eşim hamileyim diye mi başka arayışta?

Hayattaki en adi sey karisi hamileyken bir erkegin esini aldatmasidir. Kadin sanki kendi yapio yada kendine yapio sanki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dün akşam eve geldikten sonra öncelikle hiç bişey söylemeden telefonunu elime aldım.
ve ismini gördüğüm bayana mesaj yolladım "müsaitmisin" diye
cevap gecikmedi.
"kusura bakma yalnız kalamadım"
ne yazık ki bi kat daha yıkıldım tabi.
meğer o hanım da yalnız değilmiş.

mesajları aldım gösterdim. hiç bişi demeden.
konuşmamanın sebebi de tahmin edersiniz ki ağalamamaya çalışmak.
hemen savunmaya geçti tabi.
düşündüğüm gibi değilmiş. böyle sanmakta haklıymışım ama aslında öyle değilmiş.
hanım çok mutsuzmuş da birlikte olduğu insanla bu yüzden dertleşiyolarmış.
eşimle konuşmak ona çok iyi geliomuş o da bu yüzden sırt çevirememiş.

bin türlü saçmalık...

tek kelime etmedim. çırpınması yetti zaten. o hali benim daha da dik kalmama yardımcı oldu.
evden çık git ve gelme dedim sadece.
başta kabullenmek istemedi ama yalnız değildik.
olay büyümesin diye çıktı.
sabaha kadar mesaj üstüne mesaj, arama üstüne arama.
ne telefonlarını açtım, ne de mesajlarına cevap verdim.

şimdi yeni düzen için planlar kurmam gerek.
ne yapıcağımı bilmiyorum.

Eh madem işler böyle yürüyor siz de eşinizden yana dertlisiniz değil mi? Gidin ve size iyi gelecek bir adamla çok masumane bir şekilde derdinizi paylaşın?
Böyle saçmalık olamaz :19:
Allah size sabır ve kolaylık versin, sizin ve çocuklarınız için en hayırlısı olsun sonunda. Kendinizi yıpratmayın çünkü her şeyden değerlisiniz.

Ya evli değilim ama insan böyle adamları duydukça evlilkten soğuyor :19: Yaa cok tepkisiz kalmışsınız ben ayrı anne babanın cocuklarıyım annem aldatıldı kendi yatağında ve 3 kız çocuğunuda alıp başka bir şehire yerleşti hayat kurdu bizi okuttu meslek sahibi yaptı hayata yeniden başladı lütfen sessiz kalma benim içim acıdı kocanın yaptıklarına sen nasıl tahammül ediyorsun :20:

İşte kadın dediğin budur!
Annenizin ellerinden öperim..

Aslında biraz uzun mesajlaşmak lazımdı kadınla.
Olayın samimiyeti nerelere gelmiş daha net anlayabilmek ve tabi ki delil elde etmek adına.

Kocanın rahatlığı beni çıldırttı.
Alma eve çocuklara, sana hasret kalsın.
Birbirlerinin yaralarını sararlar rahat rahat. Pislikler.

Böylesini anırta anırta boşayacaksın!

öncelıkle hakkınızda hayırlısı olsun.
bır karar vermıssınız ki bende olsam aynısını yapardım sanırım. ("sanırım", cunku basıma gelmedı, Rabbim kimselere de yasatmasın.)

ben aynı seyı yasasam ve tepkisiz kalsam, bıldıgımı çaktırmasam, kocamı gerı kazanmaya çalışsam, o süreçte en ufak bır tartışmamız olsa bıle acaba yıne yapıyormudur, sımdı tartıştık acaba başkasıyla konusurmu, başkasını dusunuyormudur vs vs... aklımdan bı dünya sey geçer. hatta bayan arkadaşlarımı bıle yanına yaklaştırmam sanırım, acaba onu da begenıyormudur falan dıye paranoyak olurum. o yüzden kendıme bunları yasatmamak ıcın yollarımı ayırırdım sanırım.

31 mayısta 2.5 yasındaki biricik kızım 3. kattan camdan düştü, ben mutfaktaydım, arkadaşı itmiş. benım aşağıya inişimi düşünün bi!! pencereden bakmadan dırek asagı ındım, evladımı kan revan ıcınde kafa goz gıtmıs sekılde ölüsünü kucağıma alıcam dıye aklımdan gecırerek ağlayarak ındım, gozumun yasından heryerı bulanık goruyorum, gıttıgım yerı görmeden gıdıyordum. yazarken bıle gozlerım doluyor. evlat acısını denen şeyi, ucundan kıyısından yasadım. Rabbime hamd olsun hıc bırsey olmadı kuzuma. Rabbim sizi de tum annelerıde evlat acısıyla ımtıhan etmesin, evlatları da kucucuk yasında anasız babasız bırakmasın. kocaymıs bilmem neymış inanın bunlar gelmiyor aklınıza.

