• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim hapis cezası alirmi

Araya girip napacagsak

Benim de en merak ettiğim kısmı bu oluyor hep zaten bu lafı duyunca : D Yiyeceğiz kocasını, baştan çıkartıp yuvasından edeceğiz, gözümüz var ve kıskanıyoruz aynı zamanda. En sevdiğim erkek şiddet gösteren, yanında otururken bile korktuğum erkek.

Almaz merak etme öncesinde başka suçları dosyaları yoksa bi nane olmaz çok çoğuna olsa olsa para cezası olur artık 2 yılın altında basit yaralama tehdit hakaret bakmıyorlar bile

Siz şikayetinizi geri de alsanız dava kamu davası olarak devam eder, ancak ceza alt sınırı gereği hapis cezası almaz hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verilir yani cezaevine girmez ancak bir daha suç işlerse bu sefer bu olay nedeniyle ertelenen cezasını da çektirirler. İnşallah bir daha böyle bir şey yaşamazsınız, şikayetinizi de geri almazsınız.

Kizim tartışmaya mi geldin buraya yazma o zaman ben barismisim 3 sene once olmus olayi konusuyoruz burda begenemediysen cik kocamla arama girmeye mi calisiyosun burdada ben burda olayi anlatiyorum basina boyle bisey gelenler varsa yorum almak icin yaziyorum tmm mi
Kocan dünyanın en mükemmel kocası..Bütün kadınlar kulübü olarak aranıza girmeye çalışıyoruz biz de dayak müptelasıyız da..

Esime bende kiymistim o vurduysa bende vurdum ve ifademde oyle soyledimde esim kiymadi ve herkesin arasında olur boyle tartismalar
Böyle mi teselli ediyorsunuz kendinizi.
Eşinizi affedin etmeyin beni zerre ilgilendirmez. Ama milletin evliliğini de kendiniz gibi sanmayın rica edicem.

Içinde bulunduğunuz durumun vehametinin farkında değilsiniz. Hadi dava düşse siz kavga etseniz. Tekrar vursa... Devlet inanır mi sana, tekrar vazgeçeceğini düşünür. Aileniz size sahip çıkmış ama siz onları ne guzel de suçluyorsunuz. Aferin. Benim evladım olsanız bir tane de ben vururum. Malum şiddete doymuyorsunuz en azından anneniniz içi soğur.

Karisini doven bir adam(!) daha, karisinin gonlunu almayi basarmis desenize.

Kocaniza gelince; bence birsey olmaz korkmayin bu kadar.

Back
X