eşim hamileyim diye mi başka arayışta?

dilek123123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2014
66
1
48
çok sıkılıyorum...

ikinci bebeğimizi bekliyoruz.
herkesin imrendiği bir çiftken, hamileliliğimin başından bu yana eşimin ilgisi gün geçtikçe eksilmeye başladı.
bi kaç defa birileriyle mesajlaştığını gördüm. konuşmaları ne kadar ileri gitti bilmiyorum ama ne kadar güzel baktıklarından güldüklerinden falan bahsetmiş işte. bunlar için oldukça tartışma yaşadık.
hep dedim ki kendi kendime "geçecek..."
ama daha da sıklaşması artık bana dayanılmaz geliyor.
eşimi çok seviyorum. onu kaybetmeyi düşünmek bile acıtıyo canımı.
son olarak telefonundan sürekli bi numaranın aranıp uzun uzun konuşulduğunu farkettim.
tanımıyorum bi bayan ismi.
ne yapmalıyım bilmiyorum...

bebeğimizin gelmesine 2 ay kaldı. duygularım hormonlarım hepsi değiştiği için mi böyle hissediyorum diyorum, ama görünen köy işte...
bu son mevzuyu ona açarsam dönüşü olmayan bi yere gidecek konuşma.
daha fazla aptal yerine konulduğumu hissetmeden nasıl bi yol izlemeliyim.

Cnm tutunacak başka dalın olmadığı için böyle davranıyo olabilirsin. Ama eşin ne yazık ki seni aldatıyor :( bu çok dayanılmaz birşey ve çok üzücü rabbim yardımcı olsun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sanırım kötü düşünmek istemediğim için.
hala tutunacak bişeyler aramaya çalıştığım için.
onu sevmekten vazgeçemediğim için....

uzayıp gider bu liste.

o zaman devam edin kendinizi suçlamaya . size ve karnınızdaki bebeğe saygısı olmayan bir adamı da sevmekten vazgeçmemeye devam edin.

nasılsa kabulleneceksiniz olanları o yüzden hiçbişey yapmayın bence.

bu adamların derdi ney ya..
bu kadınlar ne istiyor evli erkeklerden..
hepsinin uçkuru düğümlensin inşallah..:47::47:
sizde nasıl duruyorsunuz anlamıyorum çekin karşınıza konuşun nereye gidiyorsa gitsin şu saatten sonra ne önemi var..
eşimi çok seviyorum demişsiniz peki ya kendinizi sevmiyor musunuz hiç mi saygınız yok kendinize..

sanırım kötü düşünmek istemediğim için.
hala tutunacak bişeyler aramaya çalıştığım için.
onu sevmekten vazgeçemediğim için....

uzayıp gider bu liste.

Hormonlardan falan değil yani...
Hatta daha büyük tepki vermeniz gerekirken gayet sakin karşılıyorsunuz.
Erkeklerin hamilelik ve doğum sonrası süreçte uzaklaştıklarını çok duymuştum. Bunlar asla bahane değil başka arayışlar için ama olan bu...
Evde nasılsınız peki? Bir şey paylaşmıyor musunuz?

çok sıkılıyorum...

herkesin imrendiği bir çiftken, hamileliliğimin başından bu yana eşimin ilgisi gün geçtikçe eksilmeye başladı.
bi kaç defa birileriyle mesajlaştığını gördüm. konuşmaları ne kadar ileri gitti bilmiyorum ama ne kadar güzel baktıklarından güldüklerinden falan bahsetmiş işte. bunlar için oldukça tartışma yaşadık.
son olarak telefonundan sürekli bi numaranın aranıp uzun uzun konuşulduğunu farkettim.

bebeğimizin gelmesine 2 ay kaldı. duygularım hormonlarım hepsi değiştiği için mi böyle hissediyorum diyorum, ama görünen köy işte...

