
bağırıp çağırmayla değil, icraatla
allahım doğruya çevirsin inşallah
düzelir

Artık öyle davranıyorum arkadaşım Geçenlerde epey abartmışım harcama işini.Önceden olsa vicdanım sızlardı artık iyi ki harcadım diyorum.Sırada arabayı değiştirme işi var bu konuda da ısrarcı olacağım.Hep iyiydim karşılığını alamadım bundan sonra sadece ben diyeceğim.Gezip tozma işi için sanırım erken .Eşim henüz buna hazır değil.Geçenlerde Çanakkale okul gezisi planı yapılıyordu gidemeyecektim iyi ki iptal oldu.Sonrasında eşime bari ben gideyim kendi başıma (ablam orada yaşıyor ve eniştemle eşim kavgalılar .o yüzden beraber gidemeyiz) dedim de yine bir tartışma çıkardı.
Bağırıp çağırma diyorsunuz da mümkün değil .Tam 20 aydır eşimin tavırları yüzünden huzurum kalmadı. Sessiz kalamıyorum maalesef doldum iyice.

Arkadaşlar artık o kadınla sorunum yok.Çünkü bariz şekilde çekti kendini.Eşimde suç.O bitiremiyor.Anlatabildim mi?Ona göre hala yanlış bir şey yok.Fiziksel bir şey olmadı ya.Dışarıdan bakınca her şey normal görünüyor ya.Okulda herkese soralım yanlışım var mıymış diyor.Kimse bilmiyor ki benim bunları koridorda fısır fısır kulak kulağa gördüğümü,zırt pırt birbirlerinin sınıfına gittiklerini,boş derste öğretmenler odasında gülüştüklerini. Ha amacı ne olursa olsun özel bir şey olmasa bile ben rahatsız olduğum için o kadınla yaşanmamalıydı bunlar.Ne yaşadığımı bir ben biliyorum.Geçti o günler çok şükür.Ama bu konuda hala hislerim dikkatli olmamı söylüyor.Benim de eskiden başıma benzer olaylar geldi.Bana farklı şekilde yaklaşmak isteyenlere mesafemi koydum ve sağ olsun karşımdaki insanlar da anladı bunu.Kırılmadan darılmadan arkadaşlığımız sürdü gitti.Doğrusu budur da eşime anlatamıyorum.Yanlış bir şey yapmıyorum,herkese nasılsam ona da öyleyim diyor. Neyse uzatmayayım o değişmiyorsa ben değişeceğim.

kadın kendini geri çekti demişsiniz ya öyle kadınlar var kocasından gizli ilişkilerini telde de olsa sürdürür.Dürüst bir insan olsaydı kocanıza yanaşmaz anında keserdi ilişkiyi ,insanlar saplantı haline getiriyorlar bir yerden sonra .Ama ilersi olmayan bir yol işte eşinizin dönüp dolaşıp geleceği yer sizin yanınız ,mutlu olmak istiyorum artık dediniz ya ozaman elinizden geleni yapın tartışmaya girmeyin,huyuna gidin sen haklısın gibi cümleler kurun sevdiği şeyleri yapıp ilgisini çekin her şeyi ayakta tutacak olan sizsiniz niye böyle diyip kendinizi yiyip bitirmeyin üzüntü kansere benzeyen bir hastalık gibidir bir çöktü mü üstünüze yıkar sizi mutluyum diyin ve mutlu olmayı başaracağım diyin siz mutlu oldukça çevrenizdekilerde olacaktır ,bu sınavın hakkından gelin .umarım gelecek size güzel günler getirir, unutulacak hepsi zaman her şeye ilaç gibidir.

ben sizin yerinizde olsam bir daha o bayanın adını ağzıma almam eşiniz kadar sizde etkilenmiş görünüyorsunuz sanki .....anlattığınız kadarıyla siz daha özelsiniz eşiniz için evli olan sizsiniz çünki. o kadını ne kadar konuşursanız o kadar belleğine kazımış olursunuz hem kendinizin hemde eşinizin bence görmemezlikten gelmek çözüm başlangıcı olabilir....

