• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim hep geç geliyor.....

canım öncelikle hoşgeldina.s.

aranızda problem olmadığınızı,ilgisinin ve şefkatinin devam ettiğini yazmışsın
ama neden geç geliyor demişsin,eşinin ne iş yaptığını,işten kaçta ayrıldığını
bilmiyorum , 4 yıldır çocuğumuz olmuyor korunmadığımız halde demişsin
acaba bu konuya içten içe üzülüyor olabilir mi?sana belli etmemek için falan...
bence en kısa zamanda her ikinizde doktor kontrolüne gitmelisiniz diye düşünüyorum canım.
artık teknoloji çok ilerde,mutlaka bir çaresi vardır,güzel haberlerini bekliyoruz:CüvCüv:

Peki geç geliyor da,vaktini nerde geçiriyor..
Bunları biliyor musun?

Bekarlık alışkanlıklarını bırakamadı desem 4 yıl olmuş...
Bebek olmuyor diyorsun,eşin bebek konusunda istekli mi?

Biraz açıklama verirsen iyi olur....:
:uhm:

:uhm:bencede bi garip durum,yani 4 yıllık evlisin ve taa evlililğinizin 6.ayından bu yana geç mi geliyor, napıyor nerelerde kimlerle vakit geçiriyor,bi insan 4 sene hergün eve geç gelemezki, işinden kaynaklanan bi durummu işi mi öyle gerektiriyor anlayamadım tam:sm_confused:

Son düzenleme:
açarmısın konuyu.
1. hergünmü geç geliyor.
2. kaç civarı, geliyor.
3.bara falanmı gidiyor.nereye gidiyor.
4. yalnızmı takılıyor,arkadaşlarıyla mı.
5. arkadaşlarıysa evlimi bunlar,bekar mı...

aramıza hoşgeldin..a.s.

eşin neden geç geliyor? ne yapıyor ki geç saatlere kadar?
4 sene korunmamışsınız ve bebeğiniz olmamış doktora gitmediniz mi? eşiniz ya da siz çocuk istemiyor musunuz?

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz.
Eşiniz 6. aydan itibaren hep geç geldi.
Siz hiç sormadınızmı nerde olduğunu?
Bu kadar zaman insan sabredemez, merak eder değilmi?

İstanbulu bilen bilir, biz anadolu yakasın da oturuyoruz, eşim ise avrupa yakasın da çalışıyor ayrıca eşimin işi turizm sektörün de ve de yönetici. Ama işten akşam 8-9 gibi çıktıkdan sonra eve gelmek yerine arkadaşlarıyla kahveye gidiyor. Benim canımı sıkan kahve meselesi değil eve geç gelmesidir. Hep bir bahanesi var, Ya trafik vardır, ya toplantısı yada başka birşey. Ayrıca arkadaşları arasın da evli olan da var, bekar olanda.
Ayrıca eşim çok fazla çocuk istiyor, tabiki doktora gittik. Ama her ikimiz de de bir sorun yok. Ben de çocuk çok istiyorum ama böyle olunca endişeleniyorum. O nedenle de erteliyorum sürekli. İşin ilginç tarafı hafta sonları da arkadaşları ile görüşüyor.
Bana çok kısıtlı bir zaman ayırıyor. Ama bana kötü davranmıyor. belki de suçluluk duygusun dan bilemeyeceğim.

İstanbulu bilen bilir, biz anadolu yakasın da oturuyoruz, eşim ise avrupa yakasın da çalışıyor ayrıca eşimin işi turizm sektörün de ve de yönetici. Ama işten akşam 8-9 gibi çıktıkdan sonra eve gelmek yerine arkadaşlarıyla kahveye gidiyor. Benim canımı sıkan kahve meselesi değil eve geç gelmesidir. Hep bir bahanesi var, Ya trafik vardır, ya toplantısı yada başka birşey. Ayrıca arkadaşları arasın da evli olan da var, bekar olanda.
Ayrıca eşim çok fazla çocuk istiyor, tabiki doktora gittik. Ama her ikimiz de de bir sorun yok. Ben de çocuk çok istiyorum ama böyle olunca endişeleniyorum. O nedenle de erteliyorum sürekli. İşin ilginç tarafı hafta sonları da arkadaşları ile görüşüyor.
Bana çok kısıtlı bir zaman ayırıyor. Ama bana kötü davranmıyor. belki de suçluluk duygusun dan bilemeyeceğim.
evli barklı adamın ,arkadaşlarıyla dışarda ne işi var. zaten,9 da çıkyormuş. anlaşılan arkadaşlarıyla takıldığında 12 den önce evde olmaz . birde hafta sonu .
ohh ne ala.
sizde bayan arkadaşlarınızla gezin o zaman. geç vakit eve dönün. madem ona göre evlilik böyle. sizde yapın bakayım,tepkisi ne olacak.
önce eşiniz evli olduğunu anlamalı. artık o BEKAR değil. yok öyle. bekarlar gibi gezecek.