kocamı seviyorum burda bitiyor dimi herşey ah bu kadınlar allahım kimseye yaşatmasın kimse başına gelmeden bilemez tabi ama hamilesin karnında çocuğu var nasıl yapıyor merak ediyorum nasıl bir vicdan varki harama bakabiliyor yazık ya onun kalıbına ben ne diyim ki ben giderdim o evden sonrasında dönermiydim bilmiyorum ama emin olmak lazım aynı yastıkta yatarken başka bir kadını düşündüğü aklıma gelince çıldırırdım heralde kabullenemezdim kolay kolay siz sanki tavi vermişsiniz ki sıklaşmaya başlamış sizden korkmuyor anlaşılan hayırlısı rabbim yardımcınız olsun ama bunları kabulşlenmek kader olmamalı hep kaybetmekten korkan kadın olmamalı erkekte korkmalı ama biz kadınlar böyle yapınca korkacak pek birşeyleri kalmıyor nasılsa yanıbaşımda hiçbiryere gidemiyor

Hormonlardan falan değil yani...
Hatta daha büyük tepki vermeniz gerekirken gayet sakin karşılıyorsunuz.
Erkeklerin hamilelik ve doğum sonrası süreçte uzaklaştıklarını çok duymuştum. Bunlar asla bahane değil başka arayışlar için ama olan bu...
Evde nasılsınız peki? Bir şey paylaşmıyor musunuz?

bi gün iyiyiz bi gün kötü.
aslında o hep iyi. ben benim tepkilerime nasıl bu kadar duyarsız kalıyo onu anlayamıyorum.
ona göre hep abartan benim.

evet yanıtlayanlar haklı. buna sessiz kalmam kendime olan saygısızlığıma sebebiyettir. kaldı ki şimdiye kadar
buna benzer bişi duyduğumda tek kalemde biter derdim kolayca.

ama konuşmaya korkuyorum. neden bu kadar aciz hissettiğimi de bilmiyorum.
iyi değilim...

cnm hersey alenen ortada eşinin yüzüne vurmamak için neyi bekliyosun anlamiş diilm gerçeklerden kaçılmaz aldatıyosa aldatıyodur ayrılırmı benden diye yutarsan bu konuyu üstünede 1 bardak su iç ne diyim

kocamı seviyorum burda bitiyor dimi herşey ah bu kadınlar allahım kimseye yaşatmasın kimse başına gelmeden bilemez tabi ama hamilesin karnında çocuğu var nasıl yapıyor merak ediyorum nasıl bir vicdan varki harama bakabiliyor yazık ya onun kalıbına ben ne diyim ki ben giderdim o evden sonrasında dönermiydim bilmiyorum ama emin olmak lazım aynı yastıkta yatarken başka bir kadını düşündüğü aklıma gelince çıldırırdım heralde kabullenemezdim kolay kolay siz sanki tavi vermişsiniz ki sıklaşmaya başlamış sizden korkmuyor anlaşılan hayırlısı rabbim yardımcınız olsun ama bunları kabulşlenmek kader olmamalı hep kaybetmekten korkan kadın olmamalı erkekte korkmalı ama biz kadınlar böyle yapınca korkacak pek birşeyleri kalmıyor nasılsa yanıbaşımda hiçbiryere gidemiyor

taviz vermek....
daha ileri gitmemesi için verdiğim her tepki daha şiddetli oldu.
şimdi konuşmaya çekinmemin bir sebebi de bu.
çünkü bu kez bir daha olmaz. dayanamam....

cnm hersey alenen ortada eşinin yüzüne vurmamak için neyi bekliyosun anlamiş diilm gerçeklerden kaçılmaz aldatıyosa aldatıyodur ayrılırmı benden diye yutarsan bu konuyu üstünede 1 bardak su iç ne diyim

sabah ben işe gelmeden telefonun alarmı için telefonunu elime aldım.
şeytan dürttü işte kurcalayınca gördüm.
yani henüz daha yüzyüze konuşmaya da vakit olmadı.
delirmiş gibi çıktım evden.

yazıyorum...

taviz vermek....
daha ileri gitmemesi için verdiğim her tepki daha şiddetli oldu.
şimdi konuşmaya çekinmemin bir sebebi de bu.
çünkü bu kez bir daha olmaz. dayanamam....
suçluluk psikolojisi seni böyle susturmaya çalışıyor ve başarılıda oluyor yani susmaya devam edin siz ne söylesek söylecek bir sözünüz var kendi düşündüğünüzü bize kabul ettirmeye çalışyıorsunuz ama o öyle değil sizin için öyle

çok sıkılıyorum...

