• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim hediye almiyor

esingul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2017
94
31
3
35
Merhaba bayanlar budami dert demeyin lutfen evet ben taktim son zamanlarda bu konuya esim flort doneminde nisanliyken hic hediye almadi ama nikahimiz kiyirdigi andan itibaren hep hediyeler cicekler kendi oglen yemek bile yemeyip para biriktirip hediye aldigini bilirim cicekler falan buyuk veya kucuk onun aldigi her seyi saklarim bir cicegin yapragini bile atmamisimdir ama en son bu yil bisey oldu ve almiyor cicek en son agustos ayinda is yerime gonderdi ve cok pahali tuttu dedi ilk defa ve benden uzun sure bisey bekleme dedi ve dogum gunum gecti yok onemli gunler gecti yok ama ben dogum gununde parti yaptim her param olunca hediyesini aliyorum ama adama bisey oldu anlamiyorum istegim dusunmek para soz konusu degil onemlisi jest yapmak degilmi sizcede onem vetirdigini gormek soyluyorum kendisine degistin diye yorunum diyor ama sikildim bu mazeretten 5yillik evlilimte ne olduysa bu yil boyle

biran vazgeçti bence
ama adamda şok etkisi yaratır haklısınız

çiçek takıntınız var mıdır?
ben odunum kabul ediyorum :D şu aranjmanlara süslü buketlere verilen devasa paralara üzülüyorum ben şahsen
eşim almak istese istemem mesela :D

Merhaba bayanlar budami dert demeyin lutfen evet ben taktim son zamanlarda bu konuya esim flort doneminde nisanliyken hic hediye almadi ama nikahimiz kiyirdigi andan itibaren hep hediyeler cicekler kendi oglen yemek bile yemeyip para biriktirip hediye aldigini bilirim cicekler falan buyuk veya kucuk onun aldigi her seyi saklarim bir cicegin yapragini bile atmamisimdir ama en son bu yil bisey oldu ve almiyor cicek en son agustos ayinda is yerime gonderdi ve cok pahali tuttu dedi ilk defa ve benden uzun sure bisey bekleme dedi ve dogum gunum gecti yok onemli gunler gecti yok ama ben dogum gununde parti yaptim her param olunca hediyesini aliyorum ama adama bisey oldu anlamiyorum istegim dusunmek para soz konusu degil onemlisi jest yapmak degilmi sizcede onem vetirdigini gormek soyluyorum kendisine degistin diye yorunum diyor ama sikildim bu mazeretten 5yillik evlilimte ne olduysa bu yil boyle
bence boşanmalısın

Doğum gününde hediye almamasıda bı garip olmuş.
Size söylemediği bir borcumu var acaba ?
Birde hedıye alıp çok pahalı oldu benden uzun süre bişey bekleme demesıde ayrı bir gariplik :/

Fazla bile dayanmis. :KK70: Devamli cicek, hediye bilmem ne havada uçuşması...
Ben özel gunlerde almaya dikkat ederim, almadigim da oldu. Eşim ise özel günlerde mutlaka alir atlamaz ve özel günler haricide arada bir supriz yapar. Oyle her hafta cicek cikolata muhabbeti dönmez. Mevzu para degil her haftasonu disardayiz genelde zaten ama birseyinde suyunu cikartmamak gerekiyor belkide :KK70:

Basta okurken adam ozune donmus dedim ama yazin isyerine hediye yollayip 'cok para tuttu benden uzun sure hediye bekleme'nedir ya. Düz öküz baska anlam yukleyemedim

Bence maddi açidan degerlendiriyor, zamaninda cok almis ve kendini parasal olarak zorlamis belli.Gözüne batmış aldigi hediyeler ve birakmis gibi geldi bana.

Bu ekonomik krizde gayet doğal olan geçim sıkıntısı çekiyorsunuzdur ama haberiniz yoktur!
Olabilir mi? Evet olabilir.
Hiç almasa tamam da ama almış adam yani,öğle yemeği yemeyip sizi akşam yemeğe götürmüş.
Ama artık belki parayı yetiştiremiyordur.

Pahalı gelmil işte, bir daha bekleme diyede söylemiş zaten.
Belliki çiçeğe verilen parayı fuzuli görüyor, başka hediyede tabi aklına gelmiyor belkide.

çok enteresan :işsiz:
çiçek pahalı tuttu benden uzun süre bişey bekleme:kızgın:

bu nasıl bir tarz bu nasıl hediye muhabbeti kuzum almazsa almasın bak sonra sözünü ediyor

bence eşiniz size karşı çok kaba ve kırıcı olmuş.. cok para tuttu benden uzun süre birşey bekleme kelimesi ve düşüncesi çok yanlış..
tamam maddi skıntılar olabilir her zaman pahalı hediyeler alınamayabilir ama bir gönül alınacak kadar da mı olmaz yani?
ben size hak verdim.. cok ufak bir jest bile insanı mutlu etmeye yetebilir. bir not gibi mesela.. sen bundan sonra bunun hiç muhabbetini yapma bence biraz kendi haline bırak bakalım
bizde bu aralar maddi skııntıdayız.. eşimin ocak da dogum günü küçük bir pasta alıp kutlamayı düşünüyorum
küçük bir pasta en fazla 20 tl eder..
birde bebegimle güzel bir video hazırlayacagım tamam.. maddi sıknıtılar varsa çözümüde vardır
demek ki içinden gelmiyor tabi bu hediye konusunuda cok abartmamak gerekiyor
biz özel günler hariç hiç birşy almayız
özel gün dediğim
yıl dönümü
dogum günü
anneler günü babalar günü..

Bence esiniz ztn sevmiyor bu tarz seyleri sirf siz istiyorsunuz diye yapmis..Yani özünde olmayinca kisa sürmüş..Hayirlisi olsun mutluluk hediye cicek almak degildir kafanizi takmayin

Senin dogum gunun
Esinin dogum gunu
Sevgililer gunu
Evlilik yildonumu
Cocuk varsa anneler gunu
Babalar gunu

Ve dahasi. Valla ugrasamam her dakika bunlarla. Dogum gunlerinde bir pasta keseriz, evlilik yildonumunde normal bir yerde yemek yeriz, bitti gitti. Yetiyor bana.

Normal zamanda bir ihtiyacimiz olunca aliyoruz zaten, kiyafet, ayakkabi vs. Tekrar tekrar ihtiyacim olmayan seyleri sirf bilmem ne gunu diye ne alirim ne alinmasini beklerim. Çiçek olarak da toprakta yasamayacak cicegi istemem.

Back
X