- Konu Sahibi kardelenays
Merhaba arkadaşlar, Ben bugün üye oldum. Sizleri günülden kuçaklıyorum.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evli barklı adamın ,arkadaşlarıyla dışarda ne işi var. zaten,9 da çıkyormuş. anlaşılan arkadaşlarıyla takıldığında 12 den önce evde olmaz . birde hafta sonu .İstanbulu bilen bilir, biz anadolu yakasın da oturuyoruz, eşim ise avrupa yakasın da çalışıyor ayrıca eşimin işi turizm sektörün de ve de yönetici. Ama işten akşam 8-9 gibi çıktıkdan sonra eve gelmek yerine arkadaşlarıyla kahveye gidiyor. Benim canımı sıkan kahve meselesi değil eve geç gelmesidir. Hep bir bahanesi var, Ya trafik vardır, ya toplantısı yada başka birşey. Ayrıca arkadaşları arasın da evli olan da var, bekar olanda.
Ayrıca eşim çok fazla çocuk istiyor, tabiki doktora gittik. Ama her ikimiz de de bir sorun yok. Ben de çocuk çok istiyorum ama böyle olunca endişeleniyorum. O nedenle de erteliyorum sürekli. İşin ilginç tarafı hafta sonları da arkadaşları ile görüşüyor.
Bana çok kısıtlı bir zaman ayırıyor. Ama bana kötü davranmıyor. belki de suçluluk duygusun dan bilemeyeceğim.
İstanbulu bilen bilir, biz anadolu yakasın da oturuyoruz, eşim ise avrupa yakasın da çalışıyor ayrıca eşimin işi turizm sektörün de ve de yönetici. Ama işten akşam 8-9 gibi çıktıkdan sonra eve gelmek yerine arkadaşlarıyla kahveye gidiyor. Benim canımı sıkan kahve meselesi değil eve geç gelmesidir. Hep bir bahanesi var, Ya trafik vardır, ya toplantısı yada başka birşey. Ayrıca arkadaşları arasın da evli olan da var, bekar olanda.
Ayrıca eşim çok fazla çocuk istiyor, tabiki doktora gittik. Ama her ikimiz de de bir sorun yok. Ben de çocuk çok istiyorum ama böyle olunca endişeleniyorum. O nedenle de erteliyorum sürekli. İşin ilginç tarafı hafta sonları da arkadaşları ile görüşüyor.
Bana çok kısıtlı bir zaman ayırıyor. Ama bana kötü davranmıyor. belki de suçluluk duygusun dan bilemeyeceğim.
İstanbulu bilen bilir, biz anadolu yakasın da oturuyoruz, eşim ise avrupa yakasın da çalışıyor ayrıca eşimin işi turizm sektörün de ve de yönetici. Ama işten akşam 8-9 gibi çıktıkdan sonra eve gelmek yerine arkadaşlarıyla kahveye gidiyor. Benim canımı sıkan kahve meselesi değil eve geç gelmesidir. Hep bir bahanesi var, Ya trafik vardır, ya toplantısı yada başka birşey. Ayrıca arkadaşları arasın da evli olan da var, bekar olanda.