Arkadaşım hormonların seni değiştirir kocanı değil. Adam acık acık aldatıyor seni :(

sabah ben işe gelmeden telefonun alarmı için telefonunu elime aldım.
şeytan dürttü işte kurcalayınca gördüm.
yani henüz daha yüzyüze konuşmaya da vakit olmadı.
delirmiş gibi çıktım evden.

yazıyorum...

sen böyle yaparsan o seni sindirdiğini düşüncek sewgilisiyle daha rahat olucak aman benimki ses çıkarmıyo diycek işime baki nasılsa yuttu belli fark etti ses çıkarmıyo işime bakarım diycek ama yüzüne wurursan eğer miden geri kabul ediyosa eşini o yoldan dönddrsn

çok sıkılıyorum...

bu nasıl bir soğukkanlılık anlamadım
aldatılıyorsun
ve çok sakinsin
üstelik eşinle yüz göz olmuşsun
yani yediği haltlardan haberin olduğunu biliyor artık
ama yeterli tepkiyi vermemişsinki
daha da sıklaştırmış bu durumu
:45::45::45::45::45::45:
peki geçer diye bekledim ne demek
:26::26::26::26:
yaa ben anlamıyorum sizi
siktiri çekip almayın evinize
bu ne saygısızlıktır
sen zaten gebelik sıkıntılarını çekiyorsun
adam keyfinin derdinde
2 kere haddini bildirmek lazım

Eşinin başka kadınla yazışmalarını okuyup, uzun konuşmalarını görüp yeter ki beni bırakmasın diye konuşamıyorum mu diyosun :53:
Nasıl bir hormonmuş..Uyuşturmuş,sindirmiş,kabullenip susturtmuş...

eee o zaman yapacak bişi yok kaybetmekten korkuyorsan ki bence kaybetmişsin zaten sus otur aptala yat görme duyma bilme

kusura bakmada arkadaşım böyle evlilik olmaz zararı kendine verirsin evladına verirsin
nasıl hazmedeceksin yada hazmediyorsun yüzüne bakmaya o adamla aynı yatağa girmeye
ne değişecek defalarca kavga etmişsin tepki vermişsin söylediğine göre ama görüyorsun ki fayda etmemiş eşin seni kaybetmekten yuvanın yıkılmasından korkmuyor
adam dışarıda rahatına bakıyor
az daha sabret doğum olduktan sonra zaten o söyler sana git diye bitti diye yada alır ceketini kendi gider
yapma kendine evlatlarına bunu yapma eşininde size bunu yapmasına izin verme
al karşına konuş
olmuyorsa bitmişse gitmesine izin ver bunu kendin için yap
sana saygı duymayan seni sevmeyen adam yanında oldukça sen mutsuz olursun

Son düzenleme:
bi gün iyiyiz bi gün kötü.
aslında o hep iyi. ben benim tepkilerime nasıl bu kadar duyarsız kalıyo onu anlayamıyorum.
ona göre hep abartan benim.

evet yanıtlayanlar haklı. buna sessiz kalmam kendime olan saygısızlığıma sebebiyettir. kaldı ki şimdiye kadar
buna benzer bişi duyduğumda tek kalemde biter derdim kolayca.

ama konuşmaya korkuyorum. neden bu kadar aciz hissettiğimi de bilmiyorum.
iyi değilim...

Önünüzde zaten 2 seçenek var; ya düzeltmeye uğraşacaksınız ya resti çekeceksiniz.
Düzeltmeye uğraşıp görmezden gelseniz zaman içinde kendinize saygınızı yitirip kendinizi değersiz görmeye başlayacaksınız. Aldatan eş- çocuklar- ev işleri arasında sıkışıp kalmış, yalnız, mutsuz bir kadın olarak zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

Back
X