Iyi akşamlar,
eşim beni çok bunaltiyor daraltiyor .
Kendimi hiç hür ve özgür his etmiyorum.
Bugünki olayi örnek anlatayim:
Bir hafta önce kiz kardeşimle dargindik.
Kiz kardeşim erkek arkadişiyla beraber ayni eve taşindilar.Fakat bunu ailede bir kaç kişi biliyor,özeliklede annem babamdan gizli tutuyoruz.
Bende bu adimi pek onaylamamişdim ama olan oldu.Kardeşimle gerginlik yaşiyordum.Sonra bizi evlerine davet etti.Ben "biz şimdi bu şartlarla sizin evineze gelemek.Biz kendimizi rahatsiz ediyoruz,daha evli değilsiniz.
Fakat istersen dişarida görüşe biliriz" dedim.Kardeşimde"Sen bunu öncede biliyordun .Niye şimdi böyle tepki veriyorsun.Bizi beraber görmekten cekiniyorsan görüşmeyelim.Ha bizim ev ha sizin ev ,gercekler ortada.Biz aslinda seninlede görüşmeyelim evlilik yoluna girene kadar".ben artik sustum ."Ben sana her sorununda yardimciydim şimdi sen bana hemen sirtini cevirdin." dedi.
Çok daralmişdim, bunu eşime anlatmişdim(durumu biliyordu).
Üzerine 10 gün gecti ne kardeşim beni aradi nede ben onu .
Bugün işten erken ciktim ve habersiz onu görmeye gittim .Eşime sadece biraz gec gelirim eve dedim.
Evde sordu nerdeydin diye ,kardeşime gittim dedim.
"Ayaklarina kapansaydin bari"
ben" Bak işte senin bu tepkin yüzüne sana birşeyleri anlatmiyorum.Nolmuş gitdiysem.Birisi başlangiç yapacakdi."
Eşim"iyi işte,bende onu diyorum;ayaklarina kapansaydin.
Yalvarsaydin nolur beni affet diye"
ben "sana ne oluyor?seni kardeşime gitmek niye bu kadar rahatsiz ediyor?
Köle olamadim diyemi?"
"eee...işte gittin başkasina kölelik yaptin.
demek istediğim,sen çok yüz veriyorsun,çok yumşaksin.Daha kaç gün olduda koşa koşa kapisina gittin.
Biraz düşünsün yaptiği hatayi,biraz fark etsin yokluğunu .Sen böyle yaparsan kardeşin sana daha çok çektirir."
şimdi eşim kafami karışdirdi,benim yumşakliğimdan kardeşim herşeyi yapiyormuş(sanki laf dinleyen var).
Birde eşim beni soğutuyor,şimdi ben görüşmem onlarla diyor .
Önce isteme olayi olcakmiş.
Ben arada kaldim .Kardeşime nasil yardim edebilirim onuda bilmiyorum.
Etmezsem bana ömür boyu soğuk olur.