Merhaba yine ben ve yine o kadın.Hatırlarsınız bir hamile iş arkadaşı vardı eşimle samimiydiler.Aylarca huzurumuz kaçmıştı o yüzden.Ve o kadın doğum yapalı herkese karşı biraz daha ölçülü.Eşimle de artık samimi değiller,sadece selamlaşıyorlar.(veya yine ben öyle zannediyorum)Bilirsiniz eşim herkesi azıcık da olsa eleştirir bu kadın hariç.Hatta bir bayan arkadaşla ufak bir sorundan dolayı bizim arabayla gelmesinden vazgeçmesini istiyor.Hale bakın ki o kadın yüzünden aylarca tartışma yaşadık,kapımıza polis dayandi bırakın o kadından vazgeçmeyi,doğumundan sonra başka bir arkadaşı bırakıp onu arabaya yeniden aldı.İşte durumlar böyle.
Önceki gün eşimle konuşurken "İyi ki artık o kadın yüz vermiyor pek." dedim.Aldığım cevaba bakın :"Eeee...Akıllı kadın,nasıl davranacağını iyi biliyor,cin gibi.Her şeyin farkında." E bende surat beş karış .Sonrası: "Yani ben konuşmayınca onun da kendini çekmesi gerekirdi zaten kem küm..." dedi,toparlayamadı.Hala o kadına ilgi duyuyorsun deyince "Hay senin zekana da,anlayışına da,düşüncene de..." yemediğim küfür kalmadı.
Şimdi benim sıkıntım şu: Ben üniversitede eşimle aynı sınıftaydım benim sayemde sınavları geçti.Yıllarca idarecilik yaptı,son idarecilik sınavında ben ondan yüksek not aldım.Öğrencilerime hep farklı bir bakış açısı kazandırmayı ilke edindim.Laylaylomla vakit geçirmedim.İş arkadaşlarımla onun bunun dedikodusunu yapmadım. Çocuklarıma ilgim, temizliğim,düzenim,aklı başında hareketlerimle hep takdir topladım.Gel gör ki 2 yıldır yanlış ortamdayım,mutsuzum,huzursuzum.Üsütüne üstlük benim her yaptığımı eleştiren ,benim kızdığım,huzurumu kaçıran bir insana övgüler dizen bir eşim var.
Şimdi bayanlar ben ne yapayım?Sakin olmaya çalışıyorum ama başaramıyorum.Artık kendimi de yiyip bitirmek istemiyorum.Kendime yeni bir yol çizeceğim.Eşim vazgeçmiyor,vazgeçmeyecek.Aklı hala o kadında.Ben eşimden yavaş yavaş nasıl vazgeçerim onu arıyorum.
Size soruyorum:Yeni bir ben nasıl olurum?Kendine güvenen,ayaklarını yere sağlam basan,olumsuzlukları çabucak kafasından uzaklaştıran,kendinden emin bir insan nasıl olunur? Ve artık ben daha önemliyim,hiçbir şey benden değerli değil diyebilmeliyim.Nereden başlamalıyım?Önerilerinizi bekliyorum.
yerinde olsam tayin ister ortam değiştirirdim suç hem kadında hem kocanda bence:(((

Merhaba, beni yanlış anlamayın ama ben o kadının kocasını merak ediyorum. Tanıyor musunuz? Gözlerinizle gördünüz mü? Kimsenin günahına girmek istemem ama ya doğan çocuk eşinizinse? Tövbe estağfurullah ne hallere geldim ( Allahım beni affet, ben böyle değildim. :-S) Ama aklımı tek kurcalayan bu....

Bil126495 .!.:
Merhaba, beni yanlış anlamayın ama ben o kadının kocasını merak ediyorum. Tanıyor musunuz? Gözlerinizle gördünüz mü? Kimsenin günahına girmek istemem ama ya doğan çocuk eşinizinse? Tövbe estağfurullah ne hallere geldim ( Allahım beni affet, ben böyle değildim. :-S) Ama aklımı tek kurcalayan bu....

belki çok saçma ama benimde aklıma ilk okuduğumda o geldi. insan neden başkasının bebegiyle bu kadar ilgilenir dedm belki paranoyakça düşüncem ama bence de biraz araştırın

Kadının eşi tanıdığım kadarıyla kendi halinde biri.Çocuğuna tapıyor,kadın da öyle.Kadın kendini çekti bu baya fark ediliyor.Eşim de öyleydi aslında.Ama ufak şeyler gibi görünse de ilgileniyor işte.Yok evini mi taşıyor,yeni ev mi almışlar,kredi dosya masraflarını geri alabilmişler mi falan.Belki çoğu kişi için sıradan gelebilir ama bence adını bile ağzına almaması lazım değil mi?Rahatsız oluyorum işte ne yapayım?

