- 3 Mart 2014
- 66
- 1
- 48
- Konu Sahibi dilek123123
çok sıkılıyorum...
ikinci bebeğimizi bekliyoruz.
herkesin imrendiği bir çiftken, hamileliliğimin başından bu yana eşimin ilgisi gün geçtikçe eksilmeye başladı.
bi kaç defa birileriyle mesajlaştığını gördüm. konuşmaları ne kadar ileri gitti bilmiyorum ama ne kadar güzel baktıklarından güldüklerinden falan bahsetmiş işte. bunlar için oldukça tartışma yaşadık.
hep dedim ki kendi kendime "geçecek..."
ama daha da sıklaşması artık bana dayanılmaz geliyor.
eşimi çok seviyorum. onu kaybetmeyi düşünmek bile acıtıyo canımı.
son olarak telefonundan sürekli bi numaranın aranıp uzun uzun konuşulduğunu farkettim.
tanımıyorum bi bayan ismi.
ne yapmalıyım bilmiyorum...
bebeğimizin gelmesine 2 ay kaldı. duygularım hormonlarım hepsi değiştiği için mi böyle hissediyorum diyorum, ama görünen köy işte...
bu son mevzuyu ona açarsam dönüşü olmayan bi yere gidecek konuşma.
daha fazla aptal yerine konulduğumu hissetmeden nasıl bi yol izlemeliyim.
ikinci bebeğimizi bekliyoruz.
herkesin imrendiği bir çiftken, hamileliliğimin başından bu yana eşimin ilgisi gün geçtikçe eksilmeye başladı.
bi kaç defa birileriyle mesajlaştığını gördüm. konuşmaları ne kadar ileri gitti bilmiyorum ama ne kadar güzel baktıklarından güldüklerinden falan bahsetmiş işte. bunlar için oldukça tartışma yaşadık.
hep dedim ki kendi kendime "geçecek..."
ama daha da sıklaşması artık bana dayanılmaz geliyor.
eşimi çok seviyorum. onu kaybetmeyi düşünmek bile acıtıyo canımı.
son olarak telefonundan sürekli bi numaranın aranıp uzun uzun konuşulduğunu farkettim.
tanımıyorum bi bayan ismi.
ne yapmalıyım bilmiyorum...
bebeğimizin gelmesine 2 ay kaldı. duygularım hormonlarım hepsi değiştiği için mi böyle hissediyorum diyorum, ama görünen köy işte...
bu son mevzuyu ona açarsam dönüşü olmayan bi yere gidecek konuşma.
daha fazla aptal yerine konulduğumu hissetmeden nasıl bi yol izlemeliyim.