- 28 Şubat 2008
- 1.121
- 1.229
- 658
Araya girip napacagsak
SAnırım konu sahibinin hayatını kıskanıyoruz, kocasını filan da olabilir![]()
Ne o yoksa bu mikkemmel hayata mı özendik

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Araya girip napacagsak
SAnırım konu sahibinin hayatını kıskanıyoruz, kocasını filan da olabilir![]()
Araya girip napacagsak
Her evde millet birbirini tirmaliyor masallah sanirsin kedi olmuslar. Ben de esimle tartisiyorum saniyorum kendimi ne malimNe o yoksa bu mikkemmel hayata mı özendik![]()
Her evde millet birbirini tirmaliyor masallah sanirsin kedi olmuslar. Ben de esimle tartisiyorum saniyorum kendimi ne malim
Allah duzgun insanlarla karsilastirsin kuzum.Oysaki benim onu bile yapacak bir kocam dahi yok
( Allah uzak etsin )
Allah duzgun insanlarla karsilastirsin kuzum.
Araya girip napacagsak
Kocan dünyanın en mükemmel kocası..Bütün kadınlar kulübü olarak aranıza girmeye çalışıyoruz biz de dayak müptelasıyız da..Kizim tartışmaya mi geldin buraya yazma o zaman ben barismisim 3 sene once olmus olayi konusuyoruz burda begenemediysen cik kocamla arama girmeye mi calisiyosun burdada ben burda olayi anlatiyorum basina boyle bisey gelenler varsa yorum almak icin yaziyorum tmm mi
Böyle mi teselli ediyorsunuz kendinizi.Esime bende kiymistim o vurduysa bende vurdum ve ifademde oyle soyledimde esim kiymadi ve herkesin arasında olur boyle tartismalar