Allah 2 evladınızı da korusun. hayırlısıyla kolayca doğum nasip etsin ve evlatlarınızdan yana yuzunuzu hep güldürsün inşaAllah.

!!!!!!! siz kocanızın yaptığı seyı yapsaydınız, "hamile haliyle or...luk peşinde. böyle ana olcagına olmaz olsun, senden ana mana olmaz, sen ana sıfatına layık degılsın, analık hakkın yok." derdi herkes. özür dileseniz kabul eder mıydı eşiniz?

Ailenin desteğini kendine çok görme. Zaten onların yanında ağlayıp zırlamayacaksın ki birbirinize güç vereceksiniz. Ağlasan bile yalnızken kafanda kurduğun kadar uzun olmayacak. En fazla bir kaç gün yalnız kal sonra anlat onlara.
O karaktersiz çok kapına gelecek ağlayıp zırlayacak yalvaracak çirkin hareketler yapacak bu aşamada ailenin desteğine ihtiyacın olacak.

Seni tebrik ederim.Güzel bi duruş sergiledin.İlk mesajınla bu tavrın arasında dağlar kadar fark var.Güçlü ol çünkü haklısın.

Onu kaybetmek istemediğinizi ona belli ettiginiz icin at koşturuyor beyefendi masallah
Rica ediyorum boyun eymeyin. Simdi eğerseniz cocuğunuzunda şahit olacağı cok sıkıntılara gebe kalabilirsiniz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sizin bu sukunetiniz cesaret vermis. Adama bak arkadas tenezzul edip saklama ihtiyaci bile hissetmemiski..
Ne yapacağınıza siz karar vermelisiniz. Ama boyle bir adami eve bile almamak lazim bana göre. Size olan saygisini yitirmiş :(

çok sıkılıyorum...

ikinci bebeğimizi bekliyoruz.
herkesin imrendiği bir çiftken, hamileliliğimin başından bu yana eşimin ilgisi gün geçtikçe eksilmeye başladı.
bi kaç defa birileriyle mesajlaştığını gördüm. konuşmaları ne kadar ileri gitti bilmiyorum ama ne kadar güzel baktıklarından güldüklerinden falan bahsetmiş işte. bunlar için oldukça tartışma yaşadık.
hep dedim ki kendi kendime "geçecek..."
ama daha da sıklaşması artık bana dayanılmaz geliyor.
eşimi çok seviyorum. onu kaybetmeyi düşünmek bile acıtıyo canımı.
son olarak telefonundan sürekli bi numaranın aranıp uzun uzun konuşulduğunu farkettim.
tanımıyorum bi bayan ismi.
ne yapmalıyım bilmiyorum...

bebeğimizin gelmesine 2 ay kaldı. duygularım hormonlarım hepsi değiştiği için mi böyle hissediyorum diyorum, ama görünen köy işte...
bu son mevzuyu ona açarsam dönüşü olmayan bi yere gidecek konuşma.
daha fazla aptal yerine konulduğumu hissetmeden nasıl bi yol izlemeliyim.

hormonlardan değil canım eşin seni aldatıyo :( allahım karnında onun bebeğini tasırken nasıl yapabiliyolar bunu ne kadar uckuru bozuklar :36:

bunu paylaşmak da yaşamak kadar zor benim için inanın.
hata ben de değil, sebep ben değilim ama yine de nasıl anlatırım bilmiyorum.
başkası umurumda değil ama ailem en az benim kadar yıpranacak.
onlara da aynı şeyleri yaşatmak istemezdim ama mutlaka öğrenecekler, öğrenmeliler...
annem sabahlara kadar uyumaz, babam benim üzülmeme dayanamaz ve nasıl tepki verir bilmiyorum.
belki de onlar en son ana kadar hiç bişi bilmeseler daha iyi.

bi süre yalnız idare etmeye çalışıcam.

eninde sonunda duyacak ailen de..güçlü olmak demek herşeyi tek başına göğüslemek değil ki..bazen acılar paylaştıkça azalır,destek olursunuz birbirinize ve daha çabuk atlatırsınız..
elbet adamın o eve girmediğini anlayacaklar..üstelik kocan oalcak adam da ,senden yüz bulamayınca ailene gidebilir,senden duymaları en iyisi bence..

ailem duymasın, onu seviyorum, kaybetmek istemiyorum diye aldatılmaya devammı edeceksiniz yaniii :53::53:

yok isyan son yazdıklarını okumadın galiba..adamı evden gönderdi zaten..sadece ailesine şimdi anlatmak istemiyor..

hıı onu görmemişimm..en doğru kararrı vermiş..
aileside elbet üzülecek ama bunu çekmekten iyidir canım

Konu sahibi ilk mesajindan son mesajina ne kadar cok degismis. Cok guzel bi tepki koymussun. Insallah devami gelmistir. Aynisini sen yapsaydin namussuz diye sokaga atardi evladini da vermezdi kucagina bile.

Back
X