Eşiniz ya sorumluluklarının farkında değil yada nasılsa seneledir birşey demediğiniz için;
böyle gelmiş böyle gider rahatlığıyla haraket ediyor. Buna bir şekilde dur demelisiniz,
yoksa çok daha fazla yıpranacaksınız...Kahvede ne işi v ar evli adamın bende bunu
anlamam bir türlü. Evlilik çok yönlü bir paylaşımdır, tamam zaman zaman eşler
birbirlerine fırsat tanımalı; herkes ilgilendiği şeyle meşgul olabilmeli ama hergün değil.

canım bende anadolu yakasında oturuyorum ve esımınde ısı turızm sektoru ve karsıda calısıyor.turızm sezonu acıldıgı ıcın benım esımde bu aydan ıtıbaren 10.30 da evde olur.senın esın otelde mı,acentada mı calısıyor bılmıyorum ama yaz kıs hergun hergun gec gelmesını anlamdım.ustelık evlılıgınızın 6.ayından berı.bu kadar mı sorumsuz olur ınsan,yada bu arkadaslar evlendıgın zaman mı bu kadar kıymetlı vazgecılmez oluyorlar yaa
cok kızıyorum bu tarz arkadaslara,hadı esın farkında degıl dıyelım arkadasları hıc mı uyarmaz her gun bızımlesın yenge bıse demesın bugun gorusmeyelım falan demezmı bunlar.pekı canım sen 4 sene nasıl dayandın bu gec gelmelere
her sordugunda trafık,toplantı,arkadas gorusmesı mı dıyor
ama 4 sene bu ya dıle kolayyyy
aklına sokmak gıbı olmasın ama baska bırısı olma ıhtımalı ???
ne bılım ınsanın aklına hersey gelıyor ıste

hepsını okudum herkes cok haklı bence sonucta hep iş hep trafık olmaz yanı en gec hadı 9 da cıksa 10 30 da gelsın haftasonuda gezmenıze bı manı yok yanı cok rahat ıkınız gezebılır yada ewde de wakıt gecırebılırsınız cnm ha bıde cocuk için bı tedawı falan olmuyormusunuz canım sonucta sorun olmasa bıle dr lar 2 yıl sonra tedawıye başlıyor oyle bı durum war mı ?
peki 6 ay demişsın cnm bu 6 ay boyunca başka bı işmi yapıordu yada aynı işte saat kacta ewe gelıyordu ...........
bu 4 yıl içinde sen hiç mi merak edıp gıtmedın yanına hanı cıkıs saatıne yakın gıtsen iş yerıne sorun olurmu bılmıyorum ama bu gecede benle gez dıyıp ona surprız falan yapmadın mı hiç yada benzer bı durum ne bılıyım haftasonu planı gıbı falan bı haftasonunuz war zaten yanı .....
en iyisi aklında kalmasın bence sen tak cantanı koluna işten cıkıs saatıne yakın takıp et yanı bence ne olur ne olmaz :(

eşine çok fazla taviz vermişsin canım.arada bir kahvaye gitmesinde arkadaşlarıyla buluşmasında tabiki sorun yok ama hergün her hafta sonu bu şekilde hareket etmesi hiç doğru değil.
o artık evli bir erkek ve sorumluluklarının farkına varmalı.
eşine bu durumdan rahatsız olduğunu net bir şekilde söyle.

Back
X