yerinde olsam tayin ister ortam değiştirirdim suç hem kadında hem kocanda bence:(((

maalesef arkadaşım 3 yılım dolmadığı için tayin isteyemiyorum.Eylülde milli eğitim müdürümüzle konuştum görevlendirme için olumlu yaklaştı ama kolay değil bu işler.Olmadı,yapılmadı görevlendirmem.Böyle bir ortamda çalışmak yoruyor beni ama çekmek zorundayım.Ki bu insanlar nöbeti eşimle tutuyorum diye,aynı kulüpteyiz diye ,kutlama programlarını ortak hazırlıyoruz diye idareye şikayette bulunan insanlar, gerisini varın siz düşünün.Eşimin o bayana ilgisi de en büyük sıkıntım.

Artık öyle davranıyorum arkadaşım Geçenlerde epey abartmışım harcama işini.Önceden olsa vicdanım sızlardı artık iyi ki harcadım diyorum.Sırada arabayı değiştirme işi var bu konuda da ısrarcı olacağım.Hep iyiydim karşılığını alamadım bundan sonra sadece ben diyeceğim.Gezip tozma işi için sanırım erken .Eşim henüz buna hazır değil.Geçenlerde Çanakkale okul gezisi planı yapılıyordu gidemeyecektim iyi ki iptal oldu.Sonrasında eşime bari ben gideyim kendi başıma (ablam orada yaşıyor ve eniştemle eşim kavgalılar .o yüzden beraber gidemeyiz) dedim de yine bir tartışma çıkardı.
Bağırıp çağırma diyorsunuz da mümkün değil .Tam 20 aydır eşimin tavırları yüzünden huzurum kalmadı. Sessiz kalamıyorum maalesef doldum iyice.

bir arkadaş da yazmış ona bende katılıyorum
o x denilen bayanın adını evde anmayın eşinize karşı aklına düşer, hemde onu bir nevi kabullenmiş oluyor olarak düşünebilir
beni hem görüyor hem de konuşuyor hemde sessiz kalıyor diye idrak edebilir adamın kafası

bence kendinizi hafife almayın, hayatınızı yaşayın,
öğretmensiniz, çocuklarınız var, eşiniz sizi tercih edip sizle evlenmiş,
sizi sindirmesine , içine kapatmasına izin vermeyin

eşinizin sizi tekrar farketmesini sağlayın ve o kadını evde anmayın, eşiniz bahsettiğinde kendinizden çok emin bir şekilde burun kıvırın mesela, yada bir iki kelimeyle eleştirin ve konuyu kapatın. uzatmayın

onu çok hafife alın ki eşinizin gözünde büyümsesin (X hanım)

Bence biraz umursamaz davranın eşinize karşı. Şu bir gerçek ki eşiniz sizin lafınızla zinhar amel etmez, neredeyse boşanacaktınız, halen daha o kadını düşünüyor.
Bırakın ne yaparsa yapsın, ani U dönüşü yapın, kadını alıp eve mi bırakıyor, yemeğe mi götürüyor ne yaparsa ses etmeyin.Sorun çıkaran olmayın. Normal davranın, hatta sevdiğiniz-kıskandığınız adam gibi değil de herhangi biriymiş gibi davranışlarını değerlendirin. O kadınla ilgili mi muhabbet ediyor, sizden beklemeyeceği şekilde karşılık verin, katılın muhabbetine. Yani eşinizi biraz değersizleştirin ki eğer sizin verdiğiniz değeri gerçekten önemsiyorsa dank edebilsin.
Bu esnada da kendiniz için yaşamayı ihmal etmeyin, çocuklarınızla ilgilenin, alışveriş yapın. Kafasında soru işaretleri oluşsun biraz, ne oluyoruz desin. Nasılsa öbür türlü bir sonuç elde edemediniz bir de böyle deneyin, vereceğiniz kadar emek vermişsiniz biraz oluruna bırakmakta fayda var bence. Eğer o da seviyor ve önemsiyorsa silkinir ve kendine gelir, ha yok "artık bana ilişmiyor, etmiyor, istediğim gibi at koşturayım" fikrine kapılırsa Temmuz meselesini bir daha düşünün.

