Esim hep arkamdan is ceviriyor ne olur akil verin

Ne kadar sakinsiniz ben sizin gibi olamam şahsen ! Yemin ederim yaptığına yapacağını bin değin onbin pişman olur.

Buda benim yapım. Bence sizden de yüz buluyor. Biraz pasif bir kişiliksiniz galiba.

okurken şok oldum:53: bir insan nasıl bu kadar sinsi olabilir ya.bir arkadaş ailesi kız bulmuş demiş bana da kesinlikle mantıklı geldi.yada önceden gelen bir ilişkisi vardı haberiniz yoktu.şükür ki böyle birinden kurtulmuşsunuz.büyü konusuna gelince ben evli değilim ama büyüye karşı ev sirkeyle silinmeli bunu biliyorum.yapanlarıda biliyorum.belki birinin işine yarar diye yazayım dedim.
bide acaba şuan ki durum nedir merak ettim :18:

ya eşinin ailesi size yine büyü yapmış ki bi kere yapan hep yapar yani yada eşinin hayatında başka biri var ve ayrılık sinyallerini veriyor Allah sana sabır versin çok zor :50:

arkadasım senın kocanın guzel bı dayaga ıhtıyacı var ( sıddete karsı olan bırı olarak) ya kusura bakma ben senın yerınde olacam ben o adamı mahvederım. bunları yaptıgına soyledıgıne pişman olur sonra da bıterse bıter. bu ne rahatlık senın haberın olmadan ısten cıkıyor hadı cıktın dıyelım senın ne ısın var karından uzak sehırde. zaten o gıtmeyı dusunuyorsa coktan bıtmıstır. ben benımkını sehır dısına yollamam bıde tasıncakmış. ayy okurken bıle sınır oldum canım ya. allah yardımcın olsun bırak gıden gıtsın mınnet etme bu herife. senı dusunseydı bunları yapmazdı...:47:

Slm arkadasim evet ailemin haberi var annem hic sasirmadi ondan hersey beklenir dedi cunku esim plancidir icten ice kimseyle paylasmaz. Buraya yanimiza gel dediler ama evimde sakince onu bekliyecegim. Ayrilacagindan cok eminim ama sorunu nedenini bilmiyorum ki esim zaten yurtdisindayiz burda oturma izni olsun diye benimle evlenmis....

Oglum ikimizide cok seviyor ayri nasil olacak bilmiyorum simdiden babasini sorup duruyor. Ailesinin buyu isleriyle ugrastigini hep biliyorum :(

oğlum ikimizide çok sevıyor demişsin ya işte ben orda bittim. bu saatte ağlattın beni. yavrum benim ne bilsin babasının sadece otrum ıznı ıcın onu yaptıgını. yazık ya o cocuga yazık.

Yazıklar olsun!!! Hiçbirşeye değilde oğluşunuza çok üzüldüm.. Nasıl bi vicdansızlıktır bu yaa. Gerçi bu zihniyetteki adam nereye giderse gitsin ondan ne baba olur nede koca.. Off!! Çok sinirlendim

Oturma izni olsun diye mi evlenmis, yok canim bu nerden cikti
Ailesi turkiyede mi kocanizin

Arkadaslar biraz uzun olabilir kusura bakmayin ama olaylar karisik
Esimle 6 yildir evliyiz hep bana anlatmadigi sonradan söyledigi konular oldu mesela annesi buna buyu yapip yolluyormus mutfagimda buldum bunu. Sonra bir kursa gidiyordu onu da sonradan ögrendim bana uzak bi sehirdeki yerde gittigini söylemisti ama megerse bizim yasadigimiz bölgedeymis

Su son iki uc aydir esim isten ayrilmak istiyordu bi turlu patronla konusamadim demisti ki calistigi yerden iki ay önceden haber vermesi gerekiyor. Esim kucuk kaynimla arasi bozuk konusmuyorlar ama ben konusuyorum. Cuma gunu kaynim bana esimin isten ayrildigini pazar gunu son gunu dedi o da diger kaynimdan ögrenmis. Soook oldum !!! Bana hic söylemedi ki ben durumu cakmistim haziran ayi icin bi calisma saati yoktu. Esime sordum yok öyle bisey diyip durdu ama acayip bi sogukluk var yuzume bakmiyor ve tersliyor beni :(
Dun de disarida ailesiyle konusmus telefonda kucuk kaynimda bilgisayardan ailesiyle konusuyormus. Esim ailesine de isten ciktigini baska bi sehirde is buldugunu ve oraya tek basina tasinacagini söylemis hemde bu hafta... Dun sabaha kadar konusmaya calistim olmadi kavga etti sonra da arabaya binip gitti gec geldi eve.
Esime kaynimla konustum diyemem cunku arasi cok bozuk bir turlu affetmiyor onu biz aralarini duzeltmeye calisiyoruz.
Kizlar butun gun agzima lokma girmedi bi su ictim cok kötuyum bizi birakip cekip gidecekmis ne yapmaliyim lutfen ben ona isten ciktin mi diyorum yok pskolojin bozulmus hastaneye yat filan diyor :(

Esimin beni umursamaz hallerinden biktim galiba bosanma yolunda ilerliyoruz

eşinizin başka bir şehirde iş bulduğu ve oraya tek başına gidip yalnız yaşayacağını söylemesi zaten sizi kafasında boşamış olduğunu gösteriyor bunu üzülerek söylüyorum size kusura bakmayın herşey apaçık ortada....

Back
X