eşiniz laptopu fırlattı diye konuda açmışsınız hatta yorum yapmıştım bu konu yüzünden galiba :ssz: neyse mutlu değilsin huzurun yok güveninde yok artık kendine ama bunların sebebi eşin gibi duruyor :26: bi kendini dinle bakalım bu adamla hayatının sonuna kadar yaşamak istiyormusun

eşiniz laptopu fırlattı diye konuda açmışsınız hatta yorum yapmıştım bu konu yüzünden galiba :ssz: neyse mutlu değilsin huzurun yok güveninde yok artık kendine ama bunların sebebi eşin gibi duruyor :26: bi kendini dinle bakalım bu adamla hayatının sonuna kadar yaşamak istiyormusun

Konu sahibi kocası naparsa yapsın boşanamaz (zaten daha napsın aldatma,şiddet,saygısızlık herşey var)

Konu sahibi parasızlığı bahane edip kocişlerinden ayrılmayan kadınlara bunun bahane olduğunu kanıtlayan muhteşem bir örnek..

Öğretmen kendi ayakları üstünde duran bir kadın ancak bağımlı..kendine saygısı sıfır ve kendinisini eşinin bir uzantısı olarak görüyor..boşanmayı aklından bile geçirmiyor

Konu sahibi kocası naparsa yapsın boşanamaz (zaten daha napsın aldatma,şiddet,saygısızlık herşey var)

Konu sahibi parasızlığı bahane edip kocişlerinden ayrılmayan kadınlara bunun bahane olduğunu kanıtlayan muhteşem bir örnek..

Öğretmen kendi ayakları üstünde duran bir kadın ancak bağımlı..kendine saygısı sıfır ve kendinisini eşinin bir uzantısı olarak görüyor..boşanmayı aklından bile geçirmiyor

aldatma da mı var :53::53: yuh ya boşuna yorum yaptım desene arkadaşım :19: en sevmediğim şeyler ya kendi ayaklarının üstünde duruyosun sanki tek erkek o boşa gitsin hayatını yaşa :19:

aldatma da mı var :53::53: yuh ya boşuna yorum yaptım desene arkadaşım :19: en sevmediğim şeyler ya kendi ayaklarının üstünde duruyosun sanki tek erkek o boşa gitsin hayatını yaşa :19:

Kesin olarak kanıtlanmış birşey yok ama o hayran(!!) olduğu kadınla arasında birşey olduğunu düşünüyoruz KK ca :) hiç normal değil olanlar ama konu sahibinin hiç gururuna dokunmuyor ben kocamı seviyorum boşanmamda boşanmam diyip sürekli o kadın ve kocasıyla ilgili konular açıyor ..bak buraya sana yazıyorum sakın unutma en sonunda kocası konu sahibini terkedicek ..

Kesin olarak kanıtlanmış birşey yok ama o hayran(!!) olduğu kadınla arasında birşey olduğunu düşünüyoruz KK ca :) hiç normal değil olanlar ama konu sahibinin hiç gururuna dokunmuyor ben kocamı seviyorum boşanmamda boşanmam diyip sürekli o kadın ve kocasıyla ilgili konular açıyor ..bak buraya sana yazıyorum sakın unutma en sonunda kocası konu sahibini terkedicek ..

o konuyu bende biliyorum ve çocuğum bile kocasından olduğunu düşünmüştün ne yalan söylim :19: bence en hayırlısı ayrılmaları zaten

o konuyu bende biliyorum ve çocuğum bile kocasından olduğunu düşünmüştün ne yalan söylim :19: bence en hayırlısı ayrılmaları zaten

Bende öyle düşünmüştüm :)) aldatılıp affeden kadınların içinde en merti elmayra çıktı..kadın hiçbirşeyi bahane etmeden boşadı sonrada yapamıyorum onsuz affettim dedi..geri kalanlarınki bahane..çocuk,maddiyat,baba evi vs..kimse çıkıp ben affetmek istiyorum ondan affettim diyemiyo :)

Bir söz vardır çok srvdiğim ; bir babanın çocuklarına yapabileceği en büyük iyilik annelerini sevmektir" diye..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende öyle düşünmüştüm :)) aldatılıp affeden kadınların içinde en merti elmayra çıktı..kadın hiçbirşeyi bahane etmeden boşadı sonrada yapamıyorum onsuz affettim dedi..geri kalanlarınki bahane..çocuk,maddiyat,baba evi vs..kimse çıkıp ben affetmek istiyorum ondan affettim diyemiyo :)

Bir söz vardır çok srvdiğim ; bir babanın çocuklarına yapabileceği en büyük iyilik annelerini sevmektir" diye..

elmayram benim yaa :21: kendisi harbi olduğundan en güzelini yaptı herkes de taktir etti zaten bahanelere sığınmadı :39